Майчета, честити ви рожденници! Много да слушат и да ви радват!
Честито на патерици на всички дечица, които имаха през изминалите дни рожден ден!
На мен ми е едно такова тъжно и смотано днес, защото баща ми си замина за БГ. Шефът му се обади, че има работа и трябваше да си замине
, а ние правихме сметка, той да си тръгне след РД на Килиан и след неговия, той има един ден след Килиан, ама нямаше начин...щеше да си изпусне работното място.Ванилка, ето ме, ама не съм бременна
Олче, с твоите писания сутринта, ме върна една година назад и както ми е днес едно ревливо, все си пускам от време на време по някоя сълза скришно от децата, че те нали са любопитковци.
Мимозка, манекенската снимка е страхотна, много сте елегантни с Жулката както винаги.
Торта ще правя аз за РД, защото в Швейцария няма такива хубави като в БГ. Тортата ще е футболно игрище, а на Килиан тоалета му е футболен
. Трябва само декорации да купя на тема футбол...Няма да мога да си допиша, дЯцата си искат закуската
.

Успях да дремна малко сутринта и това е. Въобще, в последно време нещо е скаран със спането, режим-нула! 
, за сметка на това в къщи вече не можем да се разминем-количка, стол...сега и това...ама карай 

......Та само да честитя и да бягаме навън/че там определено ни е по-приемливо поведението/: