Мамник- Тема №6 Финал на сезона 🦅❤🔥

• 30 273
  • 540
  •   1
Отговори
# 450
Поръчах си и трите книги и се надявам да не съм се прецакала. За първата отзивите са добри . За Лехуса обаче са полюсни . Но ще дам отзив и за трите като ги прочета.

# 451
Никога не биx дал пари за книги от този автор. А мога да кажа, че книги купувам постоянно.

# 452
Никога не биx дал пари за книги от този автор. А мога да кажа, че книги купувам постоянно.
Аз бих и вече го направих .

# 453
И аз не бих.
Ако не ги бях намерила онлайн, нямаше да поръчам.

# 454
Ваша воля . Моята е друга, и си бях казала че ще ги прочета един ден.

# 455
Лошо няма - ако решите, че не струват, ще ги препродадете след това.
Аз също ги четох дигитално и не бих си ги купила, има още много хляб да изяде Попов (редактор да се намеси).

# 456
Е, то всеки си преценя спрямо редица фактори.

# 457
И аз си ги поръчах.Като чета книги, предпочитам да си е истинска книга, на хартия, не дигитална😅

# 458
И аз си ги поръчах.Като чета книги, предпочитам да си е истинска книга, на хартия, не дигитална😅
И аз съм така . Предпочитам хартия и корици .

# 459
  • Галифрей
Не ги слушай! Приятно четене ☺ ще ти харесат.😘 Няма нищо по хубово от книжка в ръка в дъждовните дни ☕

# 460
То кой не обича хартия, ама вече нямам и място Joy

# 461
И аз си я купих "Мамника", искам да разбера повече за фолклорните елементи, и съм съвсем в началото, но не съжалявам, наистина ме грабна историята! Сега, вярно,че като образи ми се явяват "нашите" актьори от сериала, ма няма лошо, аз претенции големи нямах, само малко към Лазаревска, но не ми пречи....и, мисля, че както в повечето случаи става- книгата май повече ми допада.....

# 462
По добре звучи от на Бате Коце.

# 463
Мамник може и да е приключил , но меметата продължават.

# 464
Лазаревска в "На кафе" днес

Общи условия

Активация на акаунт