Използвате ли суплементи и какви?

• 88 637
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Поци, аз да те питам нещо, въпреки че не е по темата.
Въпреки, че нямаме време за упражнения в къщи, със съпруга ми мислим да си вземем някакъв уред за тренировки в къщи. Аз искам кростренажор, а той иска гребен тренажор и твърди, че гребният тренажор ще е подходящ и за мен. Аз имам да свалям 5-6 кг. и имам нужда от стягане. На разделно хранене съм в момента.
Мислиш ли, че гребен тренажор е подходящ и за мен?

# 91
Поци, а ако пропускаш хранене пак ли взимаш 3 пъти на ден липозан (примерно не закусваш)? И за какъв период може да се пие?

Вземаш и дори да пропускаш!
Може да се взема постоянно!Не е като карнитина!

# 92

Поци, аз да те питам нещо, въпреки че не е по темата.
Въпреки, че нямаме време за упражнения в къщи, със съпруга ми мислим да си вземем някакъв уред за тренировки в къщи. Аз искам кростренажор, а той иска гребен тренажор и твърди, че гребният тренажор ще е подходящ и за мен. Аз имам да свалям 5-6 кг. и имам нужда от стягане. На разделно хранене съм в момента.
Мислиш ли, че гребен тренажор е подходящ и за мен?

Хитрец е твоя мъж smile3521
Не майтапя се!
Сега по въпроса:
Гребния става и за теб,укрепва и подобрява състоянието на голям брой мускули на цялото тяло,
включително тези на ГЪРБА И РАЦЕТЕ
Плъзгащото движение,по основната греда подобрява гъвкавостта на коляното и областта на бедрото
Честно да ти кажа аз съм фен на кростренажора,натоварва цялото тяло от главата до петите и е по -подходящо за потене,и топене!
Ти си реши!
Но внимавайте като купувате крос,
много от тях започват да скърца след 2 седмица!

# 93
Здравейте, следя темата с интерес и се присъединявам към въпроса на ReGe- когато пропускаме хранене може ли или по-точно има ли смисъл да вземаме липозан ? И друго искам да попитам- прочетох, че една от основните съставки на липозана е хитозин, а доколкото знам той се използва, за да изведе приетите с храната мазнини преди те да се усвоят от организма. Затова въпросът ми е - приемът на липозин трябва ли да е съчетан приемане на храни богати на мазнини храни и да се изключат въглехидратите ? Ще има ли ефект от липозана ако храненето естествено е ограничено, но включващо въглехидрати и по-малко мазнини, защото по принцип се храня с обезмаслени продукти ? Предварително ви благодаря за отговора  Hug 

# 94
Ще има ли ефект от липозана ако храненето естествено е ограничено, но включващо въглехидрати и по-малко мазнини? 
или се състои предимно от плодове и салати?

# 95
Липозана има ефект при всички видове диети и хранене!До сега оплаквания не съм имал,а съм излекувал хиииииляди болни,ха ха ха !Няма проблем , действа! newsm10

# 96
  • София
Не, не използвам

# 97
Качването на стълби кои мускули натоварва най-много - за какво "работя" като качвам стълби у несвяст... sweating Confounded

# 98
Oт прасеца до дупето,може и корема и гърба, зависи smile3506

# 99
Oт прасеца до дупето,може и корема

Екстра  thumbsup
Мерси  Hug

# 100
  • София
Поци.. какъв зелен чай на таблетки да търся? С Липозана по 1 ли да взимам?
 newsm78

# 101
За чая има много фирми!
Най-добре я аптеката ще ти кажат!
АЗ пия на BIAN QUE
Lipozan Peace  2капсули3 на ден

# 102
поци, кажи за хидролизирания колаген и ставите, моля те! пия го вече 6 месеца. добре ми е с него. да го проължавам ли при положение, че имам още много за сваляне?

# 103
Днес съм в добро настроение,понеже вземах болничен10 дена(сутринта не можах да стана от леглото от мускулна треска) Мили дами ,мога да ви разкрия една малка тайна за Липозана smile3508

# 104
  • София
Мили дами ,мога да ви разкрия една малка тайна за Липозана smile3508

Давай я насам  newsm64

Общи условия

Активация на акаунт