Промоции на книги - тема 24 - Цундоку, или как да го подхраним качествено

• 29 802
  • 320
  •   1
Отговори
# 30
Панаира на книгата тази година е през първата седмица на юни и аз ще пропусна.

# 31
Най-вероятно и ние, ще пътуваме. Може би и добре че. Тези масови 23% от озон този път не са никак за подценяване. И то на книжки, които почти никога не са намалени. Има 3 за 4, но там трябва да взимаш сходни по цена и по-скъпите се обезсмислят. Сега видях, че и "Витоша" е в промоция, не мисля, че някога ще я видя на повече от 23% самостоятелно. Книжката на хармоника за Млечния път е с 40, +2 за подарък Simple Smile

# 32
И аз се примирих с тези 23% и пуснах поръчка 🤫, но и списъка си го редуцирах доста. Останаха ми само 2, които искам, но ще изчакам да видя какво са подготвили Ориндж, едната и без това не е намалена.

# 33
Най-вероятно и ние, ще пътуваме. Може би и добре че. Тези масови 23% от озон този път не са никак за подценяване. И то на книжки, които почти никога не са намалени. Има 3 за 4, но там трябва да взимаш сходни по цена и по-скъпите се обезсмислят. Сега видях, че и "Витоша" е в промоция, не мисля, че някога ще я видя на повече от 23% самостоятелно. Книжката на хармоника за Млечния път е с 40, +2 за подарък Simple Smile
Коя е книжката на хармоника за Млечния път? Може ли линк?

# 34
# 35
Знаете ли до кога е офертата на Озон за 23%? На банера на сайта няма срок, а на имейл не съм получила нищо.

# 36
Мисля, че беше до 24-ти включително. Най-отдолу на страницата след книгите винаги има условия на промоцията.

# 37
  • в сърцето на един мъж...
Ох, не знам до кога е, ама е крайно време да свърши, че се разорих. Втора поръчка пуснах, имам около 10на нови книги вече...

# 38
Ох, не знам до кога е, ама е крайно време да свърши, че се разорих. Втора поръчка пуснах, имам около 10на нови книги вече...
И аз така. Нови обувки нямам, но имам около 15 нови книги. 😆

# 39
До 24.04 е в Озон промоцията.

# 40
# 41
Промоцията на "Хеликон" включва и предстоящи заглавия, което е супер!
Възползвах се и поръчах новата книга на М.Л.Стедман - "Живот надалече" с безплатна доставка до книжарница   Simple Smile
Друго няма да поръчвам.

# 42
Може ли да споделите, купихте ли нещо интересно за деца 4-7?

# 43
Аз чакам промоцията на Ориндж утре, защото искам нещо и от техните издания. Напълнила съм количките и в трите сайта и утре ще реша, откъде да поръчам. Съмнява ме в Ориндж отстъпките да са по-изкушаващи от Хеликон и Озон, но да видим.

# 44
Аз поръчах "пиратска яхния " тук доста я препоръчват
От издателство " меченосец " поръчах "купища палачинки " ,имаме "дозина понички"една от любимите книжки на синът ми ..

Общи условия

Активация на акаунт