Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 2

• 16 921
  • 371
  •   1
Отговори
# 360
Новия постер за втори сезон
Трите мадами са страхотни Heart Eyes

# 361
Харесва ми цветовото решение на двете Джеилян в червено ми е идеална  / новата нещо не ми допада в лице /.Джейлян както е по средата межда двамата си мъже , на преден план, да не остане на земята. Ама то сега Хайдар както дават от промото / ако не се промени нещо разбира се / ще е официално семеен мъж ,та тя може да поукроти малко бляновете към него.
Бозо в черно, новия и той - тъмната страна на живота,  Хайдер - бялата риза - има проблясък .

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 17:15 от kmaroo

# 362
А щом като ни подготвят пак с три фрага , предполагам ще има някоя шокираща изненада , освен появата на щерката.
А кои е този сериал Тенкю?
Рейтингите му от снощи:

Аз искам да раздвижат малко Джейлян, много ми е статична, цял ден рев и сополи по Хайдар 🙄

# 363
Мерси Тенкю, високо е оценен този сериал както гледам.

Ами с новата бивша жена на Бозо .може и да и попари  под краката на Джейлян, та да има и други мисли освен Хайдар

# 364
# 365
Джейлян като че ли се надяваше Хайдар да размисли  и да не каже да.

Не разбирам защо новите врагове на Бозо присъстват на сватбата.

# 366
-Всички сте добри дошли на на сватбата ни! Сега кумата на булката ни, г-жа Джейлян, и кумът на младоженеца, г-н Бозкурт, да заповядат, моля, на местата си.
-(Свидетел съм, на всички мигове съм свидетел...)
-Вие г-жо Султан, (намесен съм няма да кажа. Знае се, че аз съм гост, гост. Ако кажа, че грешката е в мен, аз съм устойчив на любовта ти. Смел съм...) приемате ли го като съпруг? (затова съм ти свидетел.)
-Да.
-(Всички са жестоки, няма да помогнат. Как ще изляза от тази лъжа след като съм част от нея и станах една кукла. Не знам в кого са конците, погребаха ме жив. Всички са свидетели на това).
-Да.
-(Всички са жестоки, няма да помогнат. Как ще изляза от тази лъжа след като съм част от нея и станах една кукла. Не знам в кого са конците, погребаха ме жив.)
-Мили кумове, потвърждавате ли този брак? (Всички са свидетели на това.)
-Да.
-Да. (Не биха разбрали как съм, не биха ме погребали когато имам желание. Лъжи са били всички фрази. Ако питаш всички са праведни. Станах една кукла и аз. Не знам в кого са конците. Застреляха ме всички. Свидетелите не биха издали стон. ((На всички мигове съм свидетел.))
-И аз с правата, дадени ми от кмета, с пожелание да бъдете цял живот щастливи, ви обявявам за съпруг и съпруга. (Свидетел съм...)
-Браво, настъпи гооооо...
-Хайдаръм, да бъдете щастливи, братко...
-Мерси.
-Да гориш в Ада, Али!
-Всички заедно! Всички заедно!

В скобите е песента... омръзна ми и от Али, уж щеше да снася новини, а той взе стана махленска клюкарка. Взех да си мисля, че ако още от началото ги бяха писали врагове щеше да е по-интересно.

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 21:30 от ThankYou

# 367
Тенкю, мерси .
 Ама пък Хайдар Али диваните краси Joy
 Не видях Азизе сред гостите - може да са я занулили

# 368
Ааа само не и това, след онази инфаркта сцена, ако я занулят няма да им простя Sad

# 369
Дано не  са я взели жертва на  болния и син който стреля

Допада ми музиката накрая . Двамата го играят добре  пращането в ада.

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 22:01 от kmaroo

# 370
Азизе си е в серияла не е занулена хахах. Деврим беше качила снимки с нея зад кулисите

# 371
Мерси за потвърждението.
В новия сезон  тя и Бозо като станаха роднини, може  пък да разиграват опасни случки със синът и . Бозо  да е винаги нащрек.

Общи условия

Активация на акаунт