Термин септември 2026 - 2

• 21 494
  • 779
  •   1
Отговори
# 765
Ще паднат. След първото раждане паднаха за няма и месец. И то неусетно.

# 766
Здравейте момичета, случайно да сте забелязали да ви излизат нови бемки по корема например. От известно време забелязвам едни малки като светли бемки/ подобни на брадавички, които ми се появяват най-вече на корема и се чудя от хормоните ли е …

Да, има едни видове образувания, които излизат повреме на бременност, някои след това изчезват. С първата гърдите ми се бяха покрили с поне 10 нови, особено около зърната, много се притеснявах, но наистина се махнаха повечето сами, и аз не знам как. Бях за всеки случай на дерматолог след като минаха няколко месеца след раждането, за да огледа цялото ми тяло. Слава богу не откри нищо злокачествено или съмнително.

# 767
И на мен ми се появиха такива образувания - кафеникави, по гърдите няколко и под мишниците.
Аз ходих на фетална ехокардиография вече при доц. Маринов - моят приятел е роден с междукамерен дефект и исках да съм спокойна, даже ме викна в 25 седмица на контрола, вчера я направих и всичко е наред. Каза само, че бебето е непослушно, защото много мърда и едва го хващаше 🤣 а той наистина не се спря!
Усещате ли вече бебчетата повече? Аз имам чувството, че моето е нон-стоп активно, дори и в момента ми раздава такива яки шутове, често в пикочния мехур и ходя до тоалетна през 5 минути….

# 768
На мен ми е първа бременност и точно преди един месец започнах да го усещам и с времето, все по-интензивно. Нямах търпение за тези моменти.
Последната седмица обаче, все по-рядко го усещам и разбира се, се притеснявам. Знам, че сега много спят - между 12-14 часа, обаче тези моменти на активност ги няма и го мисля. Много активен го усещам също.
Утре сме на преглед, вълнувам се.🤰🏼

# 769
И на мен ми се появиха такива образувания - кафеникави, по гърдите няколко и под мишниците.
Аз ходих на фетална ехокардиография вече при доц. Маринов - моят приятел е роден с междукамерен дефект и исках да съм спокойна, даже ме викна в 25 седмица на контрола, вчера я направих и всичко е наред. Каза само, че бебето е непослушно, защото много мърда и едва го хващаше 🤣 а той наистина не се спря!
Усещате ли вече бебчетата повече? Аз имам чувството, че моето е нон-стоп активно, дори и в момента ми раздава такива яки шутове, често в пикочния мехур и ходя до тоалетна през 5 минути….

О даа, усещам си го доста често. Нашият бебок е най-активен, след като се нахраня (и той като майка си обича явно да похапва Smile ). Последните две седмици матката ми порасна и има повече пространство, преди това и при мен натискаше долу и бях постоянно до тоалетната.

Последна редакция: нд, 31 май 2026, 10:26 от an_doneva

# 770
И аз много я усещам (25гс съм). През работните дни 90% седя пред компютъра и тя явно не е доволна и все подритва.
Мъжът ми вчера видя как ми се движи вече корема и му стана зле.Joy

koemar, и аз вървя поне месец напред с корема.
Сутрин изглеждам към средата на 7ми месец, а вечер - към края на 8ми. Bowtie

# 771
Момичета вече избрали ли сте количка? Много се изкушавам да поръчаме количка сега покрай намаленията. За момента сме се спряли на Venicci Claro 2 и кошница с база на Cybex. Вие на какво се спряхте?

# 772
И аз много я усещам (25гс съм). През работните дни 90% седя пред компютъра и тя явно не е доволна и все подритва.
Мъжът ми вчера видя как ми се движи вече корема и му стана зле.Joy

koemar, и аз вървя поне месец напред с корема.
Сутрин изглеждам към средата на 7ми месец, а вечер - към края на 8ми. Bowtie

Вчера се гледам в огледалото докато се мажа обилно по няколко пъти и сама се навивам, че май не е толкова голям корема😂 за сега съм качила 4 кг. Моля се положението да не излиза извън контрол 😂
Моя младеж през деня е сравнително кротък (така беше и каката) и вечер се започва дискотека в корема.
Sunny37, аз поръчах столче от Вис Виталис Сирона на Сайбекс с базата направо, цената ми се стори добра 284€

# 773
Момичета вече избрали ли сте количка? Много се изкушавам да поръчаме количка сега покрай намаленията. За момента сме се спряли на Venicci Claro 2 и кошница с база на Cybex. Вие на какво се спряхте?
Днес купихме cybex balios s lux 3в1 от raya toys. Имаше намаление и съм доволна като цяло, някъде около 710 евро излезе. Бях си я избрала в интернет, но не я бях пробвала и видяла на живо - маневрена и лека е. Хареса ми и направо я купихме.

# 774

Аз толкова много гледам напоследък, че вече ще гръмна! Вече имам окончателно решение Peg Perego veloce. Вчера гледах Инглесина Електа и по принцип това е топ количката! Тежи под 9кг и в момента са я пуснали до изчерпване на количествата за 800 евро - 2-та коша, столчето за кола + стойка за кошчето. Включва и комарник, поставка за чаша, и зимноти чувалче. Страшно много я харесах, НО! Няма амортисьори... Предназначена е само за гладки повърхности и молове. А ние се преместихме на село да живеем. Ако някой няма проблем с това, влиза и в тесни асансьори и малки багажници, много е хубава! Аз се влюбих в нея, но баирите тук при нас не са за нея.

# 775
Аз съм се спряла на easywalker harvye nxt и имахме намерение петък да я купим от bebemax, беше намалена 20% на 720 евро и като отидохме в магазина ни казаха, че точно от петък са и вдигнали редовната цена и сега излиза 816 евро с 20% намаление и им се ядосах и не я взех Grinning . Така ме хвана яд, че не я купихме по-рано, но не предполагах, че ще и вдигнат цената за един ден, та сега ще я дебна ако я намалят в друг сайт.

# 776
Утре влизам в 27 седмица и още не мога да кажа, че усещам ритници. Ходих няколко пъти на прегледи и доплер , всичко изглежда наред. Някои дни е активен бебока, други усещам само леки движения. Днес беше натоварен ден, например, и не е много активен пак. Вторник пак съм на преглед, но ако не се размърда до утре по - активно ще отида още утре .

# 777
Аз съм се спряла на easywalker harvye nxt и имахме намерение петък да я купим от bebemax, беше намалена 20% на 720 евро и като отидохме в магазина ни казаха, че точно от петък са и вдигнали редовната цена и сега излиза 816 евро с 20% намаление и им се ядосах и не я взех Grinning . Така ме хвана яд, че не я купихме по-рано, но не предполагах, че ще и вдигнат цената за един ден, та сега ще я дебна ако я намалят в друг сайт.

В техния сайт, който е само онлайн, е намалена на около 800 евро + столче за кола на сайбекс и още нещо. Излиза много на сметка. Аз днес бях готова да я поръчам, но като я сравнихме в магазина, се отказах, заради 2-3 неща. И между другото Zoey е по-добра. Та, ако си сигурна в количката, там засега най-изгодно съм я намерила.

# 778
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 779

Общи условия

Активация на акаунт