Политиката на България - епизод осем

• 460 168
  • 20 129
  •   10
Отговори
# 19 800
Aria,
44% - гласувалите за РР не чакат точно ППДБ да им припомнят каквото и да е. Да плюеш създателя си е липса на елементарен морал и ценности.

# 19 801
А, създателят им се обърна срещу тях веднага щом Русия нападна Украйна. До онзи момент РР минаваше за натовски генерал. След това вече не.

# 19 802
Вашият сляп въображаем свят си е само ваш.

# 19 803
Aria,
44% от гласувалите за РР не чакат точно ППДБ да им припомнят каквото и да е. Да плюеш създателя си е липса на елементарен морал и ценности.
да плюеш рожбите си и да ги наричаш шарлатани е още по - зле. Пълно дъно.

Демерджиев изнесе скандални факти за пътните мантинели /ако някой се чуди защо не траем ГЕРБ/, обаче не препоръчвал преминаването към бетонни такива, защото фирмите, произвеждали досегашните, преориентирали производството за бетонови такива. Тук слагам 10 плескащи се човечета по челото.

# 19 804
Да, срещу фактите е нормално да си безмълвен. Откажи се.

# 19 805
Ако някой друг освен вас ви признаваше фактите нямаше да сте аутсайдерите в Парламента и сами срещу всички, както сами си признавате.

# 19 806
Не знам кога да си част от стадото ( не е метафора)е било комплимнет Wink

# 19 807
Аз не държа да съм в масовката. Важното е да съм на правилната страна.

# 19 808
Хубаво е изкарал Демерджиев , но да не е настъпал само някой мазол на бизнесмен , който от ББ е отишъл да финансира РР пък сега .
Прави някакви плахи опити да задвижи нещо уж в меверето , но си мисля , че го цакат вътрешно ,знам ли.

# 19 809
“Иран разбира много добре, че американските самолети на авиобаза „Безмер” не са в никакъв случай за бойни мисии”, каза премиерът Радев.

Някои с идея какви може да са самолетите?
А: пътнически
Б: карат пратки от Амазон
В: селскостопански

# 19 810
“Иран разбира много добре, че американските самолети на авиобаза „Безмер” не са в никакъв случай за бойни мисии”, каза премиерът Радев.

Носители на специална военна операция.

# 19 811
Масовият избирател на Герб не е с дясно мислене, не знам как не го виждате.
В гляма грешка си.

А какво ще кажете на Йотова да се противопостави друга жена - например Гергана Паси. Независима политически, доколкото НДСВ вече не съществува. Мисля, че е " равноотдалечена" и от ГЕРБ и от ПП/ДСБ.

# 19 812

Носители на специална военна операция.

И това от устата на УЖ пилот. Да беше хирург, да приема че не схваща разликата.

# 19 813

Аз мисля,че са от селскостопанската авиация.Носят колорадски бръмбари.Иран ще разбере,че не сме страна в конфликта и ще ни остави на мира.😃

# 19 814
Това трябва да са самолетите със скакалците. Или бяха хеликоптери?😆

Общи условия

Активация на акаунт