Политиката на България - епизод осем

• 460 191
  • 20 129
  •   3
Отговори
# 20 025
  • София
По-напред четох за рейтингите на партиите и за високия личен рейтинг на Радев. Нали знаете в кои общества Лидерът/Фюрерът/Президентът има такъв едноличен висок рейтинг, който единствен крепи партията му? Правилно, в недемократичните.
Твърдиш, че Радев притиска случайните граждани от проучванията да го одобрят ли?
По-нелепа теза едва ли има.
Много тежи, когато демокрацията не играе по свирката на евроатлантиците, вижда се. И тогава точно те искат заглушаване на несъгласните.

# 20 026
По-напред четох за рейтингите на партиите и за високия личен рейтинг на Радев. Нали знаете в кои общества Лидерът/Фюрерът/Президентът има такъв едноличен висок рейтинг, който единствен крепи партията му? Правилно, в недемократичните.
Твърдиш, че Радев притиска случайните граждани от проучванията да го одобрят ли?
По-нелепа теза едва ли има.
Много тежи, когато демокрацията не играе по свирката на евроатлантиците, вижда се. И тогава точно те искат заглушаване на несъгласните.
Ти къде видя граждани да се анкетират? Защото аз през целия си съзнателн живот. Никога не съм бил анкетиран за каквито и да са били проучвания!!!

# 20 027
О, нещо се бъркате, играе ни по свирката.
Всички очаквахме, че управлението на Радев няма да е нищо особено - това е най-мекото, което можем да употребим като квалификация.
И вече се усещат щетите върху иначе наистина високия му рейтинг Wink.
Търпение...

П.С. аз вярвам в социологически проучвания.

# 20 028
  • София
Това с дарителската кампания е някаква пиарска недомислица, детето вече се подпомага от фондация "Деца на БА", сумата е смешна и ще я съберат за един час по коридорите на МО. Някой не е преценил жалкия ефект на молбата за съпричастност, който се получи.

За изборите - как става всъщност, Гюров трябва публично да обяви, че ще се кандидатира и тогава да се сформира инициативен комитет, който да го регистрира или направо инициативен комитет го обявява за кандидат? Питам, защото чувам как го чакали, пък комитет, пък подкрепа.... Кога ще се прави това, кога ще се води кампания, а времето си върви.
Гледам по ФБ, че и Христанов си прави устата за президент, бил веднага след РР по доверие. 😃

# 20 029
Според мен чакат той да излезе да каже, но вече пакетиран с вице. Според мен там е ...проблемът търсят му силен вице.

# 20 030
Ефектът от Кошницата с грижа, щял да се почувства, когато хората се върнат от почивка, рече министърът на Таки. Демек пенсионерите и социално слабите сега са на море в Халкидики и не могат да усетят намалението в магазините. 😄

# 20 031
Според мен чакат той да излезе да каже, но вече пакетиран с вице. Според мен там е ...проблемът търсят му силен вице.
Какво търсят, Кандев го рекламират постоянно или го чакат да си научи думичките.

# 20 032
Това с дарителската кампания е някаква пиарска недомислица, детето вече се подпомага от фондация "Деца на БА", сумата е смешна и ще я съберат за един час по коридорите на МО. Някой не е преценил жалкия ефект на молбата за съпричастност, който се получи.

Всичката им работа е такава - непреценена, жалка и приключваща с челен удар на челото с дръжката на мотиката.

Ефектът от Кошницата с грижа, щял да се почувства, когато хората се върнат от почивка, рече министърът на Таки. Демек пенсионерите и социално слабите сега са на море в Халкидики и не могат да усетят намалението в магазините. 😄
Ето и пример.  А тия, които не пазаруваме от веригите, кога ще почувстваме... нещо?

# 20 033
Какво търсят, Кандев го рекламират постоянно или го чакат да си научи думичките.
Според мен няма да е Кандев, интервюто му при Лора беше слабичко.

Аз освен Радев друг дето да си кълве думички не съм хванала...

# 20 034
Чакам Явор Дачков да го обясни това.

# 20 035
Радев е единственият, който никога не чете.
Още като президент, дърпаше речи, които няма кой да бие, и като съдържание, и като продължителност.

За още данни от "Алфа Рисърч" няма нужда от Явор Дачков.

Изследването отчита известно подобрение и в общественото отношение към Народното събрание. Доверието към институцията достига около 20% - най-високото ниво от 2011 г. насам.

Последна редакция: чт, 30 юли 2026, 14:25 от Air Space

# 20 036
Да, той с назубрените речи на Иво Христов ще си остане...

# 20 037
Ефектът на кошницата с грижа няма да се усети никога. Поне не позитивен такъв.
Ефекта от повишените винетки от 1 август кога да го чакаме?

# 20 038
Всъщност, РР няма никаква харизма. Говори монотонно, съска и все звучи намръщен. Повече натоварва с негативизъм, отколкото да убеждава. Постоянно сочи проблеми и критикува, но реално не предлага конкретни решения какво трябва да се направи. Точно липсата на решения ще му изяде рейтинга, и то с бързи темпове. Едно е да си президент и основно да коментираш и критикуваш, друго е да си премиер, където хората очакват конкретни действия и носиш пряка отговорност за резултатите.
Време е да спре да се държи като анализатор. Но едва ли ще успее. Все едно да чакаме Йотова да спре да се държи като говорителка.

# 20 039
Да, той с назубрените речи на Иво Христов ще си остане...
Или може би чакаш ти да му ги пишеш?
Да не можеш да правиш разлика между изказа на РР и ИХ си е за твоя сметка.
Thinking
Радев "общуваше" допреди да стане премиер по един основен начин. Излиза за 2 минути.. издекламира или по-точно изсъска нещо и се фръцва. Сега като премиер все по-често си личи, че неговият персонален речников запас включва ограничен набор от типични изрази и дотам. Наистина прилича на вкисната тьотка.

Аз не съм човек на словото, а на точните науки Wink, но благодаря за поканата..

Общи условия

Активация на акаунт