„ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ по bTV - тема 2

• 43 599
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Караше се, да. Изнуди я да оттегли обвиненията от другата акушерка. Пусна ѝ запис, в който беше разказа на управителката на дома за бременни момичета.

# 571
  • в сърцето на един мъж...
Как стигнаха до тази ситуация? Нещо ми се губи моментът от преди това. Много странно започна и ми се струва, че имаше надпис - от предния епизод

# 572
И на мен ми хареса вчерашният епизод. Най-накрая някакви действия и развития се случиха. Даже Маргото живна малко. Само Катето горкото само съска нацупено от вече близо 30 серии.  Grinning Интересно от кого ще се окаже бременна Зоя. И ако все пак е Васо, как ще постъпи - ще продаде ли и собственото си нежелано дете!? Диана засега ми е най-интересният образ, а и актрисата се справя блестящо.

# 573
Да, нещо започна серията от нищото. Тази Катето вече аз едва я търпя, за Филип не знам. Само едно мрънкане. Диана явно все пак харесва Васо. Мисля си, че Зоя ще изгуби бебето и ще лъже, че е от Васо, но да видим. Лидия този път се оказа невинна. Тази с незаконните аборти не успяха да я накажат, всичко е корупция.

# 574
На мен ми стана смешно Васо как мънка и се обяснява на Диана като някоя ученичка, а тя не му е никаква, за разлика от Филип, който не отговаря на въпросите на Катя, която му е годеница. И друго, аз реших, че Диана пиейки тези хапчета с алкохол ще се натрови и ще се наложи Васо пак да я спасява, тя пък взе, че сънува как прави секс с него. Smile Само не ми стана ясно тази бременната накрая, която кървеше и я заведоха в болницата каква беше, но ми е позната, дали не е била в тази болница и преди? За онази с незаконните аборти как се измъкна думи нямам. Дано я хванат все за нещо...

# 575
  • София
И аз мислех, че ще се натрови Диана, добре че не. На мен ми харесват с Васо, въпреки че и двамата са доста кофти образи. Има химия там. Това с подкупа на онази с криминалните аборти беше доста гадно. Обяснението за помятането при амниоцентезата пък беше абсурдно, но да не издребняваме.

# 576
  • София
Серията си започна много адекватно. Така свърши предната. Лидия се опита да си измие ръцете при амниоцинтезата с уж грешка на Теодора и Диана я изнуди, за да защити Теодора.
После професорът откри как да измъкне Лидия и пак ѝ се размина. Макар да няма логика в обяснението му.

Бебето е ясно от кой е, но сега леля Светла ще направи и ДНК тест.
В краен случай ще е на Васо и Зоя ще умре при раждането, за да го отглеждат те с Дианчето. И да е на Геле, пак нещо ще стане със Зоя и бебето ще остане при Диана и Васо. Харесват ми като двойка.

Дали тази Марияна с подкупа е същата с абортите?
Иначе раждащата на края май беше идвала по-рано и пак имаше някаква изцепка на Лидия.

# 577
Аз не разбрах защо Диана така се изненада и потресе, когато Васо и каза, че детето на Зоя може да е негово, след като самата Зоя и каза в предишната серия същото.

# 578
  • София
Може би тогава е мислила, че само я дразни.

# 579
  • в сърцето на един мъж...
Тя си помисли, че нарочно го казва, да я уязви, защото няма да може да има деца.
И на мен са ми сладки двамата с Васо

# 580
На мен само Васо Simple Smile

# 581
Гледах и трите епизода, няма да пиша никакви спойлери. Ще започна с актьорската игра! Браво, браво! Много ми харесват, всички. Нямаше слаба игра и в трите епизода. Невероятни са!

Изобщо не мисля, че Диана ще гледа детето на Зоя. Не я виждам изобщо като такъв тип човек - добър, жертвоготовен. Писала съм какво мисля за нея. Актрисата е справя блестящо до тук, впечатлена съм!
Много искат да изградят Васо като лошото момче (с ранима душа, иначе). Горе-долу им се получава. Страшна химия имат Диана и Васо. Огън, огън - много ми харесват.
Филип започва леко-леко да се пропуква. Много очаквам от него и героя. Актьорът е също впечатляващ. Зоя е абсолютна ужасия. Тук пак актьорската игра е абсолютен убиец. Браво, браво. Общо взето съм очарована от актьорите и в тези три епизода, страхотни.

Като развитие на героите, вижда се, че опитват да развиват техните отношения и самата им линия. Определено ми харесва как вървят нещата, все по интересно става. Жекова, Лидия, Дерменджиев и малдши и старши, Богдан, Владо, Маргото - също страхотни.

Последният епизод също е много силен.

За сега толкова. Актьорската игра е много много добра напоследък.

# 582
И на мен.
Чуден момък!

# 583
  • София
Хубав младеж, но във всички интервюта се държи доста надменно. С лека арогантност даже. Дано не се вземе много насериозно.

# 584
  • София
Коя беше родилката, която приеха в края на епизода?

Общи условия

Активация на акаунт