А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 644
  • 583
  •   1
Отговори
# 270
ДесиX2 мерси за фотото Hug,сега вече ми стана ясно.Аз мисля засега да сложа това кошче,което купих,а когато наложат това разделение на боклука ,просто ще го сменя с такова Peace
Венгето със шампанско Peace

# 271
# 272
  • Балчик
Момичета, едно прясно инфо от днес за варненските мами. В Биг Шоп-а на червения площад има кофи за разделно събиране. Редовно струват 69 лв и някакви стотинки, но има 30 % намаление. Peace За момента няма къде да ги сложа, но съжалявам, че не си взех, може да поразместя вътрешността на шкафовете. Ако не свършат, ще си взема другата седмица.

# 273
Джема благодаря за инфото:)

# 274
Леле момичета така ме засрамихте Embarassed Всички кухни са толкова хубави и чистички, а аз съм такъв мързел и всичко ми е разхвърляно. Ще се поправя обаче, ще подредя всичко и като имам фотоапарат ще я снимам.

# 275
Ох,немога да реша какъв цвят да ми е кухнята и това си е  ooooh!.Искам да е уютна и топла,дайте съвет.
Без оранжево.

# 276
Момичета помогнете ми за идеи за цвят. По принцип исках бокса и кухнята да бъде част от него в млечно зелено, а другото в млечно лилаво. Но печката ми е черна и не знам как да вържа този студен цвят с останалите два, ако беше в цвят инокс щеше да е различно но уви. Така или иначе кухнята ще е в черно и нещо си но не знам в какъв цвят да е. Мислех в червено ярко, но пък ми се ограничава бокса... и не знам какво да измисля, ако е в металик зелено също не знам какъв да е бокса.  newsm78 Дайте идеи това тъпото черно с какъв нежен цвят да го вържа?

Не бих сложила зелено, лилаво, дори червено.  Може да е бяло, ванилия или производните й в по-наситено. А защо не натурален дъб, това е едно доста модерно решение? Или нещо такова като впечатление?

# 277
Tinka79
ето и зелено и червено, но може би не точно това имаш впредвид

Виж и линка на Doret от първа страница на темата- има тъмно зеленикав плот и голяма черно-иноксова пе4ка
http://family.webshots.com/photo/2679361850057265170nuiyYF

# 278
  • ENGLAND
oxyjenia, поправка Laughing, плота ми е черен. Тка цветовете на стените мога да си ги сменям както искам. Иначе съм зависима от цвета на плота.

# 279
a, така ли! на мен със зелен оттенък ми се е видяло...
Виждала съм тъмно зелени, но в момента не мога да намеря да покажа. Ето още черни:

и други - http://salex.bg/products.php?prodlineID=14

# 280
Дойде време и аз да се включа в темата. Почваме най-накрая ремонта на кухнята.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Другия понеелник идват майсторите за дограмата и ще оправят тавана, ще изхвърлят всички гадни, стари шкафчета.

Вчера си поръчахме самата кухня - от масив, цвят череша. Много съм доволна - обичам истински дървени мебели! Почти съм си избрала и уредите - тези дни ще ходим да си ги вземем.

Пода ще го направим с плочки/гранитогрес под шкафчетата до половин метър пред тях, останалата част паркет, като ще ги разделим с лайсна.

Стените ще са с тапети - почититател съм.  Blush Маса и столове имаме, може би по-натам ще вземем нови, но за сега са ОК.

Това е в най-общи линии за сега Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юни 2007, 18:52 от Morgy

# 281
Момичета, искам малко идейки  - долу горе уточнихме кухнята, зелено и ванилия, но сега напреден план стои въпросът за цвят на стените и пода. Плотът ще е титан, и имам желяние отдолу да е алуминиев цокъл.

# 282
Момичета, искам малко идейки  - долу горе уточнихме кухнята, зелено и ванилия, но сега напреден план стои въпросът за цвят на стените и пода. Плотът ще е титан, и имам желяние отдолу да е алуминиев цокъл.
защо не играеш с различни нюанси на зелето. Това го видях в една приятелка и много ми хареса. Стените едно зелено, окачения таван (издадената му част) в по-силно зелено, а основата на дивана в много, много бледо зелено. Но това според мен може да го направиш ако в кухнята преобладава ванилията. Иначе ще стане много зелено. Може да използваш ш бледо жълто, лимонено жълто и ванилия за същата композиция. Казвам го като идея, може и с други цветове.
Толкова много ми хареса, че един ден когато имам късмет да обзавеждам ще го направя. Ефекта е страхотен. Защото като влезеш в помещението обръщаш внимание и на тавана (без да искаш).

# 283
  • БГ
аз бих сложила жълто или оранжево за стените.Когато правих нашата кухня,понеже съм зле с въображението си взех една от малка вратичка и ходих с нея да си избирам цвета на боята за стените и което ми хареса това.

# 284
Проектанта и на мен ми рпредложи оранжево, но ми се струва, че ще станат много цвето. Сега като се замисля лимонено жълто по ми допада като вариант. 10х   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт