👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 68 077
  • 355
  •   1
Отговори
# 330
Преди малко на столичен пазар Румен Радев и Десислава. Не съм им фенка, но се държаха много ненатрапчиво и културно. Деси на живо няма нищо общо със снимките. Рамената и изобщо не са толкова широки, има хубава фигура, висока е, цветът на косата са и го докарали много добре (светло кестеняво с руси кичури). Деси вървеше напред и оглеждаше сергиите, а Радев след нея носеше торбите. Дори нсо-то не се набиваха на очи много.

# 331
Вчера Сашо Кадиев на събитие в ИЕЦ.

# 332
  • софия
За поредна година Ернестина и Слабаков. Тя продължава да има строхотно тяло. Готино семейство са. Винаги се държат нормално. Наблюденията са ми продължителни, не еднократни.

# 333
Стоян, екс-ергенът от миналия сезон на ЕЛР, пред италианския ресторант срещу сградата на МВР. Доста е готин на живо.

# 334
Вчера - Румен Бахов
Днес - съпругата на проф. Атанас Атанасов отиваше да му купи торта, че имал РД. Проверих- верно на 71г става

# 335
Цветан Недялков от Ку-ку бенд в столична болница. Не изглеждаше добре човекът, дано всичко с него е наред!

# 336
  • София
Вчера Румен Радев във фризьорски салон. Разбира се простолюдието, тоест ние клиентите, бяхме изгонени. Барабар с маникюристка, козметичка и т.н.
Днес Венци Венц в нашето училище с едно момиченце. Аз си мислех, че има съвсем малко дете, но явно не е така, тъй като училището е от пети клас. Беше набутал Поршето му в строежа, понеже няма къде да паркира в Лозенец. Жена му стоеше вътре да го пази.

# 337
Венци има две деца от различни жени. Голямото май в Музикалното учеше

# 338
Вчера Румен Радев във фризьорски салон. Разбира се простолюдието, тоест ние клиентите, бяхме изгонени. Барабар с маникюристка, козметичка и т.н.
В хотел Анел ли?

# 339
  • София
Да

# 340
Отворих да го видя тоя хотел. 5 звезден бил, "най-добрият хотел в София" 😂 Собственикът или поне мениджърът, е възпитаник на Балкантурист 1000%, 😁
Ей това за 5* 🤣
Скрит текст:

# 341
  • Пловдив
Джулиана Гани на маникюр. В салона има три фризьорки и две маникюристки, всички пълни с клиентки, както се очаква на 14-ти септември, тя не млъкна два часа, говореше високо и на всички ни писна да я слушаме. Няколко пъти изтъкна как е поръчала два букета по 60 евро за учителките. (видях единия в съседната тема)

# 342
  • София
Брат Аргиров - този с боядисаната коса, заедно с жена и друг гръмогласен мъж в Мементо.

# 343
  • Sofia
В хотел Анел ли?

Каква му е историята с тази хотел?
Аз само съм чела как уж Деси го хванала там със алпинистката.

# 344
Коя е алпинистката?

Там му беше офиса преди изборите.

Общи условия

Активация на акаунт