А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 682
  • 583
  •   1
Отговори
# 225
  • Балчик
Пратих ли ЛС,снимка има на първа страница в албума с кухнята ми.

# 226
  • Plovdiv
Ние сме в ремонт , засега всичко е разбито - записвам се да следя Laughing

# 227
ох,ние фече сме към финализиране на нещата!!! ooooh!просто не е истина какво преживяхме!!

# 228
Пратих ли ЛС,снимка има на първа страница в албума с кухнята ми.
благодаря!!

# 229
  • гр. София
ох,ние фече сме към финализиране на нещата!!! ooooh!просто не е истина какво преживяхме!!

Сакън недей с такъв песимизъм,че както сме се навили за нова кухня. Laughing
Майтапа на страна,но за какво да се подготвим психически.Аз на този етап си мисля,че парите са най-важното.

# 230
Не да те отчайвам, но с парите не винаги може да си купиш свястна изработка.. Късмет с майсторите

# 231

Сакън недей с такъв песимизъм,че както сме се навили за нова кухня. Laughing
Майтапа на страна,но за какво да се подготвим психически.Аз на този етап си мисля,че парите са най-важното.
Joy няма отчайване мацко!!хванеш ли се един път на това хоро се играе до край!! newsm68 newsm44

# 232
И аз преди да съм започнала вече искам да съм свършила,че веднъж преживах ремонт и знааааааам за какво иде реч.Да ама после се размазваш от кеф Grinning
Днес си купих кош за шкафа под мивката,доволна съм Peace

# 233
И аз преди да съм започнала вече искам да съм свършила,че веднъж преживах ремонт и знааааааам за какво иде реч.Да ама после се размазваш от кеф Grinning
Днес си купих кош за шкафа под мивката,доволна съм Peace
какъв е този кош??бързо снимка!!!! Laughingискам да го видя,че за това чудо  /кош-а/имам мн.големи размишления!!

# 234

Аз имам такъв-много е удобен,не заема място,а напротив.Отдолу има 3 или 4 контейнера,които сега използвам да държа картофи,лук,празни торбички.Отгоре има рафтче,което служи за капак на кошчетата-на него си редя кърпи,парцали,...

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 13:58 от ДесиХ2

# 235

какъв е този кош??бързо снимка!!!! Laughingискам да го видя,че за това чудо  /кош-а/имам мн.големи размишления!!
[/quote]

Ще го снимам по-късно и ще ти го покажа,но не е монтиран.

[/quote]Aз бих си сложила комбиниран кош за разделно събиране- с перспектива.

[/quote]

Ти виждала ли си такива кошчета,какво представляват newsm78

# 236
ОП, не видях че си сложила снимка,но не ми стана много ясно какво представлява newsm78

# 237

Ще го снимам по-късно и ще ти го покажа,но не е монтиран.

[/quote]Aз бих си сложила комбиниран кош за разделно събиране- с перспектива.

[/quote]

Ти виждала ли си такива кошчета,какво представляват newsm78
[/quote]

не не съм виждала!но мисля че така както изглежда май ще заема мн.място,а на мен ми се иска да има простор ,дари и в шкафовете!! Laughingиначе е красиво-спор няма!давай фото-о-о--о! smile3509 photo photo

# 238
Ето ти фото

А ето и дозатора,който си купих днес за 26лв Laughing
http://images17.snimka.bg/002896381.jpg
http://images17.snimka.bg/002896385.jpg

А видях и кош ,за който ти говориш,с две отделни прегради за различните отпадъци,струваше 68лв,но ми се стори много обемен newsm78

# 239
  • Варна
коТето, от къде взе дозатора?

Общи условия

Активация на акаунт