Политиката на България - епизод осем

• 452 914
  • 19 822
  •   12
Отговори
# 7 755
  • София
Не съм чела разпоредбите във връзка с охраната, нямат ли право на такава само скорошни МП (нещо ми се въртят 2 години след прекратяване на правомощията), а Борисов отдавна не е бил такъв, т.е. не е в групата на задължително охраняваните?

Само няколко страници напред има толкова писано, че охраната на ББ и ДП трябва да се махне, че дори новото НС трябва да приеме закон за това, че това са разходи, които ние плащаме, че  .... Охраната е свалена, вече е факт, вместо одобрение , пак недоволство, как са я махнали, защо преди не е можело, защо ДП е казал ....
Ако няма интрига, ще бъде създадена, остава впечатлението, че доста хора намират смисъл в живота само ако има интриги.
Защото не е махната от единствено правилните, а освен това им се изземват мантрите за пред обществото. Де факто Радев върши всичко, за което те години уж се борят. Затова.

# 7 756
Зайо, защо си с шапка? Зайо, защо си без шапка?

# 7 757
Цитат
Емилия Милчева, фейсбук: 60 секунди за свалената охрана на Пеевски и Борисов. Направи го НСО чрез началника си ген. Емил Тонев, който от 2020 г. оглавява службата. Случи се при промяната на политическата конюнктура - също като оттеглянето на и.ф. главния прокурор Борислав Сарафов. В България тези жестове са нещо като верноподаническо свидетелство. В случая с Пеевски-Борисов е като символно сваляне в ранг, защото държавната охрана от времето на Т.Ж. е била винаги символ на недосегаемост. Демонстрация на сила от Румен Радев. "Аз направих това, което другите не можаха". И прах в очите - да не се взираме в назначенията и някои бъдещи действия, защото същинското дистанциране от модела и неговото унищожаване е там.

# 7 758
Добре де, възрастни хора сте предполагам. Всичко е цирк. Не ви ли е странно, че момчето изобщо не роптае срещу свалянето на охраната си? Нито дума срещу ПБ, а целият му хейт е отново насочен към ПП и ДБ.

# 7 759
  • Разпиляна във въображението
Хората се променят. На Пламен Точев как му намериха цаката и му смениха местоработата от ДАНС на Комисия по досиетата.

Цирк, цирк, но Сабрутев се похвали с победата във фейсбук. Сабрутев, който е дарил пари на ПП и е станал депутат Simple Smile

Истинско, символно, каквото и да е - факт, че двамата нямат охрана. ППДБ-тата щяха да разбъркат цял закон за двама и да рефлектира на 238.

# 7 760
В законите са изброени поименно депутатите ли или с друго PII  ?

# 7 761
И в другата тема за Петрохан ги включват в разкази с определение "партия с отпаднала необходимост".

# 7 762
Дали е отпаднала необходимост,нека реши избирателя Все още по конституционно право се провеждат избори,или имате друго виждане?

# 7 763
Някои политици им се иска да ги изтрият от политическата карта.

# 7 764
  • у дома...
Добре де, възрастни хора сте предполагам. Всичко е цирк. Не ви ли е странно, че момчето изобщо не роптае срещу свалянето на охраната си? Нито дума срещу ПБ, а целият му хейт е отново насочен към ПП и ДБ.
По същият начин не им прави впечатление и не им е странен изразът "партии с отпаднала необходимост". Демек - "изпълнихте каквото трябваше и за когото трябваше, довиждане - нямаме вече нужда от вас"? Забравяме ли слогана "С вас сме, господин Президент"?

И реплика към една от потребителките - не ПП не са трета политическа сила. След развода им вече са предпоследна политическа сила в парламента.

# 7 765
С очите си виждаме как хората се променят, мда... От Мистър Кеш до политически лидер, който трябва да бъде поздравен..

# 7 766
Цирк, в който номерата на едни се харесват, а на други не, въпрос на индивидуални очаквания, партийни пристрастия и лични ценности на зрителя.

Последна редакция: ср, 13 май 2026, 14:34 от Mama_Nana

# 7 767
  • у дома...
С очите си виждаме как хората се променят, мда... От Мистър Кеш до политически лидер, който трябва да бъде поздравен..
Помним и изказванията на Лорер и Мирчев за момчето. Как се е  променил към добро заради добруването на държавата... И после какво стана?

# 7 768
И ББ щеше да се разправя с тройната коалиция стигна до „От 20 години познавам Делян Пеевски и знам на какво мога да разчитам. Знам, че като му кажа нещо, той се съобразява. Знам, че той като ме помоли нещо, аз го изпълнявам“. Мерси за такива метаморфози.

Просто_майка това с Мирчев пак наскоро се коментира тук. Казал ли го е? Дай цитата. Че е малко като онова "ала бала с машините". Няма такова нещо, ама ей на, повтарят го всякакви тошковци като да са истина.

# 7 769
Помним и изказванията на Лорер и Мирчев за момчето. Как се е  променил към добро заради добруването на държавата... И после какво стана?
Те си платиха за това отдавна. Радев също ще си плати, защото всеки който се отърка в ДП, плаща висока цена в последствие. Питайте Бойко.

Общи условия

Активация на акаунт