„Като две капки вода“ – сезон XIV - Тема №3 (месец април)

• 41 295
  • 632
  •   1
Отговори
# 15
В рекламни анонси обявяват дуетните половинки. Днес чух, че Джанаварова ще изпълнява Мери Джей Блайдж в дуета с Боно.

# 16
  • Берлин
Уф...тази е много неприятна, но...
Ама те си имат достатъчно хора "на място"- Владо, Мишката, Рафи, Азис - бивши участници все. Ако сложат и останалите от журито, за няколко дуетни вечери материал ще има. В един идеален свят Фънки ще имитира Азис, Веско - Иво, а Хилда- Бабинова 🤭

# 17
  • София
Благодаря за новата тема!
Само Симона ми е непозната, общо взето този сезон всички участници  са ми симпатични, по един или друг начин. Не знаех, че Дънди пее прилично.

# 18
Благодаря за новата тема!
Само Симона ми е непозната, общо взето този сезон всички участници  са ми симпатични, по един или друг начин. Не знаех, че Дънди пее прилично.
Също толкова прилично и танцува! Беше участник в Денсинг Старс!

# 19
Супер ще другия лайф с дуетите....
Ще бъде интересно, и песните ми харесват.

# 20
Виктор ще бъде дует с Орлин Павлов. Ако дочух правилно Орлин Павлов ще е Том Джоунс, а Виктор Ед Шийрън. Досега имаме трима от гостите - Рафи, Маги Джанаварова и Орлин Павлов. Моля, който чуе от рекламните анонси някой друг от дуетните половинки да пише.

# 21
Почти съм сигурна, че и Михаела Филева ще участва като гост, наскоро загатна нещо подобно, но тогава не се усетих, че може да се задава епизод с дуети.

# 22
Михаела Маринова ще бъде Уитни Хюстън в дуета със Симона.

# 23
  • София
А кой в предишните сезони имитираше Азис?
Даже тогава участваше и самия Азис и се развихри голям скандал между него и Фънки.

# 24
  • София
Ох, Мишето пак ще се дере на сцена. Rolling Eyes

А не може ли Азис да имитира себе си? Хем е бивш участник. Grinning

# 25
  • София
...А не може ли Азис да имитира себе си? Хем е бивш участник. Grinning
Член на журито е.

# 26
Михаела Маринова наистина всяка година поне веднъж трябва да се появи на сцената на "Капките'. За мен е изключително талантлива, но понякога идва в повече. Както виждам по коментарите това да е толкова често канена изобщо не се отразява добре върху нея. Може би затова напоследък не пропуска да демонстрира голямо самочувствие, има база за такова... Четейки обаче коментари за нея, може би тя е един от най-хейтените популярни личности. И мисля, че потоянното й появяване в Капките не й прави услуга, каквото и да направи на сцената.

# 27
  • тук, на мястото си
Владо Зомбори имитира Азис в дует май с Галена беше. При всички случаи Зомбори ще имитира някой, няма начин да не участва.

# 28
Ненчо трябваше да е Ерос Рамацоти, беше съвършен. Къде ти Рафи Ерос...?

# 29
Михаела Маринова ще бъде Уитни Хюстън в дуета със Симона.
Тя, Симона, няма вселена, в която да може да изпее Уитни.

Общи условия

Активация на акаунт