Използвате ли суплементи и какви?

• 88 649
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 375
Цитат на: Klemy

Цитат на: Поци в вторник, 05 юни 2007, 23:06
Абе що се сещате за лято 1-2 месеца преди да отидете на море?
Малко май е късничко!
От сега мисли за лято-2008 година

Нищо подобно, виж ми втората лентичка, имам син на 5 и половина месеца, та 'доизтрепвам' последствията от него.
и аз.само че,имам щерка.пък и второ раждане за 2 години   smile3505
а сега да питам-какво точно означава суплемент?това хранителни добавки ли са?келпът суплемент ли е?
съжалявам ,ако се повтарям,но търсих инфо и не мога да намеря. newsm78 .чак и в тълковния речник рових hahaha няма  Joy навсякъде говорят за хранителни добавки,но точно определение не намерих  newsm78

СУПЛЕМЕНТИ=ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКА newsm53

# 376
еееееееееех,АМАН от чуждици!що работа ми отвориха днес... Joy rotfImao

# 377
Свиквай smile3508

# 378
как да свиквам,Поци?!аз съм даскал по български и литература-и не само-/литературата не ми е страст/.та,все си браня езика,ама...
та,за суплементите-от сутринта звъня по аптеки,че тук Била и Метро няма.и го открих пустия Л-карнитин!предлагаха ми някакъв течен вариант и таблетки по 250мг. и 500мг.какво е по-добре да взема?
и мога ли да съчетавам Л-карнитина с Келп?как да ги вземам?Дай съвет,моля те!

# 379
как да свиквам,Поци?!аз съм даскал по български и литература-и не само-/литературата не ми е страст/.та,все си браня езика,ама...
та,за суплементите-от сутринта звъня по аптеки,че тук Била и Метро няма.и го открих пустия Л-карнитин!предлагаха ми някакъв течен вариант и таблетки по 250мг. и 500мг.какво е по-добре да взема?
и мога ли да съчетавам Л-карнитина с Келп?как да ги вземам?Дай съвет,моля те!

КАпсули вземи
ХА,ХА,ХА
Че АЗ ИМАМ позната от Хасково която е учител по български,остава да се познаваме newsm62 newsm62

# 380
ако си от Пловдив и си тренирал  и преди 4-5 години из зали,може и да се познаваме newsm78 smile3532
гледай сега как ме застреляха във въпросната аптека:имали и Л-карнитин,и Липозан. smile3521 мислих ,мислих и взех Л-карнитина на Биогейм.ха,сега кажи и аз как да го вземам.тия дни времето и бебоците са ми обявили стачка и не ме оставят да бягам,та карам на скачане на въже и упражнения вкъщи.но е толкова тясно,че вече съм за подигравка.мъжът ми твърди,че съм луднала,ама се кефи на смаляващия се.... newsm62 та,кажи,при това физическо ненатоварване колко таблетки да вземам и колко време-на кутията пише по 1 вечер час преди лягане,на гладно.!да редувам ли Л-калнитина с Липозан-на месец?А келпа да го вземам ли?обясни ни как се съчетават СУПЛЕМЕНТИТЕ! Joy

# 381
Защо не взема Липозан smile3511

# 382
поци искам и аз  да те попитам нещо - след като достигнеш желаното тегло и спреш приема на липозан  няма ли да последва повторно покачване на теглото поради липсата на тази добавка в организма?

# 383
Липозан не пия 40 дена вече,а продължавам да свалям #Crazy

# 384
Някой взимал ли е Genesis super Fat Burner и какви са му резултатите? може ли след употребата на този бърнар да използвма Липозан

# 385
Цитат на: Поци
Защо не взема Липозан
е,станалото-станало!другия път липозан.ама кажи сега как да го пия и как да ги съчетавам-келп,Л-карнитин и Липозан/ще го взема другия месец/.има ли добри комбинации между хранителните добавки.

# 386
Грамажа какъв е?

# 387
Здравей Поци, май не му е тук мястото , но препоръчай някой изпитан антиоксидант.
Само не ме карай да пия зелен чай Sick, че не мога, пия само водица.

# 388
Л-карнитин 500мг. и друго се сещам да питам.относно кардиото.колко време преди и след храна трябва да се тренира?освен сутрин на гладно. newsm78
а кажи и за грамажа на липозана.знам,че си писал много за него,но ... Embarassed

# 389
  • София
На Дженезис Фет Бърнара аз съм го пила, миналата година, преди тренировка, не знам колко е имал ефект.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт