Политиката на България - епизод осем

• 432 269
  • 19 068
  •   27
Отговори
# 18 945
Искаме да купим полските мигове? Не ми става ясно.

# 18 946
Явно да. Кога ли ще ни известят за това? Иколко сме готови да дадем? И защо? За да не ги вземат украинците вероятно. Клети, клети матрьошки.

# 18 947
Да, "нямаме пари" за новите самолети, "имаме пари" за стари..

Стратегичко мислене е това , от военнослужещи...
Клети, клети прогресари..

# 18 948
Ако това  е вярно, ще има прогресивно обесени. В политическия смисъл.

# 18 949
  • София
Обаче Мирчев е голям интригант и се прави на улав😂 Полша и Украйна се разправят от месеци за тези мигове. Украинците искат поляците да им ги подарят, като преди това ги ремонтират за своя сметка, но Полша иска в замяна технологии за дронове, за които пък Украйна се стиска. И сега се чудят на кого да пробутат миговете за резервни части, като мислели да се пробват при нас.
Никой няма да краде стари самолети под носа на Украйна. Не му е за първи път на Мирчев да дрънка нелепици, поне малко сайтове да отвори и да прочете, има десетки статии за драмата с миговете.

# 18 950
Бюджетът е празен чек за няколко милиарда за РР, който ще ги харчи за стари мигове и всякакви други безумици. РР е точно толкова корумпе, колкото и тези, които обвинява.
За това и не ги описват разходите по пера, защото под “капиталови разходи” или “поддръжка”, може да мине всякакъв безумен харч. Горко ни тежко какво ни чака следващите 4 години. Комунист не дава властта без бой и кръв, така че с протести не може да го махнем.
С това пълно мнозинство, реално няма коректив и рискът да преяде с власт е реален.

# 18 951
И кой ще протестира против това правителство?
Та те приеха бюджет по-лош от този на Бойко-Пеевски, който инициира предходните протести и няма грам реакция!
Хората си заслужават и искат управлението.

# 18 952
Летателните часове са добре платени в армията, но в нашата на ефки не могат да летят. Затова не ги и харесват. Искат си старите, раздрънкани мигове.
Кметове от ямболско на бунт срещу радев заради самолетите. Късно е либе за китка. 68% на изборите в Безмер си го избраха.

# 18 953
Номерът е, че баце Шошко има същите осигурителни права като тези на 8 часови осигуровки.

Това се отнася и за т.нар. клас.
Получават същия трудов стаж, важен за класа, като другите, на 8 часа.
Не е редно така.

# 18 954
Ако се смята на часове отпуска за извънредния труд ще се добави ли допълнителен платен отпуск.Защото години наред работех с огромно количество извънреден труд,но отпускът ми си беше постоянно число.

# 18 955
Не се добавя по КТ. И аз имам много извънреден труд.

# 18 956
Ами нека се наблегне на това,щом ще е пропорционален на часовете отпуска,а не на дните.Ама работодателите ще изпищят от количеството отпуск което ще трябва да получи работника.😀

# 18 957
И кой ще протестира против това правителство?
Та те приеха бюджет по-лош от този на Бойко-Пеевски, който инициира предходните протести и няма грам реакция!
Хората си заслужават и искат управлението.

Извинете, ама ние от 10 години сме в перманентни протести. И пак нищо. Дреме му на някой, че ние протестираме.

# 18 958
Ние?
Мислите, че се стачкува само в България.
Огледайте се.
Нарича се демокрация.
Когато не се или не може да се стачкува отиваме към диктатура.
Понякога се налага да се размърдаме.
Освен, ако не сме доволни да сме опоскани и бедни.

Вече си мисля, че сме доволни да сме беднии прецакани. Така се сбъдва националният идеал. Sunglasses

# 18 959
Тъкмо докъм късната есен ще узреем за протести.Те нещата се трупат,а и резултатите от назначените калинки във ведомствата ще започнат да станат видими.Че някои ще ги усетим и яко на гърба си.

Общи условия

Активация на акаунт