Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
Какво е ефералган и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
-
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
-
Какво е ефералган и как се приема?
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се отпише от него?
-
Какво е ритник и какво е значението на усещането му за първи път?
,но исках да ти кажа че съм при частник но се спазват абсолютно всички права и закони спрямо работника.Няма тин-тири мин-тири
,аз днеска ще му звънкам да го питам нещо.Вчера му звънях вечерта и той като ми изтърси да му се обадя в 9,30 вечерта че имал някъв ангажимент и аз добре
ко да прая.Ама ме беше срам да звъня в 9,30 вечерта -та оставих за днес да му чуя медното гласче
,найстина е готино да усетиш за първи път мъника 

.
-"ама аз нямам имен ден днес бе,ко ма напрайхте всички именния ми ден е на 14-ти април !!!!

--е не че се беше наежил много ,ама понеже на човека му беше писнало да му звънят и да му честитят на този ден и беше откачил направо
.Ще те натиря пред вратата да спиш 
. е аджаба отдолу има детска кухня минават деца постоянно ,абе има трафик нон стоп на улицата -тя ОФФФФФФсата си изтупала гувната...

,а мъжо и радовно лющи семки и ми пълни чаршафите
.Виках, виках- накрая си купих сушилня и си реших проблема

и аз съответно не очаквам такова нещо и се сепнах и стоя 

направо не е живот...

)))))))))))))
). Бях 2 дена на рибка и супер разтоварващо ми дойде - не че хванах кой знае кво ама си видях стария пес ( който ми конфискуваха щото нали можело да ми стане нещо ) и така на тайно от мъжо му се нарадвах и го нагушах и от там айде на Враца да се видим и с бабчето и дядко. Пък те как се радваха милите. Баба ми ми накупила тук хиляда и сто тенджУри щот нали вече ме знаят как съм в кухнята и ся си имам да си загарям всеки ден по едничка
.
и така се наспах,
И тъй като сме без кола временно, пътувахме с влакчето - да не говорим, че нито един от стадото, наречено народ, не ми направи място и накрая разтиках чантетата на малоумна лелка, за да седна и тя
Ани-бани, трябва да предприемеш наказателна акция срещу бабата