А ще покаЖЕТе ли СВОите куХНИ - втоРА часТ

• 94 576
  • 583
  •   1
Отговори
# 345
  • Benelux / Varna
В предната тема бях пуснала 2 снимки, но тук се вижда по-добре:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116577

Здравей, кухнята ти ми харесва и видях, че си от Варна, би ли ми препоръчала фирмата, която ти я направи.

# 346
  • София
ellytza :13-15 хил лв трябва да е хипер луксозна кухня с хипер луксозни уреди и хипер скъпи механизми, общо взето ако бг фирма ти прави кухнята, няма как да дойде такива пари. За 4-5 линейни метра е нормално с хубави плоскости и механизми да ти излезе 4500лв и още толкова за вградени луксозни уреди и всичко идва с пералнята 10 000лв. Тук включвам и силгранитна мивка.

zornitsa: Не съм от Варна, но живях там известно време..и правих кухня, с 2 ръце ти препоръчвам мебелна къща Паприков. Спомням си тогавам, че обикаляхме по изложения и фирми и оферти и т.н. Те се справиха наистина професионално, в срок и честно казано без забележки..не мога да не ги похваля.

# 347
  • Плевен
ellytza :13-15 хил лв трябва да е хипер луксозна кухня с хипер луксозни уреди и хипер скъпи механизми, общо взето ако бг фирма ти прави кухнята, няма как да дойде такива пари. За 4-5 линейни метра е нормално с хубави плоскости и механизми да ти излезе 4500лв и още толкова за вградени луксозни уреди и всичко идва с пералнята 10 000лв. Тук включвам и силгранитна мивка.

zornitsa: Не съм от Варна, но живях там известно време..и правих кухня, с 2 ръце ти препоръчвам мебелна къща Паприков. Спомням си тогавам, че обикаляхме по изложения и фирми и оферти и т.н. Те се справиха наистина професионално, в срок и честно казано без забележки..не мога да не ги похваля.
може да не са чак толкова ХИПЕР луксозни шкофовете и уредите, просто са италиянски.А всичко итал. в бг се продава много скъпо.На нас например в Мартинели в плевен ни направифа оферта за наколко шкафа,защото кухнята няма да е голяма 10 000 лв с отстъпка(защото мъжа ми  работи с тях)и без уредите и като сложим и тях става доста над тази цена

# 348
ще събирам идейте ви за кухня  Wink Grinning

# 349
Аз да се похваля, че вече съм си пуснал и 4-те котлона, както и контакт до самите котлони. Вече има радост в къщи и се въртят торта след торта.  chef  chef  chef

# 350
  • София
Страхотна е тази кухня, харесаха ми и някои от другите.
Дали Бурлекс работят и в София?

# 351
Страхотна е тази кухня, харесаха ми и някои от другите.
Дали Бурлекс работят и в София?

Да, в Айко.
http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=5

# 352
  • София
Eй, дойде и моят ред - за момента само със снимка на проекта за кухня  Laughing
Дано да стане готова в уречения 20-дневен срок /до 12 юни/, че започваме да се преместваме вече.
Цена: 1900 лв за малък кухненски бокс - 155/205, като в тях влизат вече наличните ни пералня с верт.зареждане и малък хладилник, който влиза под плота. Няма да слагам фурна (тук да кажа, че там ще сме под наем, та затова не инвестираме в перфектната кухня, но апартамента е нов и няма кухня). Цветове - врати - ярко оранжево, корпус венге (от по-светлото).
Изпълнител: един симпатичен човек, има магазин на Оборище.

Ето проекта:

# 353
Дано да стане готова в уречения 20-дневен срок /до 12 юни/, че започваме да се преместваме вече.
Цена: 1900 лв за малък кухненски бокс - 155/205, като в тях влизат вече наличните ни пералня с верт.зареждане и малък хладилник, който влиза под плота. Няма да слагам фурна (тук да кажа, че там ще сме под наем, та затова не инвестираме в перфектната кухня, но апартамента е нов и няма кухня). Цветове - врати - ярко оранжево, корпус венге (от по-светлото).

Ето проекта:

Само един съвет - разбрах, че сте на квартира и незнам за кухнята кой плаща и кой поръчва музиката, ама направете ги тия шкафчета до тавана! Ще видиш как за 0 време ще ги напълниш!
Иначе, като съвпадение - точно днес един приятел ми прати снимки на почти същата, готова кухня, с малък хладилник под плота и пералня с горно зареждане и оранжево+венге!!!!!!!!!!!!!!!!!ако искаш прати ми мейла си на лични, за да ти ги препратя!

# 354
  • Плевен
Моля те, прати и на мен една снимчица, за да видя как изгледжа комбинацията от цветовете. Praynig
valia_grigorova@abv.bg

# 355

Кажи по-точни координати.

# 356
  • гр. София
Деси,струвами се,че ти беше писала преди време за кухненски плот от техн.камък.Видях такъв на изложените кухни в Декор център.Много ми хареса само ,че защо цената му е като на автомобил? Mr. Green

# 357
Деси,струвами се,че ти беше писала преди време за кухненски плот от техн.камък.Видях такъв на изложените кухни в Декор център.Много ми хареса само ,че защо цената му е като на автомобил? Mr. Green
Mиииии,не знам... Crazy Много ли е скъп?Би трябвало да е като гранитогреса,горе-долу.Да не си гледала някакъв друг камък-сега са много модерни каменни плотове.

# 358
  • гр. София
Виж,аз като видях цената 3.500лв само за плота и онемях.Освен това бях и с дъщеря ми ,която се чувстваше задължена да отваря всички фурни и шкафове по ред и на мен ми стана неудобно и побързах да си тръгна.

# 359
  • Варна
Преди седмица питах в една фирма за плот от технически камък. Най-ниската стартова цена беше около 400лв на линеен метър, отделно се плаща за обработка - изрязване на отвори за мивка, котлон.
Отказах се да питам по-подробно Confused

Общи условия

Активация на акаунт