Сполучливи имитации на маркови парфюми - 67

• 40 792
  • 737
  •   2
Отговори
# 45
Имаше нови капсуловани
Arabian Tonka musk мисля беше единия или нещо подобно. Умрях от виолетки край себе си цял ден
Ако ме питате за наивни, не съм питала

# 46
Благодаря за новата тема. Искам да попитам колко време трябва да "отлежи" смесеното в спирт парфюмно масло? Аз уж чаках една седмица и днес пръснах, но дъщеря ми каза "Мамо, миришеш на паста за зъби" 🙄
Парфюмът е Гиза Сбъднато желание ( Amouage Enclave)

# 47
  • Пловдив
Съсел@ кой номер е този парфюм с виолетки ?

# 48
А знаеш ли дали вече са заредили тези в Рефан: 364.DELINA EXCLUSIPARFUMS DE MARLEY 2018 WOMEN
365. LA BOMBA CAROLINA HERRERA 2025 WOMEN
366.VANILLA CANDY ROCK SUGAR 4KAYALI 2024 WOMEN
367.YUM BOUJEE MARSHMALLOW 81 EDP INTENSKAYALI 2024 WOMEN? Имаше и още нови, някой беше писал в старата тема.
Да, има ги. Поне в Русе вчера бяха всички нови.

# 49
Здравейте,едно шишенце с капки за трайност на Рефан колко капки има общо?

# 50
Благодаря за новата тема. Искам да попитам колко време трябва да "отлежи" смесеното в спирт парфюмно масло? Аз уж чаках една седмица и днес пръснах, но дъщеря ми каза "Мамо, миришеш на паста за зъби" 🙄
Той така си мирише, не е от отлежаването. Просто е много ментов и на доста хора им мирише на паста за зъби.

# 51
Ems55, благодаря!

# 52
Няколко дена до седмица стигат да се смеси добре. С времето просто трайността се вдига. Я разкажи за този Амуаж-много ли е интересен, но не посмях да го взема

# 53
За моя нюх е лек. Аз си падам по аромати като Blossom love, Love delight, love Tuberose.
Честно казано, мисля, че за лятото ще ми е ок, но сега искам нещо хард. Не е лош, но бързо ми се губи като усещане.

Последна редакция: пт, 03 апр 2026, 22:29 от pavlina_hrist0va

# 54
Явно е до кожа. При мен Enclave е с трайност над 10часа.

# 55
Определено. Много зависи и от кожа. Аз винаги давам за пример Very irresistible. При мен докарва нотка все едно съм препила с мастика, а при сестра ми са яко рози. 🫣

Аз съм в търсене на красив, белоцветен аромат. Искам да е чист, дълбок, да не сладни, но и да не бие на прах за пране. При Милка душих един амуаж, но той си беше точно прах за пране

# 56
LV е краткото на Louis Vuitton, а Eclat си е на Lanvin. Аз даже не бих си помислила да взимам този парфюм на аналог, като цената на 100мл в му е от години много евтина. Последно гледах че е към 35 евро, а аз даже забърсах 2 х 50мл за 18 евро общо с доставката от Елинор и ура, след 3 седмици чакане ще си ги взема.
Иначе намерих на Stellar Times LV някакъв дубайски дюп, The Voyager се казва, даже не запомних фирмата, поръчах отливка, но в него има две допълнителни нотки и няма да е точно копие.
Май от Divain ще поръчвам. Забърсах и 2 от Laterier Erin, пак имах купон за 50% намаление и не се сдържах, дано този път ми донесат La belle JPG, че миналият получих A La rose MKF. И една Marfa още, че е много хубава тяхната.
Ох, уж трябваше да спра, а имам 2 поръчки от Елинор, една от Трендиол, едни Аристеа и чакам един Рефан, Vanilla Rosses, копието на Rosses Berberanza, дано всичко му е ок. Някаква жена го продаваше в olx. Че много ми се носеше, но не исках да отварям последното си шишенце от него.
https://eclat.eu/
 Не го знам парфюма на ланвин, марката еклат имах впредвид. Много са добри според мен но са по-скъпички.

# 57
  • Sofia
Новите от Divain:
divain.1096 The One EDP Intense Dolce & Gabbana
divain.1317 Le Male In Blue Jean Paul Gaultier
divain.1319 Stronger With You Powerfully Giorgio Armani
divain.1320 Greenley Parfums de Marly
divain.1318 Phantom in Red Rabanne

# 58
Cafe Del Mar, не знам за коя Marfa говориш. Ако е екстракт на Martin Lion, още не съм го поръчвала, но взех още едно шише от Laterien Erin, защото на дрехи е хипер траен, на кожа 3-4 часа с остатъчен аромат и мога да правя комбинации с другия стандартен Marfa на Martin Lion. Ще го поръчвам, ама по-натам. Увъртях се с нови аромати. 🤣😂.
Също така Manifesto на Laterier Erin е чудесен, държи се доста добре за момента.
А Amuage Enclave като цяло е мъжки аромат, без значение че е унисекс. Аз го гледах в Гиза, но точно заради това не го взех, но може да го тествам, макар че не е за лятото.
За жалост оригиналните Mon Guerlain не блестят с голяма трайност, та за този парфюм тотално не си заслужава човек да има оригинал.
Е щом Рефан са пуснали новите в понеделник ще съм там, много съм любопитна за Yum boujee Marshmallow Kayali, още повече че има капки и човек може да контролира концентрацията на есенцията.

Последна редакция: сб, 04 апр 2026, 15:22 от Sansola

# 59
Здравейте,едно шишенце с капки за трайност на Рефан колко капки има общо?

Общи условия

Активация на акаунт