Ергенът 🌹 сезон 5, тема #8: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 54 574
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 585
Ама моля ви се, нали няма "пинки промиса" да го третираме като нотариално заверена декларация, защо се прилага като аргумент?

# 586
Между другото ми попадна някакво негово клипче в ИГ - гол до кръста, как се къпе и си търка корема… още се чудя какъв е смисълът на това видео.
За мен си му има нещо, не е само да се прави на интересен, просто си е чики рики.

# 587
Рубриката "С Марто и компания" днес в "Преди обед"
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-s-mart … o-ot-ergenat.html

Освен, че обсъдиxа нескопосаната целувка на Стоян и Илияна, както и цялата неловка ситуация... Сефтосаxа и новата песен на Тита, като пуснаxa клипа. Естествено, някаква гнусна чалга, какво друго? Но Мартин каза няколко пъти "песента е много xубава" Grinning Какво да каже този потомствен чалгар...

# 588
Според мен това е планирано за повече гледаемост. Едва ли нямат огромни неустойки за такива откази от участия. Не случайно момите се оплакват в другите сезони, че не са искали да стоят, но от продукцията ги задължават. За съжаление това, че го пускат на войо убива интригата сред зрителите, защото изтича информация предварително.

# 589
За съжаление това, че го пускат на войо убива интригата сред зрителите, защото изтича информация предварително.
Защо да е "за съжаление" и защо да "убива интригата сред зрителите"? Това не е "предварително", а е първо излъчване. Второто е по БТВ, третото е на БТВ плюс. Всеки сам за себе си решава кога и къде да го гледа.
И  без "войо", в трейлърите достатъчно се издава занапред.

# 590

Наслада е да слушаш тази жена.

В обедната си почивка пуснах, Еми много ме кафи тая жена, а изобщо не ми допадна в Ергенът. Евала.

# 591
Чудех се какво и е по-различното на Санта - веждите си е направила нормални, не са рошави като както е модерно (и много смешно) сега.

# 592
Тя вчера обясни в Преди обед за 12-те операции. 4 пирона държали мускула, който й държал очите дръпнати нагоре...

# 593
Санта е страхотна - искам я нея за приятелка😅Само като сравня нейния подкаст с тези на Елена, Белослава, Цвети…. разликата е осезаема😅

# 594
А възможно ли да е станала някаква трагедия в семейството на Стоян и да е трябвало спешно да се прибира. И затова да казва да му дадат сили и да го разберат? Така е по-логично после да се върне за Илияна, че иначе странно как веднага след целувките с нея да избяга.

# 595
Симпатизирам на Санта Китана от самото начало, но в никакъв случай не мога да се съглася, че е емоционално здрава. Да - до голяма степен е осъзната и социално интелигентна, но това да си причиниш такова нещо на тялото за мен не е съвместимо с емоционалното здраве, както и това да се опитваш на всяка цена да впечатляваш със сексуалност като компенсаторен механизъм. Има някаква незрялост у нея, която говори за неотработени травми, колкото и да е симпатична.

# 596
Много се радвам, че и други хора тук са на моето мнение относно незабележителната Михаела и това, че Санта въпреки провокациите се откроява като супер интересен образ.
Все още се чудя как може някой да намира Михаела за хубавица, като я видя сред останалите и направо бледнее..Има единствено широка усмивка и дълги крака.
Профил и анфас е много непривлекателен, няма добър овал, малки очи, нулев сексапил, колкото и гола да се разхожда. Физически прилича на момченце, с липсваща талия и никакъв ханш.
За косата... охх, не искам да говоря повече. От самото начало повтарям, че някой много се е изгаврил с тия кичури с нея. Прилича на бабка особено в някои кадри, като я дават от по-далеч.
Гориция, макар и не красива според някакви стандарти е много по-привлекателна и поддържана жена, със страхотна фигура и хуабаво излъчване.
кака Ели си е направо красавица, пред моми като Симона, Цвети, Михаела,..
Мартина пък има някакво много странно лице, като напълнено, особено в брадичката, при определени движение се измества направо нещо в лицето и подозирам че е от филъри.
Определено и придава груб вид, преди я намирах за красавица>

# 597
Смешно ми е как се опитва да морализаторства НН, чийто личен живот е доста противоречив.
Публичните декларации за семейни ценности и публичното осъждане на участнички са в доста силен асинхрон със собственото му поведение.  Строги критерии за другите в съчетание със снизходителност към собствените си тъпи действия ми е любимо.

# 598
Ники Николов отговаря на един много разпространен балкански тип мъж - самочувствен, но прост и много ограничен. В такива професии обаче помага да си такъв, защото такива хора се бутат и поемат инициативата да взимат решения - не защото са най-кадърните, а просто щото някой трябва. Сигурна съм, че и на хората, които работят с него не им е лесно

# 599
Смешно ми е как се опитва да морализаторства НН, чийто личен живот е доста противоречив.
Публичните декларации за семейни ценности и публичното осъждане на участнички са в доста силен асинхрон със собственото му поведение.  Строги критерии за другите в съчетание със снизходителност към собствените си тъпи действия ми е любимо.

Я разкажи подробности, че в Гугъл ми излиза само стандартното как хвърля кал по Рупецова.

П.С. Това ми напомня на конспиративната теория с дубайския шоколад, която гласи, че продуктът е популяризиран с цел заличаване на търсенията на един друг дубайски “шоколад” ако ме разбирате.
То от толкова помия към Даниела няма една статия за него. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт