А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 650
  • 583
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчик
И аз се присъединявам със същия въпрос-откъде е дозатора ?

# 241
Една приятелка ме насочи,дозатора е словенски,магазина се намира по диагонал на Образцов дом,в една пресечка която е задънена и свършва на гърба на Хуманитарната г-я,всъщност това е същата пресечка на която се намира магазин Идеален дом.Ако не сте ме разбрали,пак ще обяснявам,а в същия м-н видях и кошчето за разделен боклук.

# 242
Забравих да кажа, че хубавото на дозатора освен цената е ,че събира 500мл ,докато на Бланко само 300мл

# 243
  • Варна
Благодаря ти коТето, мисля че разбрах къде е. В понеделник ще отида да проверя Hug
Нали е някъде тук? http://bgmaps.com/map.asp?sid=4c4f077d6ba8a0d3af1b6e9e6009a6b5&a … p;ix=30&iy=32

# 244
Ментолка много сложна ми изглежда тази карта,но да ,мисля че си ме разбрала,за по ясно ако тръгнеш от Нептун по посока на Образцов дом/но на отсрещната страна/ ,тази пресечка се пада предпоследната преди да стигнеш до бул.Вл.Варненчик. Grinning

# 245
  • Plovdiv
Имам въпрос-как да си направя проект на кухнята - в първа част видях проекти но как са ги правили? Специална програма ли се ползва??

# 246
Имам въпрос-как да си направя проект на кухнята - в първа част видях проекти но как са ги правили? Специална програма ли се ползва??
Dida_t, може да ползваш тази програма за проект на кухня: http://kitchenplanner.alno.de/

# 247
  • Габрово
На мен тази ми беше по-лесна http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=22466

# 248
Здравейте момичета. Аз съм пред една дилема за щорите в кухнята ми. Корпоса на кухнята ще е венге отпред вратичките оранжево а плота и гърба титан. Ламината ми има оранжаво също и където се съединява леко зелено, а стените са светло бежово. Срещу кухнеските шкафове се намират прозорците и сега не знам какъв цвят щори да избера. Зелени ли да бъдат, сиви или бежово.Помогнете ми всеки съвет ще бъде от полза за избора ми. Благодаря ви.

Simple Smile

# 249
  • София
Според мен избери щори в този цвят, който най-малко преобладава в цялостното обзавеждане!
Така бих направила аз!
Пък и трябва да си го представяш ...
УСПЕХ!   bouquet

# 250
Здравейте момичета. Аз съм пред една дилема за щорите в кухнята ми. Корпоса на кухнята ще е венге отпред вратичките оранжево а плота и гърба титан. Ламината ми има оранжаво също и където се съединява леко зелено, а стените са светло бежово. Срещу кухнеските шкафове се намират прозорците и сега не знам какъв цвят щори да избера. Зелени ли да бъдат, сиви или бежово.Помогнете ми всеки съвет ще бъде от полза за избора ми. Благодаря ви.

Simple Smile
Според мен ще е добре да е с сив металик цвета на щорите. newsm10

# 251
бежово или жълто - по-тъмно, охра.  Според мен не трябва да е сиво

# 252
Момичета по темата за дозатора днес видях такъв в Бриколаж за 10 лв. мисля че беше.
Благодаря ви за идейте за мойте щори но ми е много трудно да си представа още нещата. Харесва ми и зелено и сиво, но се опасявам че сивото ще натовари окото а зеленото казват че успокоява.

# 253
# 254
Утре идват да монтират кухнята вкъщи Party , само че без горните шкафове-тях следващата седмица.И все пак ми е много радостно, но и притеснено-дали са направили всичко добре ooooh!.Стискайте палци-скоро ще се отчета със снимки.

Общи условия

Активация на акаунт