Мамник- Тема №6 Финал на сезона 🦅❤🔥

• 29 140
  • 536
  •   1
Отговори
# 480
  • Галифрей
Не е. Караеврен ще излезе в стори тел някъде другият месец. На хартия след няколко месеца.

# 481
Значи ако се регна в стори тел като го има, ще мога да го чета безплатно, нали?

# 482
Хора чета си Маник и разбирам гнева на всички като мен които са прочели книгата . Ами доста неща са спестили , но и доста заменили , но няма да казвам да не кажете че пускам спойлери . Но не  мога да не спомена обаче че се радвам че са променили образа на Камен . В книгата той е истински задник който бих фраснала на драго сърце . Ръсин добре че е искал да се промени малко образа , и слава богу. Книгата за сега е топ .

И аз мисля така, и се радвам, че я прочетох! Браво за инициативата за сериала, но освен актьорите, за мен е много далече от книгата! И аз разбирам недоволството от разминаването. Според мен се дължи на нескопосания сценарий и донякъде на режисурата...но вече и аз съм фенка на книгата! Обаче ще си остана засега само с нея, нямам място за други страшни същества, мамничето ми стига....Stuck Out Tongue Winking Eye

Дайте шанс на Аждер Wink Лехуса малко като кръпка стои, но трябва да се мине. Аз изпуснах доста от коментарите и се извинявам, ако е коментирано, но има ли го Караеврен в строител вече? Прочетох Аждер-а тези дни и още ме държи…
Взела съм и трите книги , няма как да изпусна Лехуса . Въпреки че има доста негативи точно тази книга . Всеки си има мнение , и предпочитам сама да си изградя мнение за Лехуса което да не повлияно от другите който не я харесват.

# 483
  • В полите на Пирин планина
Значи ако се регна в стори тел като го има, ще мога да го чета безплатно, нали?

Ако си платиш абонамент. Иначе (мисля) може и някой да ти прати пробен линк, който действа известно време.

# 484
Още една двойка от Мамник и ВНЛ след тази на Калоян (Геле от ВНЛ) и Лазаревска (Божана от Мамник)

# 485
Не знаех че е обвързан.  🥺 Нищо нека е жив и здрав и със половинката му да са щастливи . Между другото Гринго си е точно роден за ролята на Лазар . точно копие за това как изглежда Лазар  . Божана обаче  в книгата има червена буйна къдрава коса , можеха да я накъдрят Екатерина с една маша , специално за сериала иначе и тя почти е едно към едно, само че Божана от книгата се държи малко по приятелски настроено с хората , не се троска като тинейджър в ранен пубертет . Спирам всеки който иска може да прочете книгата няма да казвам нищо повече .

Последна редакция: нд, 26 апр 2026, 19:27 от Жасмина 94

# 486
Е, ще чакам.
Ама то сторител е аудио само май.

# 487
Има книги, които могат и да се четат. Аз предпочитам този вариант, защото чета много по-бързо книга, отколкото я изслушвам.

# 488
А ако имам достъп от оператора си, до всички книги ли ще имам достъп  - и аудио и за четене?

# 489
  • София
Ще можеш и да четеш. Мамник са и за четене и слушане.

# 490
Елора, аз имам достъп чрез Йеттел. Всичко си достъпвам, което е качено в пратформата. След първи епизод изслушах книгата и признавам, че ако я четях аз нямаше да ми хареса толкова, колкото като я слушах. Просто Владимир Пенев ми е много любим.

Лазар ми хареса след епизода, който беше назад във времето. Преди това беше такова дърво, а в книгата изобщо не е такъв. Предполагам, че и сценарият е виновен донякъде.

# 491
Образът на Камет търпи промяна в Лехуса и Аждер. Аз разбрах, че Караеврен ще излезе юни-юли, Владо Пенев вече я чете, а Сторител имали политика, книгата ще излезе на хартия 6 месеца след излизането й в платформата.
Васил Попов не е бил съгласен с промените в арката на Емил Sob но са искали да намалят самоубийствата в сериала.
спойлер за Караеврен
Скрит текст:
Дана няма да преживее книгата Tired Face усмивката на Попов го издаде и като му казах, че ще рева много като я свитне, той ме погледна и самодоволно ми каза, че на това разчита

# 492
Щом Майстора на Ужаса ( Стивън Кинг)  е впечатлен Васил Попов си е свършил работата . 😏😆

# 493
Този тип картинки са ми смешни, но не според замисъла на автора им Joy

# 494
Няма значение забавни са. 😊

Общи условия

Активация на акаунт