Хайде,бебета,с термин ЮНИ,приготвяйте се за гушки и прегръдки от ухилени муцуни

• 23 401
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Привет на всички Hug
Аз току що разбрах че днес са превели малката душичка в 1ва градска и сега ще ида до там , да ги поразпитам.Добре е Билянка диша сама, ахографа на главичката е Ок Simple Smile, но тежим само 1400г. ooooh!.
Утре има ли лекция на 9 месеца?, някой ще ходи ли?
Извинявам се че сам кратка, но барзам д аида до болницат а, лек ден на всички

# 166
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Mama Ana, аз също си купих стерилизатор на Чико-наистина са почти двойно по-евтини от тези на Авент, но са и по-компактни - тези на Авент направо са като сокоизтисквачки  #Crazy
Освен това, мисля, че спокойно можеш да ги използваш и за други марки шишета  Peace
При мен специално, тази покупка е наложителна точно заради водата при нас - силно варовита, та няма начин.

Кетка, аз също стискам да не купувам повече дрехи - и моичките днес са на простора  Joy
Добре, че времето се задържа по-хладно тази година, че задължително трябваше иначе и нещо друго да купувам  Money, а като си гледам дънките какви са палатки  #Cussing out хич нямам намерение да правя друга подобна инвестиция. Хайде стискам палци за ремонта /да финализира преди раждането, де/  Praynig Peace Hug

Зойче,   bouquet тичай да си видиш милата рожбичка, пък после ще разказваш  Praynig Hug

# 167
Привет на всички,

Зоя, радвам се на добрите вести!  Hug Започна ли да замразяваш кърма, какво пие Билянка?

Девойки, в момента чета една страхотна книга на акушерка. Доста е дебела, но засега се съсредоточавам върху подготовката за раждане  Grinning Ако някой си пада по нетрадиционни методи от сорта на хомеопатия, чайове и ароматерапия мога да споделя някои нейни хитринки.  Wink Накупих си по съвет и на мойтя акушерка гранулки, чай от малинови листа и олио за масаж, с цел избягване на епизиотомия. Aaa, и акупунктура правя  Grinning Мисля, че тези неща в никакъв случай не могат да навредят, а по-скоро помагат.

Весел ден!   bouquet

# 168
  • welcome to the Jungle
но как стерилизирате в микровълновата,светнете ме моля Embarassed

Стерилизаторите за м.фурна представляват най-обикновени пластмасови кутии с решетка по средата. Решетката отделя нещата за стерилизиране от водата, която се сипва на дъното. Принципът е елементарен - сипваш указаното количество вода, слагаш решетката, подреждаш чаркалаците, захлупваш и слагаш в М.Ф. на определените минутки да изкипи водата и да "запари" нещата...

Кетката, незная защо не се препоръчва бибата-залъгалка  newsm78. Аз дадох веднага такава на Оги, а и на всички биби пише - от 0 м. Сега, живот и здраве, пак така ще направя  newsm78.
Относно силиконовите или каучуковите - миналият път в началото давах каучукова, а после минах на силиконова. Сега ще давам и двата вида. Имам силиконова на АВЕНТ и каучукова на НУК.

Относно помпата за кърма - безценен помощник е, а цеденето на ръка така и не го научих.... Още повече, че помпата засмуква с вакуум, стимулира ареолата, докато ръчното изцеждане си е едно стискане .... #Crazy Tired

ЗОЙЧЕЕЕ, ТОВА СА СУПЕР НОВИНИ!
БРАВО НА БИЛЯНКА, ЧЕ ДИША САМИЧКА!!
Ще си наддаде детето, не бой му се  Hug Hug Hug.Мен ако питаш, след болницата - беж по магазините! От сърце ти желая да отпуснеш душичката си и да си напазаруваш като хората  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 169
  • FRANCE
Zdrawejte na wsichki.  Lele kolko ste ispisali  Grinning. Sajeliawam che sam na latinitsa no kredora ne iska da se aktiwira.

Zoia6Aleks, super novini za malkata dushitsa, dano se opravia po-barzo.

Za sterilizatorite, ot magazina mi obesnixa che za stakleni shisheta e po-podxodiast elektricheskite (az si vzex takav).
Za kozmetikata az si mislia na Mustela - body lotion, shampoan i gel za kapane. Vie kakvo mislite

Shoshi ste sam ti blagodarna ako spodelish niakoi xitrinki Simple Smile

tseluvki i priaten den  bouquet

# 170
  • Варна
Зоя, браво на Билянка! Чудесни новини! Щом вече диша сама, ще почне и да яде. И още по-важно - че мозъкът е наред и не е пострадала. Радвам се много за нея и за теб с татито!

# 171
Здравейте тумбачета - някои от които деветмесечни ! preggo

Зойче, много се радвам за Билянка! smile3525
Дано продължава да укрепва и скоро да си я вземете!

Аз нямах време да пиша, но от петък съм вече официално в болничен. yes
Нещата с ремонта напредват и при нас - днес  и утре майсторите се трудят и надявам се да приключат скоро. Нямам търпение почистването и подреждането да започне.  newsm28 wash hang1ironing Остава само пердета да си купя, ама аз съм една претенциозна и все нищо не ми харесва. Да се похваля - най сетне си имаме нов хладилник - голям и комбиниран с фризер от долу. А най-голямата ми радост е и новата съдомиялна - най-накрая край на миенето на ръка. А и като си представя с ревящо бебе на ръце и мивката ми пълна - просто се изприщвах. 1dishes Сега кухнята ми стана най-накрая европейска  261uu

За стерилоизаторите като говорим, аз мисля електрическия на Авент да е. От опита на сестра ми и на приятелка знам, че електрическия стерилизатор дава голяма независимост, може да пътуваш с него, ако се наложи - просто един контакт трябва и това е. Докато с този за микровълнова фурна трябва да се съобразяваш, там където отиваш има ли микровълнова, евнтуално да носиш котлони за загравяне, отделно стерилизатора и т.н. Всеки сам си преценява какво ще му е най-удобно. Засега съм за електрическия!

Поздрави на всички и да държим дружно фронта - още малко остана. Ама да си призная вече ми е трудно спането - въртя се нощно време като една презряла любеница на бустан. Харесва ми да съм бременна, ама усещам как тумбака ми расте с часове. Кой знае до къде ще го докарам на обиколка докато се увеличи семействово с още един човек. preggo 

Обичайните заподозрени - утре за лекцията съм online.  Hug

# 172
Здравейте момичета, как сте днес? Аз добре, като изключим, че едвам се движа вече и ми тежи коремчето. Поздравявам Зоя за дъщеря й , че вече е по-добре и че диша самостоятелно. Останаха ми 4 дни и влизам в 9 месец.Дано всички да влезнем благополучно в заветния 9 месец и родим едни живи и здрави бебета. Аз в къщи нямам нет в момента и като дойда при мъжо в офиса тогава влизам при вас. Вчера празнувахме имен ден на малкия Георги , да се похваля и прекарахме чудесно.Това е от мен за сега . Чао на всички.

# 173
Здравейте, момичета!
Позволете да чиститя на патерици на вчерашните именици, да им се слави името!  newsm51  А сега е ред да почерпя.  beer3 Wine Glass  party023  cook Днес ставам на 29г. За съжaление настроението ми никак не е празнично. Ама така съм си била орисана. С плач съм се родила на този ден, и от тогава всяка година на тази дата пускам по някоя сълза. Случвало се е и да е от радост, но днес случая не беше такъв. Дали минаха и 10 дена от операцията на Ванина и вече детето е с гнойна ангина. Не знам как стана. Толкова се старах да се опазим. Даже тия дни броях с удоволствие как е изминал цял месец без да се разболее и то какво стана. Съответно антибиотика не ни се размина. Крещи ми се, вика ми се, реве ми се... Та затова пожелавам днес и на вас и на себе си единствено живи и здрави дечица. Всичко останало е без значение. Целувам ви, пазете се

# 174
  • Варна
Честит рожден ден, Аани! Дано бързо оздравее детенцето ти  Hug

Та затова пожелавам днес и на вас и на себе си единствено живи и здрави дечица. Всичко останало е без значение. 

Абсолютно си права, дано пожеланието ти се сбъдне за всички  Praynig

# 175
  • София, под Карлсон
Привет и от мен!
Първо да поздравя Аани с рождения ден- да си жива и здрава и скоро да се радваш на най- сладкото бебче!
Зоя- браво на Билянка, след като диша самичка вече ще започне и да наддава. Стискаме ви палци! Praynig
Да ви кажа, че откакто съм болнични не съм се спряла- събота и недяля излизам в 10 сутринта и се прибирам в 10 вечерта. Голямо обикаляне за бебешките неща и за обзавеждането на новия дом. Пълна лудница, вече на знам на кой свят се намирам.
Но...имам първи покупки за бебчо- страхотно боди и комплект пеленки Laughing
Исках да кажа, че утре живот и здраве съм на лекцията на 9 месеца, както се разбрахме миналия път- която стигне първа да пази места.
Сега тичам, че готвя коприва- хемоглобина ми е 90!!!
Целувки на всички коремчета и лека вечер!

# 176
  • welcome to the Jungle
Аани, честит рожден ден! Бъди здрава, силна и винаги обичана, както и ти вечно обичаща!!
И дано сълзите на този ден от тук насетне са ти спомен за най-щастливите моменти, които ти предстоят!

И не се притеснявай за ВАнина   bouquet. Времето е болно, много дечица са болни, знаеш , че няма как да се избегнат болестите  Hug. Важното е малката кукла да не се мъчи много, АБ да подейства бързо и отново и двете да сте щастливи и засмени!

lilianna, честит ти хладилник и съдомиялна!
И ние покрай този ремонт намазахме по-голям хладилник - мечтата на мъжа ми  bowuu, въпреки, че старият ни беше съвсем нов, но не много голям и с фризер отгоре  Laughing. А новият е фантастичен Електролукс с долен фризер и то доста голям. Е, да ми е жив и здрав таткото, че финансира една рокада и сме с още по-нов хладилник  Hug  bouquet благодарение именно на него станаха работите Wink Mr. Green
За съдомиялна не мога и да помисля, че ни е малка кухнята  Flutter, ама живот и здраве и може би някой ден ще го имам и това щастие на света  Mr. Green, барабар с по-голямата кухня.
А откъде ще си търсиш пердета? Аз обикалях за завеси по Женския пазар и не си харесах  Sad. Скъпи, грозни и най-вече ПРОЗИРАЩИ, а сме на първия етаж и театъра на сенките всяка вечер го играем сега...

trapezica, да ти е жив и здрав малкият именник!!Винаги да е гордост на мама и тате!
И аз харесвам името Георги и то много, баба ми се казва Гюрга и адски много си я обичам!  Hug, аз на нея съм кръстена Галина, даже Гергана е трябвало (но по нейно настояване звуча повече латински  Joy Joy или руски). Малчо ако се беше родил вчера - щеше и той да е като Победоносецът, но засега сме харесали вариант на на татковото му име  Mr. Green - ще Слави татко Любо bowuu.
А, като стана дума за имената - е, хайде, стига суеверия, споделяйте красиви именца   bouquet.
Аз този път съм загърбила суеверията от всякакво естествО  #2gunfire! В крайна сметка - ако не знам за въпросното суеверие  newsm78, нищо няма да ми се случи, па като знам - много важно! Вярвам в Господ и не вярвам в бабините деветини, преди година бях кръстена и вярата ми е в душата и към доброто  Praynig.

# 177
  • Варна
Честит рожден ден, ААни, Да си жива и здрава и лошите емоции да отминават!   bouquet

А на мъничката - това да й е последната ангина за доста години напред!

# 178
  • София
Здравейте и от мен,

Много се радвам за Билянка, ще чакам утре още новини за нея.

Честит празник на всички именници вчера.

Честит  рожден ден Аани.
Аз на всеки рожден ден съм в дупка от години и съм го приела за нормално, но в твоя случай е различно. Надявам се скоро да оздравее Ванина.

Лилибон аз пък едва на мерих цяла кутия ФероФолгама, на всякъде имат по две блистерчета, а те са ми за три дни. Пък и го питам директно за разфасовка от 100 броя.

Да се похваля днес си взехме количка и столче за храна от приятелка, на така и не видях марка. Но пък изглеждат здрави. Пък и да не са, после ще купим други, ако се наложи.

Последно искам да дойда утре на лекцията, но не знам дали ще мога да стана толкова рано. Пък Коспа Лулчев ми е далечко. Обикновено за работа ставам след 8 и съответно закъснявам. До тази пицария имам около час път, така че е на ръба. Та къде горе долу си пазите местата в коя част на пицарията, да ви търся, ако смогна да дойда.
Не съм се записала, едва ли ще е чак такъв проблем.

# 179
  • София
Забравих да кажа за имената. Не знаех, че не се казват предварително. Аз съм споделила с доста хора. Но не и с роднините за да не станат скандали.

Та име за момиче, което май ще трябва да отложим за сега е Калина.
А за момче е супер тривиалното Александър. И двете звучат добре в комбинация с фамилия Малинови. Simple Smile
Има и хора с тези имена. Иначе не са на никой от семейството, което ми се струва добре.

Общи условия

Активация на акаунт