Стимулация с летрозол Нео

• 438
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета! С СПКЯ съм вчера бях на преглед и решихме да стимулираме овулация с Летрозол за 5 дни 2х1 таблетка от 3-7 дни от цикъла. Всичко си беше наред след първото хапче което изпих в 11:00 (2.5mg) след прегледа, реших втората таблетка да изпия в 23:00ч. и след тази таблетка започнах да се чувствам ужасно, имах треперене и пулсиране в краката, чувство на слабост, замайване и гадене, чувство за тревожност. До колкото разбрах тази реакция е възможно да се получи понеже съм разделила таблетките а трябва да се пият заедно и двете. Това вярно ли е ? Вие какво мислите за този случай ?

Последна редакция: чт, 02 апр 2026, 17:39 от Stefaniq Georgieva

# 1
2 пъти по едно означава сутрин и вечер по едно.

# 2
Напълно правилно сте го изпила. Втори цикъл съм на летрозол 2х1, този цикъл даже имах 2 5-дневни курса, защото след първия нямаше доминантен фоликул, и не съм имала никакви странични реакции, освен главоболие, но аз съм си предразположени към мигрена.
Ако се получи след пак така след следващата таблетка говорете с лекаря си. Днес след таблетката в 11 сутринта имаше ли оплаквания?

# 3
Напълно правилно сте го изпила. Втори цикъл съм на летрозол 2х1, този цикъл даже имах 2 5-дневни курса, защото след първия нямаше доминантен фоликул, и не съм имала никакви странични реакции, освен главоболие, но аз съм си предразположени към мигрена.
Ако се получи след пак така след следващата таблетка говорете с лекаря си. Днес след таблетката в 11 сутринта имаше ли оплаквания?

Свързах се с лекаря си още преди да изпия таблетката в 11, тя предложи да прекратим и да изчакаме новият цикъл понеже, може би съм по-чувствителна и предложи стимулация другият цикъл с инжекции, но честно казано малко се притеснявам от тези инжекции и мисля да опитам пак с летрозола, може би тази странична реакция беше временна или пък от притеснение.

# 4
И аз си спомням, че имах странични реакции от него, но не мисля, че е болка за умиране. 5 дни все някак ще се справите.

# 5
Тези лекарства много ми се отразиха зле и на мене. Бях като паднала от небето, спях половин ден, появиха се много пъпки, кожата ми се промени, качих килограми, психиката ми се промени. Понякога гърдите бяха супер чувствителни.
10 лекарства да пиеш и накрая да не постигнеш нищо.
И инжекции ми биха, пак няма успех.

От едното лекарство ми се поду едно място в крака ми, понеже беше посинено отпреди.

Някои казват, че да си майка е трудно, но никой не говори за този стадий, който ние преживяваме. А емоционалната болка, която изпитваме след като видим негативния резултат, повечето хора не знаят даже.

# 6
И аз за първи път този месец бях на Летрозол. Доста неприятни усещания имах. Една замаяност, нервност.. Била съм на мега силна стимулация с Мериоферт инжекции и не съм имала чак такива симптоми..
Минаха тези 5 дни де, ама беше гадно. Все пак е хубаво да опитате и така, преди да включите тежката артилерия.

# 7
И аз за първи път този месец бях на Летрозол. Доста неприятни усещания имах. Една замаяност, нервност.. Била съм на мега силна стимулация с Мериоферт инжекции и не съм имала чак такива симптоми..
Минаха тези 5 дни де, ама беше гадно. Все пак е хубаво да опитате и така, преди да включите тежката артилерия.

А поне има ли успешна бременност с летрозол? Аз съм и с СПКЯ

# 8
Stefaniq Georgieva, аз нямам СПКЯ. При мен приема на Летрозол е част от стимулация преди инвитро. Нямам тръби, така че естествено забременяване е невъзможно при нас.

# 9
На мен ми изписаха за стимулация Летрозол, от петия ден на цикъла за пет дни по едно на ден. Виждам, че това е различна схема от повечето отговори по теми, които съм чела. Аз също имам СПКЯ и не съм имала никакви странични ефекти от Летрозола. Стимулацията ми е с Овитрел след това, и това е трети цикъл и първи с Овитрел.
Като цяло лекарството на мен добре ми действа, но съм имала три цикъла досега,  и трите пъти имах фоликули развити в необходимата големина.

Общи условия

Активация на акаунт