Отговори
# 45
За траур евентуално не съм чула то всичко е ту мъч вече

# 46
Хайде, момичета, да сформираме карето.
Лори, чакам и мъжът ти да се присъедини към нас.
Слагам линк за гледане онлайн от Kanal D, а Пипи ще чакам да намери и озвучка Hands Pray и дано не стане като на миналия епизод.
Приятно гледане!

„Понякога през нощта се събуждам с куршуми, които не мога да спра в ръцете си.“

Животът е труден, но Ешреф никога не се отказва!

# 47
Еми , тъкмо седнахме и си пуснахме канал D.
Пробвам нова салата, че яйцата трябва да се изяждат.😂

# 48
Засега не са обявили траур и че няма да има нов епизод.

Лори и аз току що хапнах супа. Но и ние имаме още яйца и козунаци. Между другото от яйца може да се направи и шопски хайвер вкусен е ние сме си правили вкъщи.

# 49
Привет! Чакам, чакам но озвучка няма. Във ВК пише , че нов епизод няма да има. И като гледам това не е озет, а си е повторение. Cry

# 50
Турски сериали
Toni Helmy  · 10 м  ·
‼️ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ СЕРИАЛИ ТАЗИ ВЕЧЕР СА ОТМЕНЕНИ ‼️
# Подземен свят # Курулуш Орхан
# Eşref'Ruya
Турция обяви ден на траур 🇹🇷
🚨На 14 и 15 април в училищата в тези градове се случиха трагични стрелби, довели до жертви сред учители и ученици:
✔️Във вторник 18-годишен тийнейджър откри огън в училище в провинция Шанлъурфа. Той беше убит по време на операция по превземането на училището.
✔️Четирима души бяха убити и повече от 20 ранени при нападение срещу училище в Турция. Губернаторът на Кахраманмараш Мюкерем Юнлюер заяви, че нападателят е ученик в 8-ми клас. Той е използвал пистолет, откраднат от баща му. Полицията предварително е задържала младия мъж.
https://www.facebook.com/toni.helmy.967/videos/1267535772027382/ … y=237857956789341

# 51
И аз сега се загледах, това наистина е повторение на 40 епизод.
И каква е логиката - обявяват ден на траур, добре, но защо излъчват стария епизод?

# 52
Ох не можеш да им разбереш логиката. Траур има , а излъчват стария епизод. То какъв е смисълът от траура тогава. Поне да пуснат нов епизод.

От екипа бързаха да заснемат епизода дори и фрагманджията го отнесе че не пуска Фраг 2, щото имаше забавяне. Все пак не са роботи.  Такива неща и трагедии не може да се предвидят. Сега ще са напред с материала и ще имат повече време. Другата седмица вече ще си имаме нов епизод и ще сме още по нетърпеливи.  

Така или иначе не им е до сериали в момента и едва ли ще има голяма гледаемост. Утре ще си проличи по рейтингите.

Последна редакция: ср, 15 апр 2026, 21:53 от femmi2

# 53

След новината в Турция: „Четирима души бяха убити и 20 други бяха ранени при стрелба в училище в Кахраманмараш“, сериалът в сряда беше спрян от ефир.

Администраторът на страницата изтри всички скорошни съобщения, но не публикува нищо по въпроса.
Ситуацията е напрегната и мнозина в социалните мрежи обвиняват мафиотските сериали за инцидента и просто ги линчуват.

# 54
Ох сега се сетили да линчуват мафиотските сериали. Никой не е казал да се стрелят и бият наистина или трябва да има надпис това е художествена измислица не правете така !
Това е до семейна среда и живот .
Ако някой е решил да трепе ще го направи. Да не говорим че се извършват и терористични актове заради такива, които са обсебени от вярата си.   

По това мислене и пример сериалите ще са виновни и за световната криза и войни по Света заради лудите управници с Его , като почнеш от руските и стигнеш до Тръмп , който такива  поразии сътвори.... Цените са в небесата заради него и блокира икономиката.

Последна редакция: ср, 15 апр 2026, 22:51 от femmi2

# 55
Сериалите ся бял кахър първите седем ги няма няма ли ги не това и друго става всичко става...
Нещата са станали и веднага се търсят виновници които просто да отклонят темата за пожара в хотела пак ли бяха виновни сериалите??? Айде стига да се четат малко! Под терасата ми в 6ч се стреля като бях в съседката за тях е нормално нещо вече това е още по лошо.

# 56
Амиии... Не мога да отрека,че имат право.
Всички сериали с подобен жанр трябва да са с възрастови ограничения и непрестанни напомняния и предупреждения, че това са сцени изпълнени от професионалисти, оръжията са изкуствени реквизити. Продукциите им активно да участват в кампании против насилието. Не става само с няколко приказки от екрана.
Например Подземието - всеки епизод започва с това инфо:
Скрит текст:
"Според проучването, мафията, занимаваща се с трафик на наркотици, печели 1,3 трилиона долара годишно.
Броят на хората, употребяващи наркотици, надхвърля 250 милиона.
Този брой ще се увеличи до 2050 г. Наблюдава се, че в бъдеще ще се увеличи с 25%.
За да може полицията да си върши работата успешно, необходима е подкрепата на семействата и обществото.
Групите, картелите за наркотици и мафията в този сериал са реални.
Но лицата в ролите и тези представляващи институциите са измислени."
Аз ги поздравявам за това решение, но не ми е достатъчно. Не съм ги видяла все още да се включат физически в кампании против наркотиците.
Не съм запозната продукцията им, да е направила дарение за център за борба с наркотиците...
Имат големи приходи от сериалите,
няма да обеднеят ако се включват със средства в истински каузи. За това и ги глобяват редовно, тези в които има насилие. Чукур бяха нонстоп глобявани, но и каузите в които участваха не мога в момента да ги преброя.Посланията не бяха само по стените на Чукур и през екрана. Пример беше физическото участие на актьорите, както и финансовото такова  на продукцията, която вложи много в реални каузи на реални проблеми.
Сегашните деца са децата на технологиите, за съжаление голяма част от тях взимат пример от това което гледат в социалните мрежи и по филмите.Не от родителите си...
Мога да дам и примери, защото имам пубертет вкъщи. Нещата които върши и говори понякога, никой от нас не му ги е дал като пример.Дори напротив.
 Особено във възрастта, в която е - приятелите му са по-голям авторитет от семейството и учителите.
За това има значение какво послание изпращаш като популязираш даден продукт. Още повече,че ще печелиш пари от него...Какво е активното ти участие в предаването му на обществото.
Ролята на родителите е обаче, да обърнат внимание на това какви промени настъпват у децата им. Никой не бива да се срамува, че се чувства объркан и безпомощен и има нужда от професионална помощ.
Никой не се ражда научен какво е да си родител, няма златна среда за съжаление...За щастие не познавам хора, които дават лош пример на децата си и ги оставят доброволно да вредят на околните, или себе си. Всички се стараем да отгледаме и възпитаме добри хора.
Средата като цяло е важна, тя включва цялото общество и обстановка в която живеем. Това включва всички, не само близкият кръг на всяко дете, а влиянието от музиката, филмите, книгите, та дори и от шофьорите на пътя...

Стана много дълго, извинявам се.😏

# 57
https://x.com/Bar42180Bar/status/2044466487298084980?s=20

Виж Лъве мой не смей да приличаш на мен и тези като мен...

# 58
Диди, съгласна съм че няколко пъти са давани подобен тип послания.
Но тях ги приемаме като такива ние възрастните, докато децата не ги отразяват толкова...
И не ме разбирайте погрешно, не казвам нищо конкретно за нашия сериал, а за всички сериали и филми от този жанр.
Без значение дали са турски, а като цяло.

# 59
Лори , мама и тате за какво са миличка? И аз съм пораснала гледайки Брук Лоугън ама не съм женена дори още по мое желание примерно. Всичко е станало от някаква игра не сериалите тия плейстейшъни и глупости които измислиха трябва да премахнат.Децата нямат 7 и вървят с телефони последен модел това едва ли е вина на сериалите? Мама и тате не си вършат работата това е затова съм казала че и да си родител е много отговорна професия и на покойните ми родители съм го казвала ,че са скъсани на моя изпит тъй ,че всички сме различни ,но е много важно как ще ни възпитат удома ако тате гледа Чукур ,а ти не трябва да гледаш ще отидеш в другата стая или някой друг сериал. Днешното поколение е изтървано поне това след мен не върви на добре има единици с откроения ,но работя с хора и го казвам с ръка на сърцето ,че е така. Нямат културата най-елементарна даже и големи хора какво остава за деца? А наскоро деца нападнаха отсрещния магазин и китаеца ги подгони с метла разиграха пълен цирк едно легна и се представи ,че го бият а всички знаем как влизат да крадат имаше и запис как са искали 500 лв от магазина на касата. Кажете ми това нормално ли е? Уж полицията щеше да ни вика още не са се обадили ,но и децата не са и припарили след този случай а китаеца човека има деца и той много добре знае как трябва да се отнесе към дете.

Общи условия

Активация на акаунт