Годината нова дойде, а мечтата ми в утробата расте. ~бебеправене 626~

• 30 856
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
През точно 48 часа ли е давана кръвта? Нали знаеш, че удвояването е на 48-72 часа. Пак доста добре се е покачило, според мен. Прогестерон винаги можеш да вземеш допълнителен, това е най-малкото.

# 376
През точно 48 часа ли е давана кръвта? Нали знаеш, че удвояването е на 48-72 часа. Пак доста добре се е покачило, според мен. Прогестерон винаги можеш да вземеш допълнителен, това е най-малкото.

Първата проба я дадох в понеделник в 10ч сутринта, втората вчера в 7 сутринта

# 377
Удвояване на 57 часа. Това въобще не звучи толкова зле. Не унивай 🤗

# 378
Чакам включване от АГ и утре съм при нея на преглед на място.

# 379
Ще ти изпише вероятно прогестерон. На твое място бих следила ЧХГ, но се пренавивай, че няма да станат нещата. Доста си далече от горната граница за нормално удвояване.

# 380
Аз не се навивам, усещам ги и аз натам нещата ..
Ще я видя утре какво ще каже ... ако няма да го бъде искам да се изчистя преди сватбата.......

Последна редакция: чт, 21 май 2026, 16:51 от BeLive1211

# 381
  • На изток от Ада
Белив дано го бъде.

# 382
Момичета, при вас колко дни СЛЕД овулация започва онова усещане " имам чувството че ще ми дойде"?
То явно че днес цял ден съм в тоалетната и двете усещания се припокриват, ама днес имам едно усещане сякаш...пак съм в овулация или ще ми дойде , а няма как на 7-ми ден след овулация, която е доказана с фоликулометрия... Подут корем, болки, уморена съм и нищо не ми се прави. Нямам симптоми нито на ПМС, нито на другото, но си ме боли корем. И забелязвам вече в няколко цикъла, че м/у овулация и Ц сякаш задържам по 10 кг вода, тежко ми е, понякога се задъхвам като говоря. Пуснах ПКК за да видя да не е някоя анемия, но не е. И след като дойде Ц магически това усещане изчезва. Точно както при пункциите, за тези от вас, които са имали знаят какво е. Чат GPT ми казва, че е от прогестерона.

Белийв, виж как ще е следващото ЧХГ, а простерона лесно може да се вдигне. Стискам палци да е наред всичко  , историята познава всякакви случаи Yellow Heart

# 383
Имайки предвид, че след няма вече и месец ме чака сватбата, за която мечтая цял живот, повярвайте ми, че ако нещата не са ок искам да приключи максимално бързо, докато е по-рано, колкото и грозно да звучи .......

# 384
  • На изток от Ада
Това, ясно белив.  Но все пак се надяваме . Когс ще пуснеш ново чхг ?

# 385
Това, ясно белив.  Но все пак се надяваме . Когс ще пуснеш ново чхг ?

Не знам, утре ще мина през АГ. В нашия малък град в събота няма работещи лаборатории, понеделник е почивен ден .... евентуално вторник чак .... макар че не знам дали ще има смисъл изобщо, ще видя утре какво ще ме посъветва АГ

# 386
  • На изток от Ада
Утре ако можеш пусни .

# 387
Утре ако можеш пусни .

Не знам дали ще успея, но ще се опитам

# 388
Билийв, реално е почти напълно удвоено. Стискам палци! Има наистина логика да пуснеш утре заради празниците.

Ние пък днес получихме новата заповед. Може би скоро ще запиша час при репродуктивния, за да направим план за следващите месеци как ще действаме. Искаше ми се в месеца преди следващото инвитро да направим надраскване (с хистероскопия). Правили ли сте? То нали не е с упойка?

# 389
Аз съм правила при Калчев, там упойките не са на почит. Болеше си, но се търпи, де.

Общи условия

Активация на акаунт