Политиката на България - епизод осем

• 614 922
  • 25 535
  •   9
Отговори
# 22 590
Все адекватни въпроси.😄 Сега пък Радев е без конкуренция, не мога да повярвам за какво промиване на мозъци става вътрос😁

# 22 591
Все адекватни въпроси.😄 Сега пък Радев е без конкуренция, не мога да повярвам за какво промиване на мозъци става вътрос😁
Малко тук не са улучили аудиторията.

# 22 592
# 22 593
Не знам, но в темата стана модерно да се учи гръцки и румънски, няколко съфорумки казаха, че започват.

И?

# 22 594
Като са толкова духовити поне името му да бяха написали правилно.

# 22 595
  • Пловдив

Питай тях, не мен. Аз още не съм почнала.Simple Smile

# 22 596
Промиването на мозъци в днешно време е кратковременно, а РР е вече десетилетие на политическия терен.
Изборите и социологическите проучвания към момента показват действително, че е без конкуренция. И то дотолкова без конкуренция, че отказаха от участие Петър Стоянов и Даниел Вълчев. Остава само Гюров излишно да се поти Joy

# 22 597
Е, той и Радев беше без конкуренция и с висок рейтинг, но доста избиратели вече са недоволни и сипят критики по адрес на правитеството.

# 22 598
Нормални процеси. Които хранят само злобата на ППДБ. Нищо повече.

# 22 599
Разбира се. Избирателите на Радев го критикуват, за да хранят злобата на ППДБ Joy
Ех, Гери, Гери.

# 22 600
Напълно съм съгласна, че вече десетилетие Радев е без конкуренция в произвеждането на гафове, скандали и политически недоразумения. Няма такова достижение за 100 дни - 100 гафа. Това само безконкурентният го може.

# 22 601
Избирателите на РР са широка палитра. Твърдото ядро е много твърдо. Няма никакво място за притеснение.

# 22 602
И никога няма да гласуват за ПП-ДБ дори и да са разочаровани.

# 22 603
  • Капустин Яр
"Общински съветник във Велики Преслав обяви, че напуска групата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ). Той е подал заявление за членство в партията на Румен Радев „Прогресивна България“ (ПБ), показа проверка на Клуб Z."

Представете си, че беше съветник от ГЕРБ, ДПС или ИТН, какъв вой щеше да настане тук.

# 22 604
NellyN,
За жалост? Аз харесвам именно такива хора - широкоскроени, които могат да мелят брашно с всякакви. Тези, които не могат, не стават за политика. Политиката не е брак, а дипломация и умение да управляваш, да зачиташ мнението на законовоизбрани парламентарни представители. Ако и това не можеш, за каква демокрация можем да говорим?

Последна редакция: чт, 27 авг 2026, 23:03 от Модератор Никол

Общи условия

Активация на акаунт