Съпруги ,чиито мъже пътуват - 1

• 48 298
  • 430
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета, не се вързвайте на разни такива обобщаващи заключения, защото за мен са глупави. Лично аз имам две близки познати, чийто мъже не плават и са всяка вечер вкъщи обаче пак им изневеряват. Всичко е до човека. И аз голяма част от годината съм сама, но обичам и уважавам съпруга си и въобще не ми е до това. Няма значение как изглежда една жена ако иска ще си намери, любовник въпроса е до желание. Аз сега съм щастлива от една седмица мъжа ми си е вкъщи и се радвам, че е до мен и че си прибра жив и здрав. Само ще спомена, че когато трябваше да раждам втората си дъщеря ден преди термина ми казаха, че е свален в Канада с температура и не знаят как е. Не мога да опиша с думи мъката и ужаса, който изпитах в този момент. Беше направил бъбречна криза и стоя там 7 дни докато го пуснат да се прибере и се прибра ден след като родих. И затова за мен най-важното е да се прибере жив и здрав и го пожелавам на всички вас мъжете ви да се прибират винаги живи и здрави у дома, другото се оправя при добро желание. Когато се прибере вкъщи и двамата имаме чувството, че постоянно сме били заедно и че е минал един ужасно дълъг ден. Но като погледне децата, които му се струват пораснали и променени само те  напомнят за времето на раздялата.   bouquet

# 361
  • ВАРНА , Владисливово
Какалинкааааааааааааааа , не си познала. Аз вече съм прибрала любовника си в къщи  Joy Joy Joy Joy Joy
      Имах майстор и веднага тръгна приказката , че съм прибрала някакъв у дома. СМЯХ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 362
  • Варна
Интересно,аз пък не съм чула някой от входа да каже такова нещо. Макар повечето комшии са идвали да ми оправят нещо развалено в къщи.Може би си мислят:"Тая горката с тия 3 деца само любовник и липсва!" Laughing
Има хора всякакви,да си мислят каквото искат.

# 363
За работещите в авиацията също битуват митове, легенди, стереотипи и архетипи, клюки и словестна помия, колкото щеш, измисляни от НЕработещи в авиацията, завистливи и дребнодушести човечета. Има хора, по които помията не се лепи! Ние и семействата ни сме от тях, момичета! newsm10

# 364
здравейте наистина не е лесно да си сама ,но никога не бих си помислила за любовник като знам ,че мъжа ми пътува за да сме добре аз и децата и нищо да не ни липсва. пък и много си го обичам вече 6 години сме женени и тръпката за наша радост я има все още.мацки дави питам нещо нали се подава молба за данък облекчение за семейството моя е моряк аз пък съм в майчинство трябвали да подам такава молба.облекчението за две деца е 840 лв предварително ви благодаря за отговорите newsm51

# 365
  • Варна
mersin нищо,че си в отпуск по майчинство, стига мъжът ти да е на трудов договор и да не се осигурява на минималната заплата. Крайният срок е за 31.12.
Трябва да си изтеглиш от сайта на НАП декларация по чл.21,ал.8 от ЗДДФЛ-образец 2003г.
Попълваш първата страница от името на мъжът ти  и втората от твое име, че се отказваш да ползваш данъчно облекчение за деца.
Носиш на декларацията, копие на актовете за раждане на децата + оригиналите и пълномощното при счетоводителката на фирмата на мъжът ти.Там на място се попълва молба за ползването дан.облекчение. Вземи за всеки случай и личните карти на таткото и твоята. И това е цялата работа. През януари ще се правят преизчисленията и сумата ще бъде преведена по сметка.

# 366
не знам на какъв договор е защото пътува под чужд флаг и сключват договора като тръгват на път и е за 90 дена + 21 дена

# 367
Хайде и аз да се запиша при вас.Нашият татко пътува по суша или иначе казано кара камион.Пътува из Европа за по 10 дни след което 3-4 дни е вкъщи и пак тръгва.Семейство сме от 11 години и от самото начало на брака ни той пътува в началото отсъстваше за 20-25 дни,а когато се роди баткото на следващият ден замина за Иран и го нямаше 45 дни.Подкрепям мнението на повечето от вас,че тези които не знаят как се чустват пътуващите татковци и семействата им винаги се изказват погрешно.Обичам,обожавам съпруга си и той мен и аз също мога да кажа,че любовта ни не се е променила за тези 11 години от както сме заедно.Всяко лято пътувам с него и си изкарваме страхотно.

# 368
  • Между гори и планини
Включвам се да се похваля!
Моя мъж си идва на 21 Януари и няма да се връща на същата работа.
Дано си остане в къщи поне месец - два.
После сигурно ще замине за Македония или Румъния, но и ние можем да заминем с него, или той да си идва по-често.

# 369
  • Варна
Ами много хубаво Grinning

# 370
Ох мен нещо са ме хванали лудите... МНОГО МИ Е ТЕЖКО!!!
Не знам защо?! Може би заради идващите празници?! Ще карам сама Коледа и ме заливат мисли...

# 371
  • Варна
Ох мен нещо са ме хванали лудите... МНОГО МИ Е ТЕЖКО!!!
Не знам защо?! Може би заради идващите празници?! Ще карам сама Коледа и ме заливат мисли...
Не се затваряй в себе си. Направи си една шопинг мания и после срещичка с добра приятелка и ще видиш как ще живнеш. А за празниците - няма да си сама нали? Семейство ,приятели  Hug

# 372
Ами доста е сложно всичко и шопинг не ме оправя! Приятелките ми са далеч от мен...
Празниците - самотни дори и с роднините, без никакви приятели!!!
Уффф  толкова черно изглежда всичко като го препрочитам?!

# 373
  • Варна
И аз ще празнувам с родителите ми!
Но знам че моя любим ще ми се обади,ще направи всичко възможно
да се чуем и това ме крепи! Hug

# 374
  • област Софийска
Хайде и аз да се запиша при вас.Нашият татко пътува по суша или иначе казано кара камион.Пътува из Европа за по 10 дни след което 3-4 дни е вкъщи и пак тръгва.Семейство сме от 11 години и от самото начало на брака ни той пътува в началото отсъстваше за 20-25 дни,а когато се роди баткото на следващият ден замина за Иран и го нямаше 45 дни.Подкрепям мнението на повечето от вас,че тези които не знаят как се чустват пътуващите татковци и семействата им винаги се изказват погрешно.Обичам,обожавам съпруга си и той мен и аз също мога да кажа,че любовта ни не се е променила за тези 11 години от както сме заедно.Всяко лято пътувам с него и си изкарваме страхотно.
Записвам се и аз при вас, момичета. Виждам, че тук са повечето моряшки съпруги, но нали приемате всички с пътуващи мъже. Е, и аз съм като Valq_78. Съпругът ми е международен шофьор и често отсъства от къщи. Пътува в Европа, предимно Германия. Наистина, отсъствията му не са кой знае колко дълги (около две седмици обикновено го няма), но пак много ми липсва. А относно тръпката и любовта в брака, аз лично мога да кажа, че откакто започна да пътува, имам чувството, че бракът ни още повече се заздрави. Просто честите отсъствия не ни позволяват да си омръзнем, нито пък да се скараме. Чакам го винаги с голямо нетърпение. Наистина, трудничко ми е понякога, дори до рев ми е идвало. Жена съм, върша всичко сама и понякога най-простата повреда, която изисква мъж, ме изкарва извън равновесие. Но се научих да се справям горе-долу почти с всичко. Какво да се прави, не всичко е цветя и рози.
Кофти ми става, когато на празници съм със семейните ни приятели, всички са по двойки, а аз съм само с детето, но... такъв е животът.

Общи условия

Активация на акаунт