Използвате ли суплементи и какви?

• 88 649
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Защо не можеш по няколко пъти, аз също бях свикнала почти всичката храна вечер да приемам . Ама насила се нахранвах през деня, в началото на диетата ,за да не се тъпча вечер . Със закуската беше най-трудно. А от липозана ще ти се оправи проблема с тоалетната, поне това споделят всички ,имали такъв.
Аз лично си нося на работа -ядки, плод, обяд (месо и зеленчук).

Като гледам ти е малко детенцето и си в къщи най-вероятно ,какво по-лесно от това. То яде и ти ядеш  Hug

# 736
Мерси Поци   bouquet, значи една опаковка - 15дни, удобно е.  bouquet
Аз и сега съм на центрум, зелен чай, селен допълнително и рибено масло. Grinning Grinning Grinning
Май сутрин закусвам с хапчета..предимно. newsm78

Срам ме е да ти кажа колко вземам сутрин Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 737
записвам се да ви следя

# 738
Някои мнения може да ги пропускаш Laughing Laughing Laughing

# 739
  • Стара Загора
Аз имам въпрос към Поци за млякото - защо трябва да се ограничава, след като то също съдържа в големи количества белтъчини /протеини/? А също и по отношение на жълтъците на яйцата - само белтъците ли съдържат протеини?

# 740
# 741
  • София
А след колко време да очаквам резултат от Липозан?

# 742
След 1 месец,но траен Peace

# 743
  • София
И през този месец се предполага, че трябва да огранича храната, да спортувам и т. н. А колко килограма се свалят, горе- долу? Знам, че въпросите са ми тъпи, ама имам нужда от надъхване. Какви храни трябва да огранича, пиене, бира? Възрастта и тук ли оказва влияние? Ако не отговориш ще разбера  Embarassed

# 744
Месо,зеленчуци,плодове-много вода,спорт
спираш пържено,газирано,сладко, брашно
Много вода.вечер след 18 часа никакви въглехидрати
Може риба, пиле, извара
  bouquet

# 745
  • София
Поци, много ти благодаря  Hug

# 746
Ако има нещо питай,щото сега ставам и трудно мисля Tired
Има кво да се каже още Peace
След фитнеса ще се оправя #Crazy

# 747
  • София
Ще питам. Тъй като имам да смъквам около 10кг във фитнеса само на кардио уредите ли да наблегна /близо 1ч/ или да послушам инструктурката и да правя упражненията и на другите уреди? В смисъл за отслабването само кардиото не е ли достатъчно? Защото ме е страх, че ако си правя и другите упражнения ще стегна сланината.

# 748
За да отслабнеш най- добре е първо да правиш силова на уреди и после кардио
Мускули големи няма да направиш  bouquet

# 749
  • Стара Загора
Поци, а какво ще кажеш за ядките - те протеини ли съдържат, или въглехидрати? Могат ли да се ядат при нисковъглехидратните диети?

Общи условия

Активация на акаунт