👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 35 420
  • 188
  •   2
Отговори
# 165
Често засичам Графа и жена му на Раковска заедно да вървят. Много приятни изглеждат на живо и си отиват.

Тази вечер в парка Заимов в едно заведение - Фънки с компания. Нещо им разказваше високо и доста ги забавляваше.

# 166
Владимир Люцканов и съпругата му в квартален магазин. Добре изглеждаха и двамата.

# 167
Нели Сано и дъщеря във фитнеса. Не знам на колко точно години е Нели, по принцип не съм ѝ фен, нооо изглежда страшно добре. Изключителна стойка, грациозно тяло, толкова е фина. В лице - отново може да мине и за 30-годишна. Никакво отпускане на кожата. Не знам дали съм виждала на живо жена на сходна на нейната възраст в толкова добър вид. Не знам ген ли е, спорт, хранене - но определено се впечатлих.

# 168
Нели Сано е на 51 години. Тази година навършва 52.

# 169
Да не забравяме, че Нели беше и едно от момичетата на Нешка Simple Smile

# 170
  • София
Александър Кадиев първо на летище София в лаунджа вчера, после и в самолета до Истанбул.
Продължихме в различни посоки след това.

В Китай е.

Видях майката на Рая Пеева пак. Все е недоволна от нещо.

# 171
  • Варна
На тази жена и слънцето и пречи.

# 172
Красавица е Нели, но точно стойката й не е в резултат на художествената гимнастика, а на операция. От спорта получава сколиоза (гръбначно изкривяване) и си прави операция в Германия, при която в гръбнака са й поставени двайсет и няколко титаниеви пирона. Даже е станала по-висока вследствие на операцията. Този тип операции се отричат от много лекари.

# 173
Нети по Графа дърпа пазарска чанта. Като тези на бабите, то затова я и забелязах

# 174
Мая Новоселска-дребничка,с връхна дреха кимоно.

# 175
  • София
Вчера около Операта Владо Михайлов говореше с две дами. Явно много се забавляваха. Той наистина е много секси, страшно чаровен.

# 176
  • софия
Вчера следобяд влогърката Ивана Александрова и Белослава в една ветеринарна клиника. Не бяха заедно.
Камерата въобще не обича Ивана, на живо е много нежна и сладка.
Белослава беше подпухнала и грубовата ми се видя. Иначе не парадираше с нищо, чакаше си реда и нейното куче се заигра с моето.

# 177
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ивана Александрова я виждах на живо в Неа Перамос, дребна и нежна,да,  но ужасно превзета, лично за мен.

# 178
  • София
Богдана Карадочева на кафе с приятелки до една зелена градинка в центъра.
Същата е като по телевизора. По гласа я познах.
Свежарка е.

Последна редакция: ср, 17 юни 2026, 12:28 от lite16

# 179
  • Пловдив
Тео Ушев по центъра. Много висок мъж, забелязва се.

Общи условия

Активация на акаунт