Отговори
# 15
И на мен ми се случва дори с хора на живо да виждам прилика там, където другите не виждат и в същото време да различавам еднояйчни близнаци.

# 16
  • Пловдив
Дори и да имат прилика в лицето, телосложението им е различно.На Шарън Стоун е атлетично, а на Моника Белучи женствено.Според мен мъжете харесват по-пищни гърди и ясно изразен ханш.Типът пясъчен часовник съчетан с привлекателно лице , грация на движенията и тембър на гласа са сексуално притегателни.

# 17
Аз за лицето питам. Макар, че двете май имат и еднакъв ръст -174см. и 175см..
И също дали повече жените или повече мъжете възвеличаха Моника Белучи като "топа на топа" в последните 20 години. Защото преди нея, постоянно ни натрапваха Анджелина Джоли, която неизменно вървеше с титлата "най-красивата актриса" във всички статии и новини за нея.
Специално за Белучи, мисля, че тя има повече жени фенове, отколкото мъже.
А пък Шарън Стоун е по-красива според мен и тя се усмихва за разлика от Белучи. И двете са ми леко андрогинни. Но Шарън е с по-нежно лице.

# 18
На мен това сравнение по-по-най винаги ми е било изключително противно. Аз не мога да избера кой е най-любимият филм, ако не уточним жанр и година например, камо ли жена/мъж.
Но да, склонни сме да харесваме хора, които визуално приличат на нас, още от малка съм го забелязвала по това как харесвах по телевизията хората, които имат като моята коса например.

# 19
Моника Белучи ще си остане една от най-красивите актриси. Красива беше като млада, красива е и сега. Разбирам, че това, че си позволява да е естествена дразни актуалните представи за красота, но пак - никой не може да ѝ отмене красотата. Единствено, често намирам стила ѝ на обличане за по-лелински, с което сякаш подчетава възрастта си. МБ е с типичната средиземноморска хубост и женственост.
Има лица, които са хубави като млади, но с възрастта се променят некрасиво. И съвсем съзнателно пиша "променят", а не остаряват, защото това, което ги превръща в нетолкова красиви жени е не възрастта и бръчките, а изражението и изострянето на най-некрасивите им черти, които младостта е омекотявала и са били по-малко забележими.
Шарън Стоун също е красива - и млада, и като по-зряла вече, но нейната красота е друг тип - по-северна е. Няма женствеността на Моника, но пък е с по-интелигентно излъчване.
Честно, не ми е хрумвало да търся и да намирам прилики между двете. Няма прилика. Красиви са и двете, просто с различен тип красота.

# 20
А защо си мислите, че автоматично всички харесват светлооки и руси хора? ММ изобщо не харесва руси жени. Аз бозави мъже - също. Светли очи и тъмна коса харесвам обаче.
Моника Белучи е красива, но има и по - красиви от нея. Иначе аз съм с нейните бои - тъмна коса и кафяви очи.

# 21
За мен красивите жени са си просто красиви - без значение дали са руси и синеоки, или с тъмни коси/очи.

Харесвам и Моника Белучи и Шарън Стоун и не намирам никаква прилика между тях.

# 22
Разбирам, че това, че си позволява да е естествена дразни актуалните представи за красота, но пак - никой не може да ѝ отмене красотата.

Нали? Гадно нещо е животът! Работиш върху себе си, тренираш, инвестираш (или си намираш кой да инвестира) огромни суми в тунинговане на това, с което природата те е дарила – коси, вежди, мигли, скули, брадичка, устни, гърди... Ходиш редовно на поддръжка, харчиш сума ти пари и накрая какво? Ще ми харесват някаква си там, която ни грим, ни корекции, ни нищо няма по себе си. Да се пръснеш от яд направо! Laughing

# 23
Добре, че съм виждала Моника Белучи, че ако не знаех как изглежда, по описание звучи просто покъртително. Блатни очи? Издължена брадичка? Неизразени скули? Жената има чудесно овално лице. И никак не си приличат със Шарън Стоун - съвсем различна визия и излъчване имат. И да - познавам много мъже, които обожават Моника Белучи.
А това, че жените обявявали за най-красиви онези, с които си намират прилика - нормално е. Всеки малко или много обича да се разпознава в популярен красив образ.

# 24
Добре, че съм виждала Моника Белучи, че ако не знаех как изглежда, по описание звучи просто покъртително. Блатни очи? Издължена брадичка? Неизразени скули? Жената има чудесно овално лице. И никак не си приличат със Шарън Стоун - съвсем различна визия и излъчване имат. И да - познавам много мъже, които обожават Моника Белучи.
А това, че жените обявявали за най-красиви онези, с които си намират прилика - нормално е. Всеки малко или много обича да се разпознава в популярен красив образ.

А какъв цвят са очите? Сиво-кафяво-зелените се водят блатни.
Брадичката не е ли издължена?  

Ако Моника Белучи беше със светли очи и руса коса, никой нямаше да я смята за кой знае колко красива. Ти потвърждаваш думите ми. Защото нямаше да пасва на 80-90% от жените в света.

# 25
Красивото си е красиво и няма защо да казваме на бялото черно. Независимо от личните ни предпочитания, има универсални стандарти за красота и Моника влиза в тях. Мисля, че дори да беше руса и със светли очи, пак щеше да е международно призната красавица.

Красотата не е само в цвета на очите и косата, а е съвкупност от много неща.
Аз по принцип харесвам руси хора от европеидната раса вероятно, защото и аз съм руса и мога да се идентифицирам с тях (в духа на темата да се изкажа Laughing). Но в никакъв случай не мога да омаловажа и отрека красотата на различен типаж хора.

# 26
По принцип русите и светлооки хора правят впечатление, защото са по - различни. Което съвсем не означава, че повечето хора харесват такъв типаж.

# 27
  • Варна
Аз съм светла, но нямам такъв типаж изобщо, нито имам някакъв. По-често съм била с тъмни мъже , но като цяло има и хубави светли , просто не ми се е случвал такъв .../ вярно , че са рядко в БГ , тука са тъмни балкански субекти Grinning /Според мен и Моника Белучи и Шарън Стоун са красиви жени, с различно излъчване. Има хора и тъмни, и светли много симпатични , и обратно. Не бих идентифицирала красотата с цвят на очите и косата. По-скоро големите и изразителни очи са красиви, оформените естествени устни и гъстата коса.

# 28
  • Sofia
"Симпатията е учтивото ни признание, че някой прилича на нас." Stuck Out Tongue Winking Eye

Не можеш да сведеш красотата до форми, размери, цветове. Тя е отвъд тях.

# 29
  • Варна
Общото между Моника и Шарън сега като се замисля, е че и двете са високи жени, дългокраки. По над 170 см са май.

Аз по това си приличам с тях и двете даже , хаха , висока съм  Grinning ,нo  в България жените в голям % са  под 170 см, такъв ни е генотипа .

Общи условия

Активация на акаунт