Бихте ли ми препоръчали наистина свестен автоинструктор

• 387
  • 4
  •   1
Отговори
По възможност да не е от  Автошкола Експрес-АВС-имам алергия от тях. Особено от Петър Сретенов(не ви го препоръчвам) Естествено някой ще каже, че на крива ракета космосът й пречи. Е, не е така при мен. Вчера ме скъсаха за трети път при господин Сретенов и съжалявам че не се ометох оттам по-рано. Трябва ми спокоен, уравновесен човек, който да не гледа на мен като на машина за пари. Защото Сретенов само изтъкваше как трябва да се уча на автоматик(от който хал хабер си нямам) защото скоростите ми били трудни. Е, не е така. Карал съм си целия курс, листовките съм си взел(95 точки) и карам съвсем нормално. Вчера просто ми беше притеснено. НИЩО грешно не съм направил-само на два пъти ми угасна колата. Но на кого не се случва?! Просто ми трябва нормален инструктор за допълнителни часове и ново явяване но изпит. МОГА да карам.

Последна редакция: пт, 20 мар 2026, 18:00 от nickbaizel

# 1
  • Варна
Скрит текст:
По възможност да не е от  Автошкола Експрес-АВС-имам алергия от тях. Особено от Петър Сретенов(не ви го препоръчвам) Естествено някой ще каже, че на крива ракета космосът й пречи. Е, не е така при мен. Вчера ме скъсаха за трети път при господин Сретенов и съжалявам че не се ометох оттам по-рано. Трябва ми спокоен, уравновесен човек, който да не гледа на мен като на машина за пари. Защото Сретенов само изтъкваше как трябва да се уча на автоматик(от който хал хабер си нямам) защото скоростите ми били трудни. Е, не е така. Карал съм си целия курс, листовките съм си взел(95 точки) и карам съвсем нормално. Вчера просто ми беше притеснено. НИЩО грешно не съм направил-само на два пъти ми угасна колата. Но на кого не се случва?! Просто ми трябва нормален инструктор за допълнителни часове и ново явяване но изпит. МОГА да карам.

Много е забавно като се пусне една такава тема и човек започва да гадае. Трябва ли да го познаваме този инструктор лично (че това поне е някаква следа) или да вадим боба да хвърляме, барем стане ясно поне за кой град се говори?

# 2
  • София
Ами, да, аз съм имала брутално ужасен опит с Експрес и ви дявам веднага подходящ - автошкола България, до Кат са, специално Дамян търсете.
Ако искате, пишете на лс, наистина КАЧЕСТВО.

# 3
Ако става въпрос за София и от мен глас за Учебни центрове България. За съжаление не помня името на моя инструктор, защото карах курса преди 9 години и съм го записала в телефона си "Инструктор" Grinning

# 4

Аз за децата избрах пенсионер - бивш тираджия с дългогодишен стаж... Много съм доволен ! Обяснява им защо и за какво дадена маневра се прави имено по определен начин а и как би могла да се направи и по друг начин а и какви биха били последствията.
Книжката ми е на 40 години и мисля че съм видял и научил достатъчно...а не е било така. Понякога децата ми ме съветват как е по добре с някоя манерва и т.н. и ми се вижда логично и правилно.
Има два типа инструктори : Такива който ще те подготвят за изпита само или да "караш" ...и такива който ще те научат да управляваш автомобил.
С първите ще вземеш изпита най-бързо...но ще те псуват много , поне в началото Simple Smile
С вторите - ще влезеш няколко пъти, но ще си уверен в себе си - което повярваи ми , изпитвашия го усеща и естествено това влияе и на решението му.

Общи условия

Активация на акаунт