RYANAIR - 31

• 30 354
  • 531
  •   2
Отговори
# 510
  • Milano
При адреса иска пощенски код.
При мен (в приложението) дори да го въведа, не можеш да напишеш държавата. Трябва да я избереш от списъка.

# 511
Благодаря!
Стана така както писа ЗобиБ, направо си скъсах нервите.
При въвеждане на данните от картата (не запазвам такива) има няколко полета: улица, град, регион и пощенски код. Региона го избирам от менюто, въвеждам кода, но от клавиатурата не се вижда бутона за плащане и натискам стрелката с която потвърждавам. Е да ама не пак ме връща на регион и пощенски код.
Както казах вече специални благодарности на ЗориБ стана по нейния начин 🤗

# 512
Относно нашето пътуване с излитане точно на рожденния ден на детето ми - не допуска чекиране за него , въпреки че имаме закупени места . Дали на рожденния ден сутрина ще ни допусне? Летим на обяд. Ако  не успея - отиваме на гишето .

# 513
Пишете в чата, за да не се притеснявате. Няма смисъл да чакате. Зависи и как сте купили билетите, за под 15 или над 15.

# 514
Това съм го предвидила - купила съм 16+. Писах на чата , но накрая стигна до репликата , че трябва да се свърже с кол центъра , обаче аз тяхен телефон не намерих . Ако някой знае номер ще ми помогне.

# 515
Относно нашето пътуване с излитане точно на рожденния ден на детето ми - не допуска чекиране за него , въпреки че имаме закупени места . Дали на рожденния ден сутрина ще ни допусне? Летим на обяд. Ако  не успея - отиваме на гишето .
При нас не се получи и на деня. 🙄

# 516
Здравейте!
Започнах чекиране преди малко и не знам какво съм направила при купуването на билетите и сега не ми разрешава да чекирам детето на 12+. Излиза ми, че е възрастен.
Как най-бързо мога да се справя с това. Със сигурност е обсъждано назад във времето, но нямам време ровя. Полетът е утре в 9 от Бургас.
Благодаря на всеки, който ще ме насочи какво да направя!

# 517
Пишете в чата, искайте да ви свържат с лайфагент и го помолете да оправи възрастовата категория на детето.

# 518
Ако не успеете от браузъра или приложението  в секцията за спътници да оправите възрастовата категория - там където са данните на детето , отивайте по- рано на гише  . Странно че при мен е обратния вариянт и дете което ще пътува точно на рожденния си ден - тогава става 16+ възрастен аз сменям от това място да не е дете , а възрастен и от данните които има за лична карта автоматично се сменя на  дете защото датата не е настъпила още . Искам да го чекирам но не успявам и ние ще търчим по гишетата за чекиране . Дано не ни струва скъпо. И колко по-рано да сме на чекирането ? - ако може някой да каже , 2 часа ? Относно чата - какво ли не писах - agent,  human  изобщо не ме свързва с човек.

# 519
Да кажа, че седнах вкъщи на компютъра и се разрових и намерих къде се сменя възрастова категория, безплатно е еднократно. Вече сме чекирани.
Сутринта бях навън и правих всичко в приложението, но там не намерих тази опция. Може и да я има, но аз бях притеснена и действах може би малко хаотично.
Благодаря на всички!

Geuz, дано и вие се оправите бързо и леко.

# 520
Успях да се свържа с агент след хиляди въпроси на AI на които AI не можа да даде точен отговор , но и агента не успя да ни помогне , просто системата не разрешава. Посъветва ме на точната дата да сменя типа пътник , ако автоматично не е сменен в 00:00 часа и да чекирам .Силно се надявам да успеем тъй като не ми се плащат такси на гишетата.

# 521
Хубаво е да се чекирате по-рано, а не в последния момент, особено щом сте купили билети.
За детето, навършващо 16 е ясно, че е особен случай.
Аз бих опитала да говоря с друг служител. На някои не им се занимава и оставят клиента сам да се оправя.
Иначе случаят е много интересен и не вярвам да е единствен в света. За това и хубаво да направят някакви указания за подобен случай.

# 522
Някой по-горе не писа ли, че с обаждане до агент е оправил нещата? Ако просто сбъркаш типа от тийнейджър на възрастен така със сигурност го оправят. Да не би агента да се прави на улав?
Не става ли просто да въведеш друга дата на раждане? Вече съм забравил дали въобще пита за датата.

# 523
  • Някъде по Дунава
Да питам грим - спирала, течен руж и течно червило към течностите ли спадат и при тях в прозрачната торбичка ли трябва да стоят ?

# 524
  • София
По принцип да, но вече не са толкова стриктни. Няколко пъти са ми били извън торбичката и не е имало реакция.

Общи условия

Активация на акаунт