12 СОУ "Цар Иван Асен II"

• 3 072
  • 20
  •   1
Отговори
Моля, споделете мнения за 12 СОУ "Цар Иван Асен II"!
Насочили сме се към немски език, а информацията ми е, че там се изучава много добре, но как е училището по отношение на дисциплина и ниво на преподаване за останалите предмети?
Колебанията ни са между 31 и 12 училище с профил немски език и в двете училища?
Благодаря!

# 1
  • ☀️София / London🌂
Велико училище, децата пушат точно пред входа му, друга част трева или дишат балони зад пицарията в близост. Не е зле да се запознаете и с този случай от миналата година: https://nova.bg/news/view/2023/03/08/403845/%D0%BE%D0%B1%D0%B2%D … 0%B8%D1%89%D0%B5/

# 2
  • В светлината на слънцето
Това с обидите, ругаенето и мачкането на децата явно е на особена почит в това училище. Същото се случва и в гимназиален етап, по-конкретно немската паралелка, още по-конкретно - в часовете по език. Допълнено от задължителни частни уроци при една конкретна госпожа.

# 3
Благодаря за отговорите!

# 4
Може ли още малко мнения за училището? Синът ми е приет там и доста се притесних от прочетеното!

# 5
  • В светлината на слънцето
Ако сте в немската паралелка, по-добре заложете на второ класиране. За другите паралелки не мога нищо лично да кажа. Май стават.

# 6
Lulumba, да разбираме, че немската паралелка не е добър вариант?
Не се учи добре езикът,  има психически тормоз, лоша дисциплина или нещо друго?
Моля за малко повече конкретика!
Благодаря!

# 7
Присъединявам се и аз към въпросите. Благодаря предварително!

# 8
Ами някак си ръководството изглежда е криво. Лоша дисциплина, напускащи преподаватели, напускащи деца. Наблюденията са ми от начален и предучилищен етап. Нещо някъде се чупи, макар че училището е в хубав квартал. Като чета и в гимназията не е цвете, а там децата идват с прием.

# 9
  • София
Двете ми деца са минали през 12СУ, едното ще е там 7ми клас сега. Прекрасно училище. Прекрасни учители, прекрасна база и квартал. За 7 години с каката и 6 години с брат и сме имали проблем с точно 2ма учители, но то винаги има и такива. Учители често не са сменяли. Ученици с дрога и балони не съм виждала, само с цигари, но това е навсякъде. За мен 12то е чудесно училище.

# 10
Благодаря ви!

# 11
Здравейте
Моля за мнения за класните ръководители които се очаква да поемат випуск 2018. Тоест на сегашните 4ти клас. И общо за атмосферата и организацията в малките класове.
Благодаря☺️

# 12
Моля за актуално мнение за училището след 7 клас?
Немския учи ли се сериозно? Изучават ли се предмети на езика?

# 13
И аз моля за актуално мнение и по конкретно паралелката предприемачески с английски език.

# 14
Здравейте, много разнопосочни мнения има за училището, пък ние вчера записахме детето 8 клас там. Ще се радвам, ако освен мнения за училището да разбера има ли и група на новоприетите деца, за да се запознаят?

Общи условия

Активация на акаунт