👁 Знаете ли кого видях - 47 тема

• 70 137
  • 368
  •   3
Отговори
# 345
Снощи Камен Калев на прожекция на негов филм

# 346
Снощи - Стефан Цанев, Васил Терзиев, Гого Лозанов и още куп известни лица пред Двореца.

# 347
  • София
Преди време Ричард Алибегов разхождаше две кучета една пряка по центъра. Една идея по симпатичен на живо,отколкото по ТВ.

# 348
Днес следобяд на Драгалевската екопътека се разминахме с актьора Моню Монев и любезно се поздравихме. Simple Smile

# 349
  • Sofia
Андрей Гюров в центъра. Много по-симпатичен, отколкото в телевизора. Хората се спираха, за да го поздравяват.

# 350
Стилияна Николова, Христо Стоичков, Румен Радев, Теди Сапларов, Владо Николов, Любо Ганев, Йордан Йовчев и вс волейболисти на мача днес. Любо доста отслабнал.

# 351
Соломон Паси в The Mall

# 352
  • София
Преди няколко дни се разминах с Емил Дечев на Витошка. Много нисък ми се стори, аз мислех, че е висок и едър мъж.

# 353
  • софия
Пламен Димов на тротинетка до Народния театър.

# 354
  • на последния етаж
Радослав Илиев и доктор Николай Михайлов в кафене на Орлов мост.

# 355
Гергана Паси в градинката до Двореца. Търсеше си нещо в чантата. Много кежуъл.

# 356
Христо Петков с малкия си син до Музикалното училище

Денис Ризов с млада девойка зад Двореца

# 357
  • Sofia
Георги Любенов в компанията на приятел. В телевизора изглежда няколко килограма отгоре. Нещо сякаш си е правил на косата, по-светла ми се стори.
Стефан А. Щерев отново, абонамент явно имам за него.

# 358
  • София
Деси Радева пред Фантастико-Бояна.С охрана ,който и помагаше с чантите.Наистина по добре изглежда на живо,с дънки и зелено яке спортно.

# 359
  • Бургас
Назначили са и някакви пишман гардове.Професионалистите не носят торби.Ръцете и очите винаги трябвада са на линия.

Общи условия

Активация на акаунт