RYANAIR - 31

• 22 464
  • 432
  •   2
Отговори
# 420
Дъщеря ми има десетки полети с дезодорант под налягане (спрей от тези класическите, които едно време бяха единствени на пазара). Мисля, че той има такова пламъче. Никога нищо не са казвали.

# 421
Явно винаги има 1-ви път и ако в чекирания багаж нямах друг део щеше да бъде неприятно, не че би било проблем да се купи нещо на място. Мисля, че летището не беше БГ, а на връщане от някъде.

# 422
  • София
Аз от 2-3 години пътувам с део спрей на Нивеа от 100 мл. в ръчния багаж в чантичката с течностите. Понякога са ме питали какво е, но не са ми го взимали. Доста европейски летища съм обиколила така.

# 423
  • София
Здравейте,
Имам следния хипотетичен въпрос - ако не си купим места за дадена дестинация и се продадат най-евтините места в самолета, например от 10 евро, когато искам да се чекирам 24 ч преди полета, от другите ли по-скъпи места ли ще ми даде или ще каже, че няма места? В такъв случай какво трябва да направя?  Благодаря предварително!

# 424
Здравейте,
Имам следния хипотетичен въпрос - ако не си купим места за дадена дестинация и се продадат най-евтините места в самолета, например от 10 евро, когато искам да се чекирам 24 ч преди полета, от другите ли по-скъпи места ли ще ми даде или ще каже, че няма места? В такъв случай какво трябва да направя?  Благодаря предварително!
Ще те разпредели произволно според свободните места. На практика може да получиш от най-скъпите места, ако само такива са останали неразпродадени.

# 425
Здравейте,

Е не, цената е за избора, не точно за мястото. И най-скъпото място може да ти даде безплатно, ако няма други.

# 426
Флакон под налягане си мисля, че не може в ръчния багаж.
Аз съвсем наскоро носих в ръчния багаж малък лак за коса, мина и в двете посоки, но и аз не бях сигурна дали може.

# 427
Принципно не може, (ако е запалително), но рядко проверяват

# 428
  • на тавана в кошницата
Мисля да пробвам пък ще видим какво ще стане. Ако мине-мине. В ДМ има едни малки разфасовки на лак за коса те имат пламъчето, но ще пробвам. Благодаря на всички.
Трябва ли да го сложа при другите течности в пликчето?

# 429
Всички такива неща в пликчето. Те ще ви кажат, ако нещо объркате, няма страшно.

# 430
Мисля да пробвам пък ще видим какво ще стане. Ако мине-мине. В ДМ има едни малки разфасовки на лак за коса те имат пламъчето, но ще пробвам. Благодаря на всички.
Трябва ли да го сложа при другите течности в пликчето?

Точно от там и моят лак, при другите течности го слагаш. Аз на летището не вадя плика с течностите от раницата.

# 431
Аз вадя течностите, за всеки случай. Да не се бави опашката, защото повечето пъти искат да се вадят. Вчера на Т2 бързаx невероятно, че пристигнаx 45 мин. преди полета. Още от опашката преди скенерите вече маxнаx колан, телефон, сл. очила, всичко от джобовете и течности, та като ми до̀йде редът с легенчето, веднага да сложа всичко в него (раницата извън легена). И на жената преди мен й казаxа да извади течностите, тя съответно не беше от най-бързите и я чакаx поне минута да отваря раници, да търси, да се тутка...  А мъжът й не се беше сетил и колана да си маxне, та забавиха солидно опашката и двамата. Съобразителност Wink

# 432
  • на тавана в кошницата
Много благодаря за насоките на всичките ви.🙂. Незаменими сте.

Общи условия

Активация на акаунт