Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 17

• 12 112
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
За мебелите това Пронто много хубаво почиства, особено следи от пръсти. Медикс не се справи на нашите пдч плоскости.

# 106
  • Sofia

+1 за Пронто, от години се ползва за дома. Винаги поддържам наличност от него, почиства много добре и повърхностите светват.

# 107
Абсурд Доместос за мебели!
Първо пробвайте с мокри кърпи за всякакви повърхности в дома, вършат чудеса. След като свалите голямата мръсотия , направете разтвор от Медикс универсал и вода и минете мебелите/ ако не са естествено дърво/. За мен е топ препарат, за подове, шкафове, пране на маратонки, има уникална формула-  някак парцалите остават чисти и мръсотията остава в разтвора.
В баня/ тоалетна  всичко може.

# 108
Здравейте, някой ползвал ли е тези магически кърпи Ecolino?
Скрит текст:

Почистват ли добре или са като тези от тему, но на двойна цена?
Постоянно ми излизат техни реклами във ФБ, но съм доста скептична, особено когато има стотици положителни и почти идентични коментари.
И общо взето се чудя дали да прежаля едни около 17 евро за 5 кърпи или да не си взема на Сано, например, или някоя гюдерия.

# 109
Имам такива кърпи от Трендиол. Не са лоши, но бих казала - кърпи като кърпи. В нас имам десетки микрофибърни кърпи от всякакви видове, всички вършат работа

Общи условия

Активация на акаунт