Мамник- Тема №6 Финал на сезона 🦅❤🔥

• 28 762
  • 535
  •   1
Отговори
# 30
Интервю с Йордан Ръсин в подкаста на Мария Вълдобрева "Киноспирка":

https://youtu.be/4_v1VU_WH8M?is=XuGYS-jMGRw_wJ79

# 31
В момента Надя Дердерян по БНТ1

# 32
Диана, благодаря за темата! 🌷 Нямам търпение да видя финала. Много ми хареса сериалът, екипът се е справил страхотни със създаването на такъв тип жанров сериал в България. Като за първи път е супер! Сега като си припомням епизодите, ми харесва още повече. Днес ще гледам 10 и 11 епизод... Първата серия започва с малката Божана пред решетката на мина "Злата" и после е на Голема Рудина. Оказва се, че това е сън. Тогава става земетресението. Като гледам трейлъра на последния епизод ще има цикличност и завършеност на сюжета, защото отново героите са при мината и на Голема Рудина - първите места, които виждаме в сериала.

Гласувах в анкетата, но ми се струва, че е малко дискриминационна. Има две имена на персонажи и две на актьори, останалите са в графа "други" 🤭
Дяволо добре те е посъветвал да я изтриеш и да я пуснеш наново, ама като гледам доста народ е гласувал вече....

Точно преди 1 час Екатерина и Гринго са били в "Денят започва".

Последна редакция: чт, 26 мар 2026, 09:39 от Анонимен

# 33
  • София
Jupiter sea, факт. Сред посочените в анкетата персонажи я няма Божана, няма и опция за дописване. Sad

# 34
Ето и епизода с Йордан Ръсин или бай Камен

# 35
  • Галифрей
За анкетата кажете на модератор да я оправи, аз се опитвам все ми дава грешка се бъгва.  

Да видим тази вечер какво са сътворили. Те пуснаха лек спойлер снимка 😁 Ще тръгнем ли след Божинов с факли? 😂 Да видим дали Емил и Лазар ще оживеят? Или само Емил?

# 36
  • България
Нещо не мога да схвана 😂....Защо изобщо си го пускаш, при положение, че не ти харесва 🤔
Заради книгата и за да избягвам да гледам повече родни продукции.
А Виктор Божинов се подиграва с жанра, с книгата. От приложения цитат разбирам, че не е схванал книгата.

# 37
Аз разбирам критичността ви, но аз например не мога да се насиля, да гледам нещо, ако не ме грабне в началото ( до 2-3 епизода ми е шанса, като за начало 😅).
Та Мамник, ако не беше ме бутнал съвсем леко в началото, нямаше изобщо да си правя труда, изобщо до тук да го гледам.

За мен историята е интересна. Мисля, че добре са се справили като цяло. Наистина няма друг такъв наш сериала. След сериала, започвам и поредицата от книгите на автора.

# 38
  • София
Запис и от мен. Все повече си мисля, в контекста на думите на режисьора за по-мек финал, че Лазар ще доведе Наталия. Венета, Величка ще осъзнае каква голяма грешка е направила, съсипвайки живота на толкова много хора. Със собствените  си ръце ще убие Мамника. Вече мъртъв, нея нака какво повече да я поддържа и ще умре и тя. Лазар ще се върне в гроба. Хепи енд.

# 39
Аз поредицата с книги за сега няма да я започвам . Нека мине време и еуфорията по сериала да мине. Аз се надявам днес в епизода повечето герой да оцелеят , но без някой да умре не вярвам да не мине. Довечера ще видим какво са няправили така или иначе.

# 40
  • Галифрей
Мисля,че оправих вече анкетата да е като хората. 😁❤

# 41
Мисля,че оправих вече анкетата да е като хората. 😁❤
Пак гласувах . За мен сериала става , не е нещо  супер фантастично , но като за български сериал става. Аз очаквам вече Под Прикритие така че дано тук има поне добър завършек.

# 42
Гледам в момента подкаста с Йордан Ръсин, час и нещо интервю, подкрепя мнението ми до момента, че актьорът, пресъздал с такава лекота екранния образ на провинциално ченге, цинично, леко изхабено от живота, настанено на службичка с дебели връзки (както е по книгата), е съвсем различен като човек от него. Което прави постижението му още по-удивително. За мен актьорът Йордан Ръсин - по нещата, които съм изчела за него в пресата, по интервютата, които е давал - ми носи образа на по-скоро скромна, неуверена, интроверна личност. Сравнете го сега с пълната антитеза в лицето на намахания Почекаин. Изумително е. С удоволствие бих го гледала и на театралната сцена, ще следя дали няма да има изява и в нашия град.
Анкетата не е добре структурирана, съжалявам, затова и няма да гласувам в нея. Оценявам положените усилия, но не задава правилните въпроси и отговорите също не са добре представени.

# 43
Гледах ги по БНТ актьорите. Между другото водещите на сутрешния блок са свежарки Wink иначе Екатерина каза, че на финала доброто ще победи, който както си го разбира

# 44
Гледам в момента подкаста с Йордан Ръсин, час и нещо интервю, подкрепя мнението ми до момента, че актьорът, пресъздал с такава лекота екранния образ на провинциално ченге, цинично, леко изхабено от живота, настанено на службичка с дебели връзки (както е по книгата), е съвсем различен като човек от него. Което прави постижението му още по-удивително. За мен актьорът Йордан Ръсин - по нещата, които съм изчела за него в пресата, по интервютата, които е давал - ми носи образа на по-скоро скромна, неуверена, интроверна личност. Сравнете го сега с пълната антитеза в лицето на намахания Почекаин. Изумително е. С удоволствие бих го гледала и на театралната сцена, ще следя дали няма да има изява и в нашия град.
Анкетата не е добре структурирана, съжалявам, затова и няма да гласувам в нея. Оценявам положените усилия, но не задава правилните въпроси и отговорите също не са добре представени.
Това го прави само добрият актьор. Човека като го гледах в Кино спирка в действителност е доста скромен и леко по затворен ( интроверт ) , нищо общо с безпардоният и намахан и не цепещ басма на никой Камен което ми допада как е изигран. Нямам търпение да го видя в някоя постановка този човек. Казват че и в театъра е също толкова добър.  😊

Последна редакция: чт, 26 мар 2026, 11:23 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт