OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели!

• 9 451
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте и от нас, една уморена мама и едно спящо бебче.

Днес моята голяма дъщеричка Гери става на 8 години. Та по този повод ви черпя с    party023 beer2  и  Misc Baby Bottle  за бебоците.

Кога се минаха толкова бързо...не знам. Още си спомням днешния ден преди 8г. когато сутринта започнаха болките, към 11 отидохме в болницата и я родих към 13.50ч. А сега е едно сладко вече пораснало момиченце, което вече си мисли за гаджета и от време на време проявява характер и не ме слуша.... ех.....
Айде стига съм ви досаждала, че имам много работа, че ще имаме гости довечера.

Пожелавам ви да изживеете един страхотен ден Heart Eyes

# 256
  • Откъм Варната
Аз пюретата ги пробвам като изям половината  Mr. Green

# 257
maria_23 да ти е жива и здрава каката и много да те радва
sleepy нищо другия път Peace

# 258
  • Стара Загора
Благодаря ви за поздравите, но не съм бременна.

Rolling Eyes какво е станало. Аз така се радвах  Blush

# 259
добро утро и от мен! Нямам време да пиша,защото  до няколко дни ще сменяме квартирата и сега прибирам багаж..  и с детето...не мога да свърша нищо!Голяма лудница ще бъде  докато оправим всичко.Напълно разбирам мама маца от варна.Относно кръщенето мисля да го направим  през август във Варна/в църквата св.Атанасий- мамите,които са от варна-сигорно я знаят/.Няма да я кръщаваме в манастир,защото бабите живеят в добрич и да е близо за тях.но не съм уговорила още ден.след три седмици ще пътуваме за морската столица и може и тази задачка да отметна.Ами  засега това е от мен- отивам да сменим памперса на ралица,защото май е свършила нещо голямо и продължавам с прибирането на багажа.            приятен ден на всички мами и техните слънчица!!!                                                                                                                                                                                   

# 260
честит рожден ден на гери на мариа23       да ти е жива и здрава щерката   и й пожелавам щастливо детство и само шестици в училище.

# 261
Честит 8 рожден ден на Гери!! Да расте все така красива и да не слуша мама за гаджетата!!! newsm62  bigdance2 newsm59  bigdance2
Мариа 23- надявам се не се обиди на 2-рото ми пожелание  bouquet Hug

Слипи- newsm78 Hug

# 262
Мноого благодаря на Любопитка и Pats за изчерпателната информация относно кръщенето  bouquet.  А някой знае ли дали мойта малка мишка има ли имен ден newsm78 някога и кога...!?Аааа ами аз като съм кръстена и наще са ми изгубили кръщелното кво да правя ако ми потрябва един ден.Ходих да ми извадят ново в стшата църква,но ми казаха,че архива е унищожен...кво се прави в такъв случай(извинявам се че питам за такива работи тук).
Цитат
Пюретата на бебчо ги пробвам с друга лъжица Naughty В човешката уста има милиони микроби, които за нас са безвредни, но за бебчетата са опасни.
Подкрепям мнението на  MA4O и да допълня ,че устата е най мръсното място изобщо в тялото ни Wink.

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 10:31 от mama toni

# 263
  • София
Добро утро!
За пюретата, ако са от хладилника ги слагам в микровълновата за 10-15 секунди. Иначе, не ги затоплям. Затова и почти не пробвам, само ако е нов зеленчук от любопитство.
Бубе, нищо му няма от содата. Даже е добре за млечницата. Едно време така са я лекували ( мед и сода). Сега не се прави, заради меда, че е алерген. Содата може да раздразни стомахчето, но ако е в голямо количество и системно. Така, че от веднъж нищо няма да стане.
Мила, добре, че си се оправила  Hug. Никакви болести!
Ангелинка, заплес съм си аз Whistling. Не гледам датите. Другият път.
Слиипи, жалко Hug! Ще тренирате пак luvbed.
Честит имен ден на Ники! Да расте здраво и щастливо детенце newsm32.
 baloni bdbaloni baloni На Гери! Да расте красиво, нежно и умно момиче  newsm51.

# 264
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ,ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА
Слийпи,тъкмо ще порасне малко съкровището и няма да им е такава малка разликата.А и ще се отдадете на бебеправене,което си е най добрия метод за отслабване Mr. Green.Сега сериозно.Надявам се да не си се натъжила за тази новина,4е 4овек като се настрой.....
Ох,ако знаете какви проблеми имаме с акането,просто не е истина.Горкото като го гледам как се напъва та 4ак по4ервенява и ми става много жал.Днес ще е само на мляко,никакви пюрета,каши и подобни.Дано да му олекне малко така.

# 265
Добрютру и от мен Mr. GreenДа се разпиша набързо, докато Криско спи...
Ние снощи бяхме сами и не мога да се оплача от нощта-спа си детето, нооо през деня ме прави дива и щастлива - смени си режима, през деня спи веднъж, най-много 2 пъти /единия от които за 15-20 мин #Cussing out/, а през останалото време все нещо е недоволен и аз незнам какво вече иска. Трябва да съм постоянно при него и да го забавлявам, за 5 мин.работа не мога да свърша...Иначе снощи видях доста зор с къпането сама- той вече е голям човека, не седи мирен и т.н., та следващия път вече сме в банята.
Мария23- nbirthdayна каката - да е много здрава и щастлива момата!
Слийпи, аз незнам какво да ти кажа-може би е по-добре...Нека Калоянчо стане по-голям за батко, хем да види кво е, хем на теб да ти е по-лесно и да ти помага Wink
за квартирите - момичета, направо ви съчувствам-знам какво е, пък и с малко дете...Това лято сигурно и на нас ни предстои същото.
за обличането и събличането - и аз Криско още не съм го съблякла по къс ръкав, но тези дни ще го направя, като гледам каква жега е в П-в.За сега излизаме по памперс, боди /тънко но с дълъг ръкав/, леко панталонче и къси чорапки, които събувам по някое време навън.

Айде чао засега, че стана май мн.дълго. Весел ден на всички Hug

# 266
  • Стара Загора
Фрики една приятелка тук дава сок от сини сливи за пие нейния и сок от грозде и наистина са оправи малкия. Иначе беше голяма мъка.
Що не пробваш със сок от сини сливи.

# 267
friki нас ни оправят сокчетата.
И сега какво от 2 бременни-нито една. Sad
за кръщенето-мисля да го направя след годинката ама понеже е зимата най-вероятно ще бъде другото лято.
за пюретата-аз ги взимам топли от кухнята и направо ги давам.
за обличането-ние сме с къс ръкав и някакви летни панталонки.

КРЪЦИ Я НЯМА КОЙТО ИСКА ДА НАПРАВИ НОВА ТЕМА,чЕ АЗ НЕ МОГА  Weary

# 268
Ох,ако знаете какви проблеми имаме с акането,просто не е истина.Горкото като го гледам как се напъва та 4ак по4ервенява и ми става много жал.Днес ще е само на мляко,никакви пюрета,каши и подобни.Дано да му олекне малко така.
При нас е същата работа, но и само на мляко и сокове и пюрета от сливи и круши вече не действат...Мами, давайте съвет.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт