Отговори
# 150
Аз и без това загубих една рожба.Афра не беше моя сестра тя беше мое дете.
Ешреф много те обича.
И аз много го обичам! Моя живот е построен върху загубата на любимите ми хора.
Ще ви кажа нещо.Нека остави всичко в миналото затова говоря да го затворим.Обещайте ми ще свършим с тези работи , ще приключим с враговете си и после ще се отеглим.
Може би това бебе е нов живот и за двама ни.Може би означава ново начало..
Eşref Rüya

Епизод 41, Трейлър 1

„Животът ми е изграден върху загубата на хората, които обичам“

Отивам да си открадна превода от Катя и да направя гифки на фрага.

# 151
Имаме нов Фраг и версия и по превода се разбира че е играла цензурата заради това че се разпискаха и ще намалят насилието. Уффф...... който не е гледал Ешрефа ще повярва ама ние Йок на приказките на Ешреф и това че Организацията ще се съгласи и няма да предприеме нищо. Как ли пък Не! Head Band
Преди това друга песен пееше и не искаше да чува да спре и мафиотската война и надцакване с Яшар беше в разгара си. Стареца изобщо ще го покажат ли или изведнъж ще се изпари ? Той и без това си е като загадка образът му.

Много хубави истински думи от Ешреф. Тук е прав че се ражда нов живот и нова надежда и любовта ще победи устояла на времето и преживяла всичко. Heart Детето ще живее вярвам в това и това е знак от горе след като се спаси от аборт.

Дидииии 🌻 , Мерси за превода.

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 00:26 от femmi2

# 152
Eşref Rüya

Епизод 41, Трейлър 1

„Животът ми е изграден върху загубата на хората, които обичам“

- Аз и без това загубих една рожба. Афра не беше моя сестра, тя беше мое дете.
- Ешреф много те обича.
- И аз много го обичам! Моят живот е построен върху загубата на любимите ми хора.

- Ще ви кажа нещо. Нека оставим всичко в миналото затова говоря да го затворим. Обещайте ми, ще свършим с тези работи, ще приключим с враговете си и после ще се оттеглим.
- Може би това бебе е нов живот и за двама ни. Може би означава ново начало..

Диди, зная, че гледаш и превеждаш онлайн сериала с Мерт, но отдели от времето си, за да ни преведеш фрага.
Благодаря ти от сърце!

# 153
Епизода свърши Еми сега съм на Капките върнахме ги назад . Стига да мога винаги!

# 154
Момичета , още веднъж благодаря за всичко. Страхотни сте. Heart

От колежките от Градинката разбрах че са махнали майката на Нисан от Фраг 1 и ще има ли такава история или Йок и ще си бъде пак сираче. Много лошо , объркащо за всички са тия промени ,като се разпискаха и цензурират.  Абе най добре е да приключват с този сезон, щото ще е трудно така да се работи но едва ли ще се откажат по ред причини.

# 155
Диди, аз зная, че винаги мога да разчитам на теб и Катя за преводите.
Затова си харесвам форума.
Има момичета, на които винаги можеш да се довериш, да помолиш за помощ, да окажеш такава, да получиш приятелски съвет или да дадеш такъв, когато се наложи.
Когато взаимоотношенията са искрени се раждат и виртуалните приятелства.
Цитат
В Турция любовта често се изразява индиректно, чрез топли думи и действия, които понякога звучат по-силно от „Обичам те“.

Феми, аз също съм много озадачена как ще приключи сериалът. Мислех си, че ще орежат само сцените на насилие, но екшън трябва да има. Пък и Ешреф във фрага казва: "Обещайте ми, ще свършим с тези работи, ще приключим с враговете си и после ще се оттеглим", което според мен означава, че борбата с враговете ще продължи докато не прочистят улиците от мафията и след това ще се оттеглят. А от есента вече никой няма да си спомня за безумните идеи на някои "всезнайковци" и всичко ще тръгне по старому.
Но това, че майката на Нисан са я премахнали от фраг 1 силно ме притесни. Тя пък какво пречи, за да продължи да се развива действието в плануваната посока.
Охх, вече не зная какво да мисля.
 Ще чакаме епизода и дано от него разберем накъде ще завият сценаристите.

# 156
То има една приказка: До тука каквото било, било. Оттук нататък пак така.
Плащат си глобите и продължават.

# 157
Добро утро, момичета.୧⍤⃝💐

Благодаря ви за споделеното и превода на Диди и Катето!❤️

Ами преди няколко дни още, RTÜK обявиха, че за всяка сцена на насилие и показване на оръжия на екран, ще има глоба.
Но аз бях останала с впечатлението, че по принцип си е така. Поне от тези сериали които до сега съм гледала.
Велиахта и Халеф как ги глобяваха, а доколкото знам Халеф продължават да си ги санкционират.
Тази продуцентска компания(Timsbi) се води, че е близка до властта и са така да се каже "послушковци" с тесни връзки...Така четох на няколко места, пишеше че за това не били глобявани до сега.
Нека за всички да е еднакво.
Според мен освен за насилието, трябва да глобяват и за показваното многоженство и за това,че в някои сериали се женят роднини помежду си.
Да бъдат обективни все пак. Не само екшън сцените поставят под въпрос ценностите и морала.
Искали повече семейно насочени и показващи добродетели, ами да ги показват. В повечето семейства все някакви кръвни вражди, прекалено деспотични правила и понякога даже безумия дори и за самите тях.😃
Ердоган е прав особено много, за тв репортажите касаещи реални престъпления.
Защото докато се занимават с преследването на популярни лица, които участват във филми и сериали със сценарии тип художествена измислица - тв каналите им често излъчват на живо кадри от истински престъпления.
То това важи за всички медии, търсенето на сензации и "горещи" новини, отдавна е прекрачило всякакви граници.
Аз не бързам да гадая какво ще отрежат, какво ще добавят към епизода, защото сигурно няма да позная.🤭
Виждам,че и от Подземието са отрязали сцени от фрага, нормално, последните дни направо ги разсипаха и двата сериала.
Какво ли не се изписа, та чак и актьорите намесиха, дето имат най-малко вина.
Направи ми впечатление, че някои от по-възрастните актьори се изказаха остро и те, яхвайки вълната от критики към колегите им. Ами не ми направи добро впечатление.🫤
По-младите актьори бяха с по-адекватна реакция и просто изказаха съболезнования като помолиха да не се спекулира сочейки така категорично като виновник само дизи индустрията.

Много е сладичка малката. 🥰

Очакваме новия-стар Ешо.SunglassesRibbon

↘️
Ама много е готина Сумие, страхотна в ролята на Бозовата сестра - Султан простооо 🤌🔥😍

А в тази фен страница са качили снимката на Eşsan с една любима моя песен👇

Изпълнителят на тази песен се казва Ръза Тамер, който за съжаление,  е починал преди няколко дни (17 април )на 48-годишна възраст в Бодрум, след като му прилошава в дома му.
Още май не е ясна причината, но за мен това е огромна загуба.Много се натъжих.😔
Този човек пееше като звяр.😢 Толкова много обичам гласът му.😔 Да почива в мир.
 Ето и песента↘️

След мен

Най-накрая ти направиха и трансплантация на сърце.
Какво се случи с онази жена, която ме обичаше като зеницата на окото си? Спечели ли нещо, като застана на страната на моя враг?
Ти пишеше, рисуваше, играеше, притискаше вените ми.
Аз не съм кукла.
Аз не съм играчка.
Аз не съм единственият.
Всички, които те познават, са прави.
Аз съм твоята смърт, твоята лудост.
Ще дойда, ако ме повикаш.
Разбери, аз съм твой.
Не обичай, сърце инвалид, забранено.
Звездите биха се издигнали от леглата си, ако чуят тази любов.
Какви животи дадох, какво повече ти е нужно?
Ако съдбата някога поиска равносметка...
Понеси наказанието си, ако това разбираш за любовта.
Никой не може да определи цена на стойността ти след мен.
Дори и да стоиш силен, не можеш да изпиеш повече от една чаша.
Не можеш да вървиш по тези прашни пътища сам.
Едната страна казва „Върви“, другата страна казва „Остани“, поеми дъх.
Остани в мен.
Звездите биха изгряли от леглата си, ако чуят тази любов.
Какви животи дадох, какво повече ти е нужно?
Ако съдбата някога поиска равносметка.
Плати цената, ако това разбираш за любовта.
Никой не може да определи цена на стойността ти след мен.
Дори и да стоиш силен, не можеш да изпиеш повече от една чаша.
Не можеш да вървиш по тези прашни пътища сам.
Едната страна казва „Върви“, другата казва „Остани“, поеми дъх.
Остани в мен.
Хванах те, теб.
Сега малко от мен, малко от теб.
Отворихме ли отново раните? Извинение.

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 07:51 от bebè ∞

# 158
Привееет , обедно. Sunglasses Благодаря за споделеното и коментарите и хубавите постове.
Така е при пребиваването ни в този форум сме изградили приятелство и знаеш на кого можеш да разчиташ , споделиш ей така да ги олекне без лицемерие и преструвки. Не само живота но и виртуала те учи на много неща не само технически и продължаваме напред.   

Лори е нашата  музикална енциклопедия и ни е поздравила с песничка и превела.

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 11:32 от femmi2

# 159
Здравейте, дами!

То има една приказка: До тука каквото било, било. Оттук нататък пак така.
Плащат си глобите и продължават.
Скрит текст:
tigasa, много точно! Всяко чудо за 3 дни и после отново това, което винаги си е било. Ще клъцнат оттук оттам по един -два епизода и ще продължат, както са я карали.
Съгласна съм да се плащат огромни глоби за сцени на насилие, за родови отмъщения и многоженство, което клати устоите на здравите семейни ценности.
И ако тези глоби отиват за превенция ще се сведе до минимум агресията в училищата.
Сега погледнах на страницата на Канал Д. Не е редактирано резюмето, нито пък снимките с Гюлюмсер са изтрити. Има надежда... Hands Pray

"Ако срещнеш мечтата си, не я превръщай в сива делнична реалност."
Бъдете много богати днес. Богати на емоции. Богати на приятели! Обичайте и бъдете обичани!

# 160
Щом резюмето не е променяно има надежда но пък да я махнат от фрагмана..... В епизода всичко ще се изясни. Кое е кълцано и цензурирано и кой не. Ще отшуми и това но сега е още прясно. Факт е че по принцип има дизи криза и е нормално да се съобразят за да оцелеят и гледат бизнеса. Който може да си позволи ще плаща глоби. Не казваме да има свръх насилие, но поне екшън с бой и стрелби. Разбира се романтиката и любовта , която е в основата на заглавието и историята. 

Статистика. Wink

Най обсъждани герой за този период  

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 23:41 от femmi2

# 161
И статистиката ни е точна.
Държим челните места, но Демет е непоклатима - винаги е №1.

Çağatay Ulusoy, зад кулисите ❤️ #EşrefRüya

Necip Memili, Instagram Story #çağatayulusoy

# 162
Диди, аз зная, че винаги мога да разчитам на теб и Катя за преводите.
Затова си харесвам форума.
Има момичета, на които винаги можеш да се довериш, да помолиш за помощ, да окажеш такава, да получиш приятелски съвет или да дадеш такъв, когато се наложи.
Когато взаимоотношенията са искрени се раждат и виртуалните приятелства.
Цитат
В Турция любовта често се изразява индиректно, чрез топли думи и действия, които понякога звучат по-силно от „Обичам те“.

Феми, аз също съм много озадачена как ще приключи сериалът. Мислех си, че ще орежат само сцените на насилие, но екшън трябва да има. Пък и Ешреф във фрага казва: "Обещайте ми, ще свършим с тези работи, ще приключим с враговете си и после ще се оттеглим", което според мен означава, че борбата с враговете ще продължи докато не прочистят улиците от мафията и след това ще се оттеглят. А от есента вече никой няма да си спомня за безумните идеи на някои "всезнайковци" и всичко ще тръгне по старому.
Но това, че майката на Нисан са я премахнали от фраг 1 силно ме притесни. Тя пък какво пречи, за да продължи да се развива действието в плануваната посока.
Охх, вече не зная какво да мисля.
 Ще чакаме епизода и дано от него разберем накъде ще завият сценаристите.

За мен в удоволствие още повече.🤍🙏

# 163
Първи снимки от епизод 41 на Eşref Rüya.

Понеделник, 20 април 2026 г., 22:25 ч.
Kanal D
Ешреф Руя се завръща с нов епизод тази сряда вечер от 20:00 часа по Kanal D!

# 164

Последна редакция: вт, 21 апр 2026, 16:19 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт