Сполучливи имитации на маркови парфюми - 67

• 40 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Frederic Patric не съм ги пробвала, тъкмо мога и аз да ги пробвам, но аз като цяло търся интересни аромати, предимно от нишовите, понеже при дизайнерските аромати има много добри фирми с чудесна трайност.
Да кажа има един сайт Flamingoshop, малко е крив, но в момента имат Aristea Numeros за 6 евро и нещо. Аз си поръчах 3 броя.

# 31
  • Пловдив
Тези Frederic Patric какво производство са?

# 32
Според информацията в Trendyol, парфюмите са турски.

# 33
  • София
Бях писала преди време за "Феминик" на Фредерик Патрик - аналог на Ла бел, много присъствен, шлейфов, разпознаваем. Мисля, че го произвеждат турци, не помня откъде го поръчах, но дойде от Румъния, беше нещо около 45 лв.за 100 мл.

# 34
Фредерик Патрик и аз го бях коментирала преди време,затова не се включих с нов коментар.
Имах Arabians Tonka от тази фирма.Взех го заради хубавите отзиви,но се оказа че абсолютно не е за мен.
Не познавам оригинала и не знам до колко е сходен,но беше с уникална трайност.Бях си пръснала на китката като го купих.Ръкавът на якето ми миришеше с дни,китката ми разнасяше аромат цял ден,докато не се прибрах да я изтъркам със сапун.Дори и след това лекичко се усещаше някакъв аромат,като си душех китката.
По-нишовите са в премиум категорията,като гледам.Повечето имена ги има в този сайт,ако някой се интересува.
https://www.fredericpatric.nl/

# 35
Ами, значи ще откажа поръчката. То за тази сума ще си взема няколко от други фирми, е няма да са тези, ама има и други.
Мерси за инфото Hsgrgs1 😏.
Апропо, видях на страницата във Фейсбук, че "Парфюми Дегаже" имат нови списъци и нови аромати. Тук май имаше доста доволни от тях, та мисля най-накрая от тях да взема.
Те и Divain по коментари са често като водички, ама поне в кампания са по 10-11 евро за 100мл, а не по 19.
Дано имат Stellar Times, от тях ще го поръчам. От 3 години го издирвам да го подуша и греда 🤣😂.
Аз имам имитацията на Eclat. Уникална е. Мирисах оригинала в магазин на LV и за мен е същия, но аз им пробвах всичките парфюми наведнъж и може да има някакви отклонения тъй като се замаях малко 😄

# 36
  • Sofia
Stellar Times го имат и Divain - 854. Но не мога да кажа, как е като изпълнение. Не всички на Дивайн са водички, някои са си доста добре откъм трайност.

# 37
  • Sofia
Да, преди два дни ми дойде поръчката от Дивайн покрай голямото намаление. Пак ми се затри някъде Ани-то и се "наложи" да  поръчвам. На първо четене няма греда откъм аромати. За трайност ще коментирам по-късно. JPG Divine Elixir u Paradise Garden ,  както и Feminin Pluriel - над 5 часа трайност. Останалите са Miss Dior Cherrie u J'adore L'or, но не знам кога ще им дойде реда.

# 38
LV е краткото на Louis Vuitton, а Eclat си е на Lanvin. Аз даже не бих си помислила да взимам този парфюм на аналог, като цената на 100мл в му е от години много евтина. Последно гледах че е към 35 евро, а аз даже забърсах 2 х 50мл за 18 евро общо с доставката от Елинор и ура, след 3 седмици чакане ще си ги взема.
Иначе намерих на Stellar Times LV някакъв дубайски дюп, The Voyager се казва, даже не запомних фирмата, поръчах отливка, но в него има две допълнителни нотки и няма да е точно копие.
Май от Divain ще поръчвам. Забърсах и 2 от Laterier Erin, пак имах купон за 50% намаление и не се сдържах, дано този път ми донесат La belle JPG, че миналият получих A La rose MKF. И една Marfa още, че е много хубава тяхната.
Ох, уж трябваше да спра, а имам 2 поръчки от Елинор, една от Трендиол, едни Аристеа и чакам един Рефан, Vanilla Rosses, копието на Rosses Berberanza, дано всичко му е ок. Някаква жена го продаваше в olx. Че много ми се носеше, но не исках да отварям последното си шишенце от него.

# 39
Сансола, сега ли успя да поръчаш Марфа?

# 40
  • BG-DE
Frederick Patric доставяват ли извън Нидерландия или се ползва превозвач?

# 41
Разкошна беше Роза Берберанца Рефанската. Съжалявам, че не си налях когато го имаше или не намерих капсулован.
Приключвам временно с имитации, че си е риск а виждам нови шишета в Трендойла. Облизвам се ама..Simple Smile) дано не ми дадат купони

Напоръчах си от Шейн празни шишенца 5 мл нарочно, че да наливам по- малко от което ми скимне.

Да ви кажа, че копието от Ателие Ерин на уж мъжкия Ноар Екстрийм ТФ е абсолютен разкош.  
Взех го между другото, а то..

Последна редакция: пт, 03 апр 2026, 14:55 от Chocolat_

# 42
Гучи Флора на Рефан хубав ли е?

# 43
Ходих до Рефан и директно казвам 099 капсулован.Помолих да ми махнат кутията, бъркам в чантата за пари, вдигам поглед-друго шише. 1:1 с МЛ. Сменили визията.парфюмът няма нишо общо с това, което беше. Ще се пукна от яд, че не си купих няколко последния път.

# 44
А знаеш ли дали вече са заредили тези в Рефан: 364.DELINA EXCLUSIPARFUMS DE MARLEY 2018 WOMEN
365. LA BOMBA CAROLINA HERRERA 2025 WOMEN
366.VANILLA CANDY ROCK SUGAR 4KAYALI 2024 WOMEN
367.YUM BOUJEE MARSHMALLOW 81 EDP INTENSKAYALI 2024 WOMEN? Имаше и още нови, някой беше писал в старата тема.

Общи условия

Активация на акаунт