🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026

• 24 189
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
mindful, благодаря за споделената информация. Аз не съм в София, тук дори нямаме Цибалаб. Имаме Бодимед, Лина, Рамус и някакви местни, като на мен Бодимед са ми най-удобни като локация.

# 721
Само да не са Рамус, че там положението е потресаващо. Аз ходя в Кандиларов, май съм казвала. Едната причина е, че имам лаборатория на 3 минути пеша от вкъщи.😁 Другата е, че аз имам неописуема фобия от спринцовки и ужасно много ме е страх. В София съм посещавала три от лабораториите им и са ми взимали кръв различни сестри. Винаги са били изключително любезни и внимателни. На следващия преглед АГ каза, че ще пуска последните кръвни и урина, ще съм около 29-30 г.с., зависи кога си намеря свободен час. Точно тогава съм и на третата фетална и тогава д-р Димитрова ще каже кога да спирам аспирина.
Подготвила съм си цял лист с въпроси към АГ сега като отида - раждането, очи и диоптри, ваксина, упойки. 😅

# 722
И аз не ги харесвам Рамус. Бодимед са ми любими. Звъннах да ги питам, казаха че те дават глюкозата. Другата седмица отивам да се изследвам. Така ще го съчетаят с редовните ми изследвания за коагулация и АсАТ и АлАТ.
ПС. И аз трябва да си направя списък с въпроси за следващото ми посещение. Аз искам мъжа ми да присъства и да приложим отложено клампиране, както и да ми дадат бебето за скин то скин.

# 723
Минавам да кажа, че и аз бях на преглед днес 25+1. Та, оказа се че моето течение е най-вероятно гъбички, ще видим като излязат резултатите, но поне не са били околоплодни води😁 Иначе всичко в супер, изписаха ми допълнително Сорбифер по едно на ден и да изследвам няколко неща и за тази вечер само Гиназол. Странно, но на мен доктора нищо не ми каза за обременяването с глюкоза🤔 Но поне се успокоих, че не ми текат водите хаха, ще видим следващия месец как ще е прегледа пък и след това феталната. Каза също, че след 30 седмица (май беше 30) почваме с тоновете. И та това е при мен.
Вие как се чувствате?

# 724
Vall, ние с теб вървим заедно. Аз днес точно влязох в 25. 😁 И при мен доктора се усъмни за гъбички заради обилното течение, но микробиологията е чиста. Също не ми е споменавал за обременяване все още.

# 725
И на мен АГ-то нищо не ми спомена за обременяването с глюкоза, аз я попитах. Каза, че се съмнява да имам ГД и се оказа права. И на вас може да не са ви го споменавали, защото не виждат нищо притеснително.

# 726
Аз вече съм 27 седмица и не съм правила обременяване с глюкоза. АГ каза, че няма абсолютно никакви притеснения и да не се мъча.
За тоновете ми казаха след 32/33 седмица… значи както си мислех започвам след феталната.

Общи условия

Активация на акаунт