OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели!

• 9 465
  • 271
  •   1
Отговори
# 240
Присъединявам се с две ръце към инициативата на КалиМа относно среща на Варненските мами-СРАМОТА-само ние не сме си правили рандеву!!!  Naughty Вярно,че Владиславово далече,ама София да не е по-малка от Варна,че те да могат,пък ние да не можем  Thinking??? Не си търсете оправдания,ами хващайте автобяса и беж към Морската-ние с Кали сме на линия всеки ден от сутрин до здрач! Joy

# 241
Здравейте, момичета, отдавна не съм ви навестявала, но проблемът с интернета в къщи стана исторически, а и десетина дни попътувахме - водихме дечицата до Банско, даже качихме бебока до Байкушевата мура ( на 1300 г), после погостувахме при баба в Монтана и едва сега се кротнахме в къщи. Ники започна да бръмчи много с уста, най-сетне се обърна по коремче, категорично ми отказва броколи и карфиол, но му харесва картоф, морков, тиква, тиквички и плодовите пюренца. Все още не иска да пие водичка, плюе и залъгалката, ама какво да се прави...скорпионски нрав. Не бързам с разнообразието на храни - цял живот ще папка такива, ама кърма...нъцки  Mr. Green
Мисля кръщенето да направим догодина - Ради беше на 2 г, когато го кръстихме, беше много добричък и съзнаваше тържествеността на събитието - до някаква детинска степен, разбира се.
Харесала съм си днешния ден за това - Летния Св. Николай. Черпим ви по повод имения ден!  chef

# 242
  • София
Аир, давам новият зеленчук и после дохранвам с вече даван. Месото го прибавям към друг зеленчук, защото нещо не го прие самостоятелно.
За облизването- пробвам пюрето с отделна лъжичка, която топвам само веднъж, залъгалка не ползвам. Никого не упреквам, това е моето решение. Всеки си преценява сам Hug.
За срещата не съм сигурна, че ще дойда, ако успея newsm78. Трамвай 11 отива ли до там?
За обличането тръгвам с една торба дрехи и през целият път нещо слагам, друго свалям. Времето е доста променливо.
Лека нощ и сладки сънища на всички  Hug

# 243
Ами да, всеки сам си решава и нямам намерение детето си да го гледам като в саксия!Да не говорим, че като станат по на 10 години ще вземат да се крият за да пушат цигари и ще ми ...... на всичко от което съм се опитвала да го предпазвам.Ами аз съм си такава и това са си мои разсъждения.Все пак това е мое дете и аз си решавам мърла или не.

# 244
 Mr. GreenАз пюретата на бебо ги пробвам както се слага солта на текилата върху ръката.Капвам две капки и мляс Mr. GreenТака хем опитвам как е на температура,хем не бъркам с лъжици който не са негови.

# 245
  • Стара Загора
Ами да, всеки сам си решава и нямам намерение детето си да го гледам като в саксия!.
Eeee Мише никой не гледа детето си /октомврийчетата де/ в саксия Crazy Ти си започнала най-рано захранването и е нормално вече Яни да яде толкова неща. Ние като започнахме на 5,5 месеца затова сме по назад.

# 246
  • Някъде в Европа...
Mr. GreenАз пюретата на бебо ги пробвам както се слага солта на текилата върху ръката.Капвам две капки и мляс Mr. GreenТака хем опитвам как е на температура,хем не бъркам с лъжици който не са негови.
Абсолютно по същия начин съм и аз  Laughing

А колко затоплени ги давате? ...., аз понякога, когато пюрето не е било в хладилник въобще не го топля  (забравям  Embarassed) и Ради пак го яде. Иначе половин малко бурканче в микровълновата за 10 с.

# 247
Peace
Ама съм блейка ,вчера прочетох за содата ами вие сте казали да търкам с такава водичка дупето а аз патката слагам в устичката ooooh! Crazy,ще и  стане ли нещо ама се подредиххх ooooh! Tired

# 248
  • Стара Загора
А колко затоплени ги давате? ...., аз понякога, когато пюрето не е било в хладилник въобще не го топля  (забравям  Embarassed) и Ради пак го яде. Иначе половин малко бурканче в микровълновата за 10 с.
Само на стайна температура са моите пюрета. Т.е не ги топля в микровълнова.

# 249
Ама съм блейка ,вчера прочетох за содата ами вие сте казали да търкам с такава водичка дупето а аз патката слагам в устичката ooooh! Crazy,ще и  стане ли нещо ама се подредиххх ooooh! Tired
Нищо няма да му стане на детето, не се притеснявай.

# 250
Лови,срещата беше вчера-СРЯДА! Ти си се объркала май с днес. Еееее, много кофти така..

Мише, всеки си решава, не се сърди! Аз си мисля, че моята уста не е толкова чиста/какво ли не лапам Mr. Green/ и затова пробвам пюрето и с друга лъжичка. Но, както казваш, това съм си аз. Hug

За обличането- гледам да не е навлечена, но и да не е съвсем лятна. Обаче , ако се задържи такова време, ще рискувам с по-"разсъблечени" тоалети. Laughing

Еми, това е! Лек ден!! Hug

И на патерица:

Честит имен ден на Ники!! Да е здрав и щастлив!!  bouquet  bouquet

# 251
  • София
Привет!

Благодаря за пожеланията ви за оздравяване - по-добре съм. И с гърлото, и с кръста. Лошото е, че нямаме асансьор втори ден - на 7 етаж сме!!! ooooh! ooooh! Вчера звънях 5 пъти!!! #Crazy
mi6ka82 - разбира се, че като майка ти решаваш. Аз лично се притеснявам да не предам бактерии или вируси, които може да са в мен без да съм болна в момента. През януари по време на грипа Калина го изкара леко с малко Т. и сънливост. Доста се притесних тогава, колко деца се разболяха от пневмония около нас...
С първото дете бях по неглиже като, че ли, но сега ми се струва, че живеем във време на много болести.....

^buba^ - не мисля!!! Обезпаризитила си я от всички входове!!  Grinning

За кръщението - - Мисля, че най - важното е вярата в Христос и готовността да посвещаваш детето си в нея чрез думи и чрез живота си!!! Praynig

Приятни разходки на всички днес!
До скоро!

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 08:48 от mila71

# 252
Здравейте Hug
За кръщенето аз мисля на наш САШИ да го направя точно на именият му ден това означава на 30.08 но ще видим дали да бъде в Сф,защото той го заченахме с мъжо на АСЕНОВГРАД и ми се иска да го кръстим в БАЧКОВСКИЯТ МАНАСТИР newsm03.
За срещата далечко ми беше парка Заимов,живи здрави др месец ако я организирате по-близко ще дойдем със САШИК.
Днес след обяд ще ходим със Сашик на фитнес,по-точно на пилатес от 14.00-15.00,ще го нахраня и ще го приспя и ще оставя там в СПА центъра да го гледат докато аз разпускам,а довечера съм на процедури здраво съм се стегнала че на 22.09 съм канена на сватба на най-добрата ми приятелка и трябва да вляза в форма и килца да сваля,какво ще правя незнам но трябва да изглеждам добре newsm03
А щом ще ходим на море,не може да изляза с тия паласки ,иголямо дупе Embarassed на палжа.
Тия дни големи жеги аз  САШИК го обличам по едно бодинце и едно панталонче ,чорапки и с едно леко памучно лятно одеялце го покривам и това е  Nature Sunny,вече момченце си има тен почернели сме,а и аз се изпекъх вчера гърба,абе......... готови сме за морето  grinning039
Желаем прятен ден на всички newsm03

# 253
Добро утро!
Попрочетох последната тема и не мога да се стърпя да не честитя на Слипи. Развълнувах се! Дано се чувстваш добре!  bouquet
Аз Мартин още не съм го съблякла по къс ръкав.
Може вече да сте го коментирали, за което съжалявам, че пак ви занимавам, н да попитам - какъв слънцезащитен крем взехте за малчовците?
Пюретата на бебчо ги пробвам с друга лъжица Naughty В човешката уста има милиони микроби, които за нас са безвредни, но за бебчетата са опасни. Не става въпрос да ги гледаме в саксия, но все пак... абе всеки си знае.  Hug
За кръщенето- аз каката я кръстих на 2,6 месеца, за да разбира нещо от цялата работа и сега има спомен от празника и си познава и попа , и църквата и съм доволна. Но за Мартин още не съм решила кога да е.
Лек и приятен ден на всички!
П.П. Завиждам ви за срещите - благородно, разбира се!

# 254
Благодаря ви за поздравите, но не съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт