Мамник- Тема №6 Финал на сезона 🦅❤🔥

• 30 092
  • 540
  •   1
Отговори
# 255
Аз не разбрах (сори ако вече е изкоментирано) защо Емил получи рана и дали после се излекува.

# 256
  • Галифрей
Не знам да е по драматично. Те  промениха толкова много. В книгата Емил имаше теория за Венета, която се оказа вярна, понеже тя чува всичките им разговори,  той излъга,че е бил от онези от мината ( той тогава не е бил роден) и така Мамника го беляза и така разплета цялата история. Явно не са искали да го убиват в сериала, защото Емил умира в книгата.

# 257
То на никой не му пука за Емил от сериала. Какво като го оставиха жив.

Вие всяка една подробност искате, сега и погребение Joy
Все пак не е турски или инд. сериал. 12 епизода има.

# 258
На мен честно казано Емил в последните серии вече ми беше станал излишен образ , след като намериха Делян и вече някак си образа му се изчерпа. Дори и да беше той умрял нямаше да ми е чак толкова мъчно. Мен ме е яд че жертваха Бай Венци . Много ми се искаше да го оставят жив и след като Мамника умре той да беше започнал да говори нормално и да се възтанови напълно  . И така ли оставиха Талчето в пещерата . След това не я показаха изобщо . Човекът заради който беше създаден Мамника ей така го оставиха . Котката накрая беше много сладка. Радвам се че най накрая видях Божана в друга светлина в последният епизод ( Екатерина вече я видях и по различна в театъра ) . Беше много сладка с котето Сивчо в ръцете си . Не знам дали е прероденият Лазар както се споменава , но беше хубав край за този сезон . Ново начало и живот след злощастните събития предизвикани от мащехата на Лазар. Добър финал , но не епичен ще чакаме да видим Лехуса ако го пуснат рано или късно.

Последна редакция: сб, 28 мар 2026, 17:03 от Жасмина 94

# 259
Хора не се прераждат в животни.

# 260
  • Пловдив
Така и не разбрахме що е все гладен бай Венци Simple Smile
Трябваше Емил да го завъртят с бабишкера в стаята му...там да се случи нещо, а не 10 епизода да стои тя кат паметник и накрая да излети.

# 261
  • Галифрей
Лазар не се е прераждал в котка 😆 Нали писахме аз и няколко човека. Пак ще напиша. Лазар й изпрати Сивчо от отвъдното като символ,подарък. Да не се чувства  виновна за смъртта на котката и нейните очи не са зли, тя не  урочасва никой. Не е сама и обичана и да  спре да  се обвинява, това е целият кръг.

# 262
Както и няма Мамник ( Църни пилета ) и хора върнали се от ония свят ( плътеници ) . Но хора да възкръкнат под друга форма на живот е пълен абсурд. На мен като теория ми харесва. Аз също го приех като знак от съдбата че котката и е пратена от Лазар . Екатерина тук в последният епизод ми хареса.  Сцената на гробището с Лазар беше доста силна , усетих този път емоция в нея която беше изписана и на лицето и .

Последна редакция: сб, 28 мар 2026, 10:58 от Жасмина 94

# 263
Както и няма Мамник ( Църни пилета ) и хора върнали се от ония свят ( плътеници ) . Но хора да възкръкнат под друга форма на живот е пълен абсурд. На мен като теория ми харесва. Аз също го приех като знак от съдбата че котката и е пратена от Лазар . Екатерина тук в последният епизод ми хареса.  Сцената на гробището с Лазар беше доста силна , усетих този път емоция в нея която беше изписана и на лицето и .
За прераждането има доста литература + доказателства и документирани случаи.
И аз така го приех, че Лазар и праща котката.

В книгата доста екшън има с пилето още в началото. В сериала епизоди наред ни мотаеха.

# 264
За прераждането има доста литература + доказателства и документирани случаи.
И аз така го приех, че Лазар и праща котката.

В книгата доста екшън има с пилето още в началото. В сериала епизоди наред ни мотаеха.
Знам и аз от източник че доста неща са ни спестили . Можеха да ги включат и щеше да стане още по добре според мен. От начало можеха и по добре да се справят но накрая малко започнаха да надграждат.

# 265
  • Галифрей
Да и нямаше една много яка сцена с битка в глава четири някъде там беше. Божана и Митко са затиснати от Мамника. Лазар ги спасява. Сигурно са нямали достъчно кинти да я направят, много яка  и силна сцена беше. Това трябва да ни покажат, а те ни показваха как търчат из горите.

# 266
Да и нямаше една много яка сцена с битка в глава четири някъде там беше. Божана и Митко са затиснати от Мамника. Лазар ги спасява. Сигурно са нямали достъчно кинти да я направят, много яка  и силна сцена беше. Това трябва да ни покажат, а те ни показваха как търчат из горите.
Недостиг на бюджет според мен. За такива сцени се изизква.  Ако беше Американска продукция намаше да спестят.  Но като за българска си го имаше орязването.  Сцените в гората от началото ми бяха скучни.  🥱🥱 Но след пети епизод имаше промяна раздвежиха се геройте и действието.

# 267
Най-яко щеше да е, ако Кюнец се биеше накрая с  пилето. Този козел играеше по-добре от доста "артисти"...

# 268
Аз не разбрах (сори ако вече е изкоментирано) защо Емил получи рана и дали после се излекува.

Емил имаше рана, защото искаше да спре Венета и Мамника. Когато Мамникът го извика навън, тогава Венета му каза:"И ти няма да можеш да ме спреш! Никой няма да може да ме спре!" Затова го белязва. Затова е белязан и Волен, който през '85г. се е опитал заедно с бащата на Божана да спре Мамника, като предизвиква срутването на мината. Тъй като Велизар се самоубива, белязана е Неда. Неда вместо Божана, защото Божана няма деца, заради които да бъде измъчвана от Мамника. Нали от поколение на поколение са белязани иначе...
Божана по план на Венета трябва да бъде последната убита, затова пращат нея като примамка. Тя е дъщера на белязан и трябва да бъде убита..

Накрая всички живи, които са имали белези, са излекувани.

Последна редакция: сб, 28 мар 2026, 20:02 от Анонимен

# 269
  • Галифрей
А да вярно кюнеца съботник и аз за него си мислех 😆 къде изчезна нашият любимец?

Благодаря ти Jupiter 🤗 за уточненията. Като се замисля в сериала се появяха белезите ей тъй подред  с магия.

Общи условия

Активация на акаунт