но не буквално - премята вилицата и ножа в ръцете докато хване удобно, за да си отреже нещо и после го оставя). Най-големият ужас, е че сам ходи до тоалетна и ако реша да му помогна не дава, то пишкането лесно, но с акането е проблем - бърше се с цяло руло тоалетна хартия, маже, после бърка с четката в тоалетната - непрекъснато се разправяме. А не ми дава да стоя при него в тоалетната, докато ака, вика ми БЯГАЙ, ТУКА ЩЕ МИРИШЕ
(това е от филма Колите, там има един "лош", дето блъска другите, да не си помислите, че съм му пуснала някакви престрелки и гонитби с коли
до сега му купувах от тези с по 20-30 части. Само веднъж е необходимо да го наредим заедно и после дори и да му смеся 3 различни пъзела той пак знае всяка част от кой е и къде стои и ги реди едновременно. И ги реди много интересно, не от "крайните" а от някоя характерна картинка по средата
Сега за РД му подариха един със 100 (!) части. С Маккуин Светкавицата и Матьо (от Колите
) Мен доста ме узори първия път, особено небето и един път най-долу. Ми те еднакви, та даже и стават навсякъде! Обаче на другия ден като се прибрах от работа вече беше запомнил на изуст Маккуин, отделяше си всчки червени елементи и го нареждаше за норматив! После аз помагах за Матьо. На другия ден редеше и Матьо. Сега вече го реди целия
въпреки, че не му е много лесно с това небе...ми то поне някакви облачета да бяха направили, а то - еднакви елементи, ама абсолютно! И как го реди - не знам. Гледам и не вярвам на очите си. На кутията пише 5+ а на гърба има едни препоръчителни тазблици, че е за деца межди 5-7 год 
Сега видях ,че организирате среща на 3-ти,ние тогава живот и здраве ще празнуваме на Ванко РД,защото му се пада в понеделник и не е много удобно за парти.Така че може и да пропуснем,макар че много бих искала да ви видя.
За място и час разбралили сте се вече? Ще видя дали ще успеем.Но съм сигурна,че и без нас ще прекарате добре. 
, та няма кво да разказвам как още се храним абсолютно като бебетата

Само дето моя компютър нещо ме поаслъгва на последък, все няма "Ново" на нашата тема, чудих се може ли 4-5 дни никой да не е написал нито ред и добре, че реших да влеза, оказа се, че ме гъбарка нещо 

Препоръчани теми