„Като две капки вода“ – сезон XIV - Тема №3 (месец април)

• 41 295
  • 632
  •   1
Отговори
# 585
Не гледам този сезон, но видях, че Дънди участва, та му гледах 1-2 изпълнения и разбира се, е супер.  Не съм се съмнявам в него. Wink

# 586
  • България
Аз гледам откъси само заради Иво Димчев. Днеска ми попадна последния час. Тази вечер той се справи най-добре, докара добро настроение и се посмяхме. Нямаше гротеска.

Незаслужено бутане на Емилия като Дара. Емилия не докара гласа и интонацията на Дара,  самата песен е блудкава и простичка. Чувах и гласа на Емилия, и нейните си чалгии.

Много слаба вечер. Трябва да забранят операта в шоуто, ушите ми кървяха.

Следващия път ще имитират Софка, дано не ми попадне откъс.

Коя е тази Пламена, откъде е известна? Много чалгарско излъчване има.
Този Виктор също с какво е заблестял в Пееш или лъжеш? За мен е посредствен изпълнител, виждала съм откъси от Капките.

# 587
Пламена е участник и един от финалистите в Music Idol 2008.
После има собствени песни в поп и поп-фолк стила.

# 588
Извън формата, Пламена има много хубаво тяло. Тази вечер с червената рокля, на асансьора , направо беше страхотна. Е, при Шакира наистина големият бюст й създаде лек проблем, ама по принцип това не може да е проблем, хаха.

# 589
Да при танцуването, бюстът на Пламена се клатеше потресаващо. Фънки го оцени подобаващо с 11 точки.
На мен също ми направи впечатление, че почнаха да им сменят цвета на кожата, така изглеждат много по-достоверно.

# 590
Кой спечели, че си легнах?

# 591
  • Sofia
Борис

# 592
  • София
Аз не разбирам, защо Бабинова е преди Пламена в крайното класиране. Няма логика.

# 593
Емилия в началото каза,  че не знае английски език, и ми прави впечатление,  че и се падат само песни на български.  Не е честно това спрямо другите.

# 594
  • София
Извън формата, Пламена има много хубаво тяло. Тази вечер с червената рокля, на асансьора , направо беше страхотна. Е, при Шакира наистина големият бюст й създаде лек проблем, ама по принцип това не може да е проблем, хаха.

А бюста й нейн ли си е? На мен ми изглежда естествен. Вчера ми беше адски секси облечена, като Шакира. И с червената рокля беше супер, обаче после беше направо УАУ. И гърдите, и дупето - мнооого секси.

Относно бутона - и мен ме хвана яд с песента на Енрике. Той има достатъчно хубави по-бързи песни - защо е този зор да ни приспиват с балади, не знам. Бангаранга трябваше да се падне на Алекс - щеше да я закове. Ще стискам палци на Борис - много искам да е във финалната четворка, заедно с Дънди. Двамата са ми любимците в този сезон.

Малко Офф - аз Дара много я харесвам. Особено след като я гледах в Денсиг Старс. Там показа пълен потенциал и беше истински пожар. За малко й се размина победата и то според мен несправедливо. Затова много силно ще й стискам палци на Евровизия. Песента не ме дразни. Слушах обяснението на един експерт, който обясни, че песента е направена точно в GenZ стил - да се сменя ритъма на всеки Х секунди, за да поддържа интереса и т.н.

Последна редакция: вт, 28 апр 2026, 09:00 от Lady Cassiopeia Duval

# 595
Не мога да повярвам, че Пламена и изобщо някой е след Бабинова! Тази трябваше да е на дъното.. Не под дъното на класацията. 😁

# 596
Бангаранга трябваше да се падне на Алекс - щеше да я закове.

Ами тя не се ли падна точно на Алекс?

# 597
  • София
Бангаранга трябваше да се падне на Алекс - щеше да я закове.

Ами тя не се ли падна точно на Алекс?

Ох, да - моя грешка. Бях останала с впечатление, че се падна на Емилия. Значи Алекс ще се справи - песента е идеална за нея Grinning

А каква беша тази драма с бутона на късмета - пък стария заминал, пък нов дошъл.... Ако стария се е счупил и го бяха сменили с нов, даже нямаше да забележим. Аз в начолото на тирадата им реших, че ще сменят метода за раздаване на песни, а то - счупил се бутона, ще го сменят с нов Rolling Eyes

# 598
Не им сменят цвета, защото това са маски.
Не е политкоректно само да потъмняват или изсветляват кожата на участника.

А забелязахте ли, че вече сменят цвета на участниците? Дънди беше черен, а Виктор беше бял. Най-накрая.

# 599
  • София
Не им сменят цвета, защото това са маски.
Не е политкоректно само да потъмняват или изсветляват кожата на участника.

А забелязахте ли, че вече сменят цвета на участниците? Дънди беше черен, а Виктор беше бял. Най-накрая.

Няма значение - ако са намерили начин да им докарват възможно най-реалната визия, като цвят, от мен имат "браво".

Общи условия

Активация на акаунт