и ще си им вземем нещо за отбиване на номера...

, че влизам чак сега
- все да участва и тя. А и нали брат и се беше прибрал за 2седм. заради нейния рожд.ден, та и от него нямаше достъп до домашния комп.
. Моето със сигурност няма да мигне този ден. От както и казах, че ще има купонче, само за това говори. Разпитва ме за имената на децата и като споменах близначките на Биби, тя
, та щеше да отнесе боя!
Незнаеш просто какво си изпуснала
тук
И от колко срещички с връстниците му си лишила Ники..... Нали ще дойдете на 11-ти, плииийййс
Да си пуснете вота в анкетката. Пък и твоите данни
да си дадеш: рожд.дата, сем.положение, отношения със свекУрвата, телесни данни на мъж ти
, професия, отношения със шефа
- ВСИЧКО!!!!
благодарности, че само ти се сети за моя 100-годишен рожд.ден! Целувки от мен за теб 
Кога ще разкажеш за вашата лятна почивка? Дана ходи ли вече на детска градина? Кърмите ли се още?
То ще трябва да пиша с часове.
Важното е, че и харесва.
и то без да я е учил някой. Просто си му идва отвътре на детето 
Направо се стъписах, незнаех как да реагирам

на всички от мен!

) и ако още не е тръгнало из кухнята, значи нямам грешка с преценката на времето ..
, то това е от ЕГН-то, вече забравям...

Нямах много време да чета и не знам дали сте ни включила в списъка за купона ,но говорих с Миленка и ще дойдем и ние,така,че ни включете
Само за такива нередовни да не взимат двойна такса
Аз също поръчах торта от Лагуна/от любимите ни
/ нямам търпение да я видя,дано само да оцелее до утре 

Аз се опитвах да го накарам да седно, но безрезултатно. Даже го включиха в програмата, в един момент ЗАЙО "се изплаши" от "един голям заек, дето премина от тук, а, сега пък мина таласъм 

/
...
какво? Хем да е актуално за възрастта, хем еФтинко, хем унисекс
, знам ли? Ако искате тази год. да е всеки да си купи за своето... Аз още не съм гласувала, щото нали съм шматка и не мога още да реша.
Ама така е винаги, когато Вожда готви, та ако ще и фъстъци да пече 

. В крайна сметка естествено ще се съобразя с вашто решение (няма да се цепя от колектива я!
) Толкоз по въпроса с подаръците.
Препоръчани теми