Политиката на България - епизод осем

• 460 275
  • 20 129
  •   5
Отговори
# 20 115
  • София
Така да се каже, смисъл от протести няма. Всичко е ток и жица.
https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/1176238-kabinetat-radev-e-s- … -risarch-za-stote
Какви протести, кой ще им обърне внимание, а и това вече си е абсолютно неуважение към българския избирател, който даде на ПБ пълно мнозинство и пълен мандат.

Точно така! Гледай избирателя в Безмер сега, скоро и в други градове Joy

# 20 116
Това с разговора между външната ни министърка и външния на Иран шега ли е? Да звъни по хората и да им обяснява глупости вече съвсем лаишки изглежда. Няма такова правителство!

# 20 117
Кой е удушвача на котки?

# 20 118
Пеканката и Крум Зарков бяха любимци на т.нар. демократична общност до момента, в който се отклониха от Правата линия. Сякаш са длъжни да следват налудните им идеи. Единият е потомствен комунист и искаше да поеме партията, лидирана в миналото от негови роднини, а пък другият искаше да бъде във властта и да се разпорежда с народните пари, вместо да стои с отпаднала необходимост отстрани.
Кой мислещ човек ще стои в този разпасан двор на либералите, самопровъзгласили се за "демократи" - да търпи липсата им на елементарна политическа култура, ежедневните им плювни, разрухата и хаоса, която водят след себе си? Те нямат уважение към никого, затова и съвсем резонно никой няма нужда от тях. Това означава израза по техен адрес "с отпаднала необходимост". Ама така е - каквото посееш това ще пожънеш.

# 20 119
  • София
Майко, и във Варна кацнАл самальот!

# 20 120
Кой е удушвача на котки?
Крум Зарков

# 20 121
Това с разговора между външната ни министърка и външния на Иран шега ли е? Да звъни по хората и да им обяснява глупости вече съвсем лаишки изглежда. Няма такова правителство!
Съмняваш ли се? Тази с голото рамо, освен да ни излага друго не може. Абсолютна некадърница, но от ИТН аверите на Радев толкова.

# 20 122
Пропуснала съм го това. Или съм забравила. УжасТ.

Не знам американските самолети ще ни вкарат ли във война, но външната министърка като нищо може и да успее като й гледам способностите.

# 20 123
Заради коя дама президентшата Радева се дистанцира от президента преди изборите? По каква причина написа, че я нЕма у цЕлата схема?

Извинете, ама да не би парламентът да се готви за ваканция? Нали се хвалеха, че няма да излизат в почивка, много работа имали да вършат и ей на, новите с морала си, няма да си гласуват ваканция. Тихомълком май са си я отредили,а?

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 00:14 от AriaNovaKaq

# 20 124
Заради коя сама президентшата Радева се дистанцира от президента преди изборите? По каква причина написа, че я нЕма у цЕлата схема?

Извинете, ама да не би парламентът да се готви за ваканция? Нали се хвалеха, че няма да излизат в почивка, много работа имали да вършат и ей на, новите с морала си, няма да си гласуват ваканция. Тихомълком май са си я отредили,а?
Тя написа и едно друго, още по интересно нещо. За излъганите надежди на избирателите

# 20 125
Е да де, ако мъжът ми ще излъже мен, дето все пак ме обича (ме е обичал), как ли може да лъже хора, към които не изпитва нищо? Моралът му ще да не е много на ниво.

# 20 126
А помните ли деня, в който Десислава и Радев за ръчичка отидоха в НС?
Радева изглеждаше странно. Не коментирам тоалета. Няколко пъти камерата я хвана в НС със зяпнала уста, блуждаещ поглед, измъчено, разкривено лице. Сякаш не знаеше къде се намира.

# 20 127
  • Капустин Яр
Радева я скриха още преди преизбирането на Радев за президент през 2021 г. Много правилно решение. Сигурен съм, че в личния живот е приятен човек, но публичните ѝ изяви тогава бяха под всякаква критика. Преполагам, че се беше вдъхновила от Мелания Тръмп, понеже избирането на Радев през 2016 г. съвпадна с това на Тръмп. Но ролята на съпругата/съпруга на президента в България и в САЩ е съвсем различна. Традиция. Не знам защо ви липсва, във фейсбук пуска от време на време хубава музика, можете да я последвате.

# 20 128
Не ми липсва Радева (четене с разбиране). Чудя се наистина ли има хора да вярват в РР? При положение, че и собствената му жена предупреждава.

# 20 129
Радев колко прилича в лице на бай Тошо и си личи старата партийна школа на демагогия и пропаганда, гарнирана с простащина.

Общи условия

Активация на акаунт