„Обслужването“ в Деница бутик

• 1 605
  • 5
  •   1
Отговори
Изключително съм разочарована от обслужването на Деница бутик. Сблъсках се с нечувана арогантност и пълно нежелание за съдействие. При опит за замяна на поръчката, тя едвам ни адреса за връщане, на която да бъде изпратена пратката обратно.
Поведението ѝ е под всякаква критика — вместо да реши проблема, тя се държи грубо и пренебрежително. Силно препоръчвам на въпросната госпожа да премине задължителен обучителен курс за обслужване на клиенти, преди изобщо да се занимава с търговия.

# 1
Отдавна обмислях дали да не пусна подобна тема, но за друг бранд. Крайно възмутена съм от отношението към дъщеря ми в Радапола, когато попита дали може да пробва рокля S разме. Наглото поведение на продавачката беше “ще ти стане, ама разкопчана отзад”.

# 2
  • 🌊
Отдавна обмислях дали да не пусна подобна тема, но за друг бранд. Крайно възмутена съм от отношението към дъщеря ми в Радапола, когато попита дали може да пробва рокля S разме. Наглото поведение на продавачката беше “ще ти стане, ама разкопчана отзад”.
Парите, които изливат на инфлуенсъри за реклама да вземат са ги пренасочат към обучение на персонал

# 3
  • София
За съжаление е такова обслужването на великите ни БГ брандове. Защо пазарувате от подобни места? Ако спрем да харчим парите си при тях, те съответно ще фалират, което заслужават заради поведението си. Собственичките на споменатите "марки" не са се трудили за нищо в живота си, та как очаквате да има любезно обсужване, като живеят с мисълта, че всеки е длъжен да пазарува при тях без да има никакви претенции.

# 4
За съжаление е такова обслужването на великите ни БГ брандове. Защо пазарувате от подобни места? Ако спрем да харчим парите си при тях, те съответно ще фалират, което заслужават заради поведението си. Собственичките на споменатите "марки" не са се трудили за нищо в живота си, та как очаквате да има любезно обсужване, като живеят с мисълта, че всеки е длъжен да пазарува при тях без да има никакви претенции.

Никога не бих. Дъщеря ми настояваше. Има бал и съответно гледа инфлуенсъри. Та, влязохме, за да “угодим на детето”.

# 5
Пазарувала съм лично от въпросния бутик преди сигурно 6 години. Още тогава си беше неприятна. Точно вчера отворих сайта да погледна едни микрофибърни топове, защото не мога да си кривя душата, доста добър плат излезе, обаче те са станали на двойна цена. Еми ще ме прощава.

Общи условия

Активация на акаунт