Политиката на България - епизод осем

• 580 534
  • 23 917
  •   17
Отговори
# 23 865
За кое обратно? Брексит е чуден пример докъде води популизма

Е да де, но Великобритания вече не е в ЕС. Което показва, че популистките партии си изпълняват обещанията. Ако и Германия излезе от ЕС, според мен организацията е обречена, защото Полша няма да може да я замести и да стане моторът, който да я дърпа напред. Част от програмата на Алтернативата е и излизане от еврозоната и връщане към марката като национална валута.

# 23 866
Алтернативата няма да стигне до управление. По скоро ще остане извън него, въпреки победата си, защото не успя да получи абсолютно мнозинство, а 43,8%. Основните партии в Германия отказват да работят с АзГ и прилагат политиката на „санитарен кордон“.

# 23 867
Част от програмата е и забрана на ЛГБТИ, во шефката на партията е в официална връзка с друга жена. Blush

От програмата вай-ми харесва обмена с Русия. Очаквам милиони техни поддръжници да отидат на този обмен.

# 23 868
Видяхте ли вчера Йотова как обърка протокола по поздравяване на войниците за Съединението, голяма е бяла птица тази.
https://www.facebook.com/share/r/1cAGyjMcsD/

# 23 869
  • Пловдив
Да ти кажа, и сред останалите кандидати не виждам такъв, който никога няма да обърка никакъв протокол.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 10:50 от marzeliva

# 23 870
Никъде няма конкретно инфо за срещите в Москва и Киев. И в темата за войната в Украйна не пише нищо.
Ако преценят, модераторите да ме изтрият.

# 23 871
Никъде няма конкретно инфо за срещите в Москва и Киев. И в темата за войната в Украйна не пише нищо.
Ако преценят, модераторите да ме изтрият.

Зеленски каза, че войната продължава.

# 23 872
  • Буркина Фасо
вЕрно ли Кандев е направил някакъв гаф вчера?
еееххх, добре си беше на мекото кресло и с голямата заплатка...

# 23 873
Написаха, че ИЙ направила гаф вчера и веднага да се контрира, че и Кандев бил направил гаф. Като се пропуска, че Кандев сега не заема висш пост

# 23 874
  • Пловдив
Ами явно всички са взели пуканки вече. Joy

# 23 875
вЕрно ли Кандев е направил някакъв гаф вчера?
еееххх, добре си беше на мекото кресло и с голямата заплатка...

^ тука едно вярно нещо не е останало. Всеки път си го мисля Simple Smile

# 23 876
Той Кандев не е виновен, че е глупав. Лошото е, че е жаден за слава завалията - иска да го дават по телевизора. Тепърва ще му гледаме излагациите - такива, от които човек го хваща срам вместо него, ама нищо не може да направи...

# 23 877
  • София
За кое обратно? Брексит е чуден пример докъде води популизма

Е да де, но Великобритания вече не е в ЕС. Което показва, че популистките партии си изпълняват обещанията. Ако и Германия излезе от ЕС, според мен организацията е обречена, защото Полша няма да може да я замести и да стане моторът, който да я дърпа напред. Част от програмата на Алтернативата е и излизане от еврозоната и връщане към марката като национална валута.

Само дето обещанието беше хората в UK да живеят по-добре. Питай ги Joy

# 23 878
  • София
Просто трябва да вземе учителите на Радев, да наизусти няколко фрази и да свикне да отговаря на въпроса с въпрос. Познато ли ви е.
Питат го "защо еди какво си?", а той отговаря "а вие защо мислите, че Еди какво си". Отврат

# 23 879
Честит празник. За героите, които нямат паметници. За разлика от една окупаторска армия.

Общи условия

Активация на акаунт